Beoordelingen van klantenvertellen.nl

Een overzicht met de 20 meest recente beoordelingen. Voor een volledig overzicht kijk je op klantenvertellen.nl.

Ingela uit: Naaldwijk

24 oktober 2020
8

Heel erg prettig geholpen

Erg prettig geholpen toen ik een nieuwe scooter ging kopen bij Naaldwijk scooters. Ik kreeg duidelijke informatie en ze namen de tijd. Daarna werd alles keurig en snel afgehandeld. Erg tevreden!!

Aanbeveling: Ja

Floris uit: Den Haag

23 oktober 2020
8

Aardig, gastvrij en deskundig

Ben zeer deskundig en aardig geholpen bij de inruil van mijn scooter. Ik was zo tevreden dat ik direct en ongezien een nieuwe tweedehands heb aangeschaft. Goed geholpen en zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

P. Bruijns uit: Nootdorp

20 oktober 2020
10

Helemaal goed geholpen

Prettige en goede hulp en adviezen. Doen wat beloofd wordt!

Aanbeveling: Ja

Bart uit: Wateringen

20 oktober 2020
10

Super

Hele fijne winkel. Fijn contact op te nemen om afspraken aan te passen/ te herhalen.

Aanbeveling: Ja

Danny uit: Den Haag

19 oktober 2020
9

Goede service, kennis van zaken en snel leveren.

De scooter die mijn dochter wilde hebben was bekend. Dus bij meerdere prijs opgevraagd en ondanks een wat hogere prijs besloten bij Naaldwijk Scooters deze te bestellen. De service en vriendelijkheid van de mensen daar deed ons in iedergeval over de streep trekken.

Aanbeveling: Ja

R. uit: Rijswijk

19 oktober 2020
10

Super snelle service

Fijn personeel, goede ontvangst.

Aanbeveling: Ja

A. uit: Scheveningen

19 oktober 2020
10

Geweldige zaak

Vriendelijk personeel Goede uitleg Goede service

Aanbeveling: Ja

Linda uit: Maasdam

19 oktober 2020
8

Snelle en vriendelijke service!

Een hele fijne ervaring, eerlijk advies en een snelle aflevering. Dat verdient een goede review. Bedankt, we gaan er veel plezier van hebben!

Aanbeveling: Ja

R.M. uit: Maasland

7 oktober 2020
10

Uitstekende service en heldere communicatie

Naaldwijk Scooters verkoopt niet alleen scooters, maar ontzorgt ook. Er is een haal- en brengservice, waar ofwel niets, ofwel een kleine vergoeding voor wordt gerekend. Er wordt zonder poespas aangegeven wat de stand van zaken is, zonder dat er valse beloftes worden gedaan. redelijke prijzen, zodat afdingen niet nodig of mogelijk is.

Aanbeveling: Ja

M. uit: Voorburg

5 oktober 2020
9

Prima ervaring, van het aankoopgesprek tot en met de aflevering.

Uitstekende service.

Aanbeveling: Ja

Sandy uit: Den Haag

3 oktober 2020
8

De klant is koning

Personeel is altijd vriendelijk en neemt echt tijd voor de klant. We kunnen altijd terecht met vragen.

Aanbeveling: Ja

Marieke uit: Wateringen

3 oktober 2020
10

Top service!

Staan altijd voor je klaar.

Aanbeveling: Ja

Natasja uit: Hoek van Holland

26 september 2020
10

Fijne zaak!!

Na goed advies heb ik hier mijn scooter gekocht. Vind het een hele fijne zaak met vriendelijk en meedenkend personeel en goede service.

Aanbeveling: Ja

Borgje uit: Rosmalen

16 september 2020
10

Toppers!

Nette winkel, super uitleg en vriendelijk. De snelle service in bezorgen was Top. Ook dan werd je netjes geholpen, goede uitleg van je scooter en toeren maar! Dus géén twijfels, Koop gewoon hier je scooter!

Aanbeveling: Ja

Magdalena uit: Den Haag

16 september 2020
9

Top winkel

Net een nieuwe scooter gekocht. Tot nu toen alles ging goed. Vriendelijke personeel, goed geholpen. Je krijgt altijd een antwoord op je vraag. Communicatie zeer goed.

Aanbeveling: Ja

Linda uit: Wateringen

15 september 2020
10

Fantastische

Vriendelijke mensen ,en geduldig ik had even meer tijd nodig voor uit leg voor mijn nieuwe motor scooter.

Aanbeveling: Ja

E. uit: Maassluis

14 september 2020
10

Fijne scooter zaak.

Kennis van zaken. Denken mee. Klant gericht.

Aanbeveling: Ja

Liesbeth uit: Rijswijk

14 september 2020
10

Top!

Echt hun best gedaan!

Aanbeveling: Ja

Orlando uit: Naaldwijk

12 september 2020
10

Super service! En erg klantvriendlijk

Echt een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Arie uit: Vlaardingen

12 september 2020
10

Top zaak!

Klantvriendelijk Kennis van zaken Service is top Meedenkend Een echte aanrader! Betrouwbaar

Aanbeveling: Ja

Bezoek onze showroom in Naaldwijk

Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00
9,5
149 klanten beoordelen Naaldwijk Scooters met een 9,5 / 10 - klantenvertellen.nl

© 2020 Naaldwijk Scooters

Website door PVM en Basticom