Wat verwachten wij van Vespa in 2021?

Vanaf 2021 zijn alle Vespa modellen voorzien van de nieuwe E5 techniek. Wat houd E5 nou precies in? Lees dat terug in onze blog over emissieklassen en milieuzones.

Buiten de nieuwe techniek komen er ook weer nieuwe kleuren bij in het assortiment. Kort geleden hebben wij de special edition van Sean Whoterspoon tentoongesteld in onze showroom. Hier vertellen wij meer over in een vorige blog.

Helaas zijn nog niet alle officiële product foto’s vanuit de marketingafdeling van Vespa Beschikbaar. Wij hebben wel al nieuwe kleurbenamingen ontvangen. Zodra de foto’s beschikbaar zijn van de nieuwste Vespa’s zullen wij deze uiteraard toevoegen aan deze blog.

Wat weten wij tot nu toe over het kleuren assortiment?

Voor seizoen 2021 heeft Vespa gekozen voor twee nieuwe kleuren voor de basisuitvoering van de Vespa Primavera:

  • Oranje (Arencio)
  • Grijs (Grigio G01)

Deze worden aangevuld op de al huidige kleuren, Wit, Zwart, Groen & Donkerblauw.

Bij de Primavera Sport vervallen de kleuren Matrood en Matbeige. Er komen 3 kleuren voor in de plaats.

  • Blue (Matblauw)
  • Matgrijs (Grigio Matt)
  • Matzwart (Nero Matt)

In 2021 wordt de authentieke Touring helaas nog maar geleverd in 1 kleur. Al maakt dat de keuze natuurlijk wel wat makkelijker. De kleuren Groen en Rood komen dus te vervallen voor de Touring editie.

  • Grijs (Grigio G)

Bij de Vespa Sprint vervalt 1 kleur en komt er 1 nieuwe voor in de plaats. De kleur Glanzend Groen gaat er helaas uit. Er komt echter wel een hele fonkelnieuwe kleur voor in de plaats.

  • Geel (Giallo 968/A)

De standaard Sprint blijft geleverd worden in de kleuren Wit, Zwart & Rood.

De Vespa Sprint Sport is momenteel een van de populairste Vespa’s. De kleur Grigio Lucido verdwijnt helaas uit het assortiment (Nardo). Matgrijs en Matblauw blijven wel leverbaar.

De grootste shock!

De Vespa Sprint Notte zou verdwijnen, maar gelukkig komt hij zo terug onder de naam Vespa Sprint Sport in de kleur Matzwart (Nero Matt) alleen zonder de glanzend zwarte accenten. Dat vinden wij helemaal niet erg, deze accenten kunnen namelijk gewoon op verzoek gemonteerd worden. Customizen van een Vespa is momenteel de gewoonste zaak ter wereld. Je kunt dus vanaf nu uit 5 vette matte kleuren kiezen!

Naast de nieuwe kleuren komt er ook een geheel nieuwe uitvoering van de Vespa Primavera genaamd de Vespa Primavera Red 50 4T Euro 5. Dit betreft een speciale uitvoering in samenwerking met het goede doel (RED)

Maar hoe zit dat dan met die accenten of het customizen?

Er verandert bijna niets aan de basis elementen van alle Vespa’s. Er valt genoeg aan te passen naar ieder zijn smaak. Bekijk op ons insta profiel de gave customs die wij hebben afgeleverd, of bezoek onze showroom en bespreek je wensen.

Wil je ons complete aanbod Vespa scooters zien? Kom naar onze showroom of bekijk het assortiment online!

Bekijk het aanbod Vespa scooters