NIU scooters

Elektrische scooters zijn de toekomst. Dat heeft het merk NIU maar al te goed door. Daarom ontwerpt NIU milieuvriendelijke en slimme scooters. Het doel is om meer ritten in de stad te stimuleren. En dat doen ze goed, want NIU is de marktleider op het gebied van slimme elektrische scooters. Wil jij een NIU scooter kopen? Kom dan naar Naaldwijk Scooters.

4 producten

Veelgestelde vragen

Wat kost een NIU scooter?

De goedkoopste nieuwe NIU scooter is de NIU MQI+ Standard Range met een prijs van € 2.299. Onze duurste NIU scooter is de NIU MQI+ Sport met een prijs van € 4.749. Een NIU scooter tweedehands heb je al voor € 999.

Waar komt NIU scooter vandaan?

NIU is een Chinees merk. NIU is marktleider op het gebied van slimme elektrische scooters en motorscooters. Design, technologie en hoogwaardige kwaliteit staan hierbij voorop.

Wat is de beste elektrische scooter?

NIU is het beste elektrische scooter merk. NIU ontwerpt milieuvriendelijke en slimme scooters. En dat doen ze goed, want NIU is de marktleider op het gebied van slimme elektrische scooters. Design, technologie en hoogwaardige kwaliteit staan hierbij voorop.

Kan je een NIU scooter opvoeren?

Het opvoeren van een elektrische NIU scooter is lastig. Om de snelheid van je NIU scooter te verhogen, moet je de hardware van jouw scooter upgraden. Wil je van je snorscooter een bromscooter maken, kom dan naar Naaldwijk Scooters. Wij kunnen je helpen.

Hoe lang gaat de NIU accu mee?

Een NIU batterij gaat best lang mee. Bij goed onderhoud van jouw NIU scooter, gaat een accu minimaal 5 jaar (of 30.000 km) mee.