Anoniem

23 november 2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

PETER VAN DER HOEK uit: DEN HAAG

19 november 2018
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Prima ontvangst, uitleg nieuwe motorscooter. Erg vriendelijk en professioneel

Aanbeveling: Ja

Michel Van der Linden uit: Rockanje

9 november 2018
8

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Netjes op de hoogte gehouden met afevering brommer, geen bijkomstige rariteieten meegemaakt.
Brommer in uitstekende staat ontvangen en tevreden met de service, waarvan ik gebruik zal maken met bij het toekomstig onderhoud.

Aanbeveling: Ja

Jarryn Goodett uit: Den Haag

7 november 2018
10

Reden bezoek: Onderhoud

Ervaring:
Goed, duidelijk en vriendelijk.

Aanbeveling: Ja

Anoniem

7 november 2018
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Jacky Segers uit: Baarlo

3 november 2018
8

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:
Erg netten beta 300 rr gekocht voor een goeie prijs

Aanbeveling: Ja

Gabriel Pelegrina y mir uit: 's-Gravenhage

15 augustus 2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Zeer behulpzaam bedrijf ze helpen heel goed en ook super vriendelijk

Aanbeveling: Ja

Peter Baan uit: Den Haag

17 juli 2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ervaring:
Super service, blijven altijd zoeken naar een oplossing.
Zeer deskundige monteurs en altijd vriendelijk.

Aanbeveling: Ja

Krijn van der Zwan uit: Schiedam

7 juni 2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ervaring:
Top bedrijf .Vakkundig personeel , doen wat ze zeggen .
Ze zijn zeer deskundig om dat ze weten waar ze over praten . en dat dan om zetten in de praktijk .Een verademing voor de klant . (dit kom je helaas niet veel meer tegen)

Aanbeveling: Ja

mandy v Heyningen

19 februari 2018
10

Reden bezoek: Onderhoud

Ervaring:
Wat een top personeel in de werkplaats, belde net of ik even langs kon komen om mijn scherm er weer op te laten zetten omdat zonder toch wel koud was! Kon gelijk even langskomen en ze hebben gelijk even naar vreemd geluidje bij voorwiel na gekeken. En dan vraag je wat ben ik je verschuldig, en dat zeggen ze.....dit is service. Ik was al dik te vrede over naaldwijk scooters maar dit verdient nog een extra šŸ‘voor de werkplaats jongens.

Aanbeveling: Ja

john Coolegem uit: wateringen

4 februari 2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Ik twijfelde welke scooter ga ik kopen er is zo veel keuze. Ik kreeg goed advies en uiteindelijk ook nog een mooie prijs voor mijn oude scooter.
binnen 2 weken was mijn bestelling binnen na het bekende papier werk reed ik weg met mijn mooie nieuwe Libert sport van piaggio....

Nogmaal bedankt Roy

Aanbeveling: Ja

Sri mulyani Darlim uit: Naaldwijk

28 januari 2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Ze helpen je heel erg goed,duidelijk uitleg over de product en ze zijn ook heel vriendelik.

Aanbeveling: Ja

Patrick uit: Den Haag

27 januari 2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud

Ervaring:
Werkzaamheden en geschatte kosten worden voor aanvang doorgesproken. Service is zeer goed. Duidelijk heel veel kennis van zaken en plezier in het afleveren van een goed functionerende en afgestelde scooter en motorscooter. De moeite waard om war verder voor te rijden!

Aanbeveling: Ja

Andre Toet uit: DenHaag

23 januari 2018
8

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Heb daar m'n Piaggio Fly gekocht, prima zaak !

Aanbeveling: Ja

Wim van Pelt uit: RIJSWIJK ZH

10 januari 2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Ik heb vanmorgen een nieuwe Piaggio Zip besteld en ben super geholpen, ik ben daar naartoe gegaan op aanrade van verschillende mensen, de Brandweer koopt de scooters daar ook nou dat wil wel wat zeggen denk ik zo.

Aanbeveling: Ja

Paul Stegen uit: Maasdijk

8 december 2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Super,zelfs nadat ik niet kon pinnen kreeg ik de scooter zo mee ! Ook de mogelijkheid om de scooter nog 2 weken te laten staan was top ! Prima service.

Aanbeveling: Ja

Giovanni Franco uit: poeldijk

14 november 2017
10

Reden bezoek: Onderhoud

Ervaring:
mijn Vespa gts 300 super sport gebracht voor onderhoud. was binnen 1 dag klaar voor een mooie prijs gemaakt. Bedankt en tot de volgende keer !

Aanbeveling: Ja

Jan uit: Poeldijk

21 oktober 2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ervaring:
Top zaak, scooter was kapot en kwam langs om hem te maken. Bleek een half uurtje werk te zijn maar had de scooter echt nodig die dag, personeel ging er gelijk mee aan de slag. Een van de weinige scooterzaken met zo'n goede service.

Aanbeveling: Ja

Arie Jeukels uit: De Lier

21 oktober 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Super service van deze winkel, scooter besteld en supersnel geleverd. Eigenaar komt ze afspraken na. Niks op aan te merken.

Aanbeveling: Ja

Iris Rood uit: Monster

13 oktober 2017
8

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Super goede ervaring. Ze hebben mij naar mijn weten goed geholpen. Ook toen de levertijd van mijn scooter 9 weken bleken te zijn, hebben ze er alles aangedaan om dat te verkorten en had ik mijn scooter uiteindelijk binnen een week al. Het aankoopproces was dus super wat mij betreft, verdere ervaring heb ik nog niet met het bedrijf.

Aanbeveling: Ja

Lester Sommer uit: Naaldwijk

28 september 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Na aanschaf van een nieuwe scooter barstte het windscherm (fabricagefout en geen montagefout). Ging even langs om het te laten zien en direct werd er zonder afspraak een nieuwe opgezet. Deze service en klantgerichtheid waardeer ik zeer! Goede winkel en zeer vakbekwaam personeel en ruime openingstijden, waarbij de klant zeker voorop staat! Ik raad deze winkel zeker aan!

Aanbeveling: Ja

Ralph van Meerten uit: ralphvanmeerten@gmail.com

28 september 2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Suzanne Doesburg Smits uit: Den Haag

1 september 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Heel fijn geholpen, duidelijke uitleg waarom ik iets wel of niet moest aanschaffen. Er werd goed naar me geluisterd, en een proefritje zonder afspraak was ook geen moeite.. hele fijne zaak.

Aanbeveling: Ja

geert tuinman uit: oirschot

7 augustus 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
supersnel geleverd , en komt zijn afspraken na.

Aanbeveling: Ja

Indy Sprong uit: Vlaardingen

6 augustus 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
je wordt prettig geholpen en nemen de tijd voor je.

Aanbeveling: Ja

Robert uit: Poeldijk

2 augustus 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Kwaliteit en service staat op de eerste plek hier !
Mooi bedrijf en veel keus

Aanbeveling: Ja

Kevin uit: Monster

29 juli 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Super service! Heel erg tevreden!

Aanbeveling: Ja

W Oortgijs uit: Vlaardingen

28 juli 2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ervaring:
Service is perfect.
we hadden een domme fout gemaakt, door diesel te tanken. en konden niet meer verder, keurig netjes op gehaald. andere dag konden we hem weer op halen,
het was onze eigen fout, maar de mijnneer die ons kwam redden, was keurig netjes, en heeft ons top geholpen.

Aanbeveling: Ja

Bodiƫlle Schoenmaker uit: Monster

25 juli 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Simone uit: Monster

23 juli 2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Ervaring:
Vakkundig personeel.
Ik werd goed geholpen.
Veel keus in accessoires en scooters.


Aanbeveling: Ja

D Van den berg uit: Rijswijk

23 juli 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Anoniem Laura uit: Noordwijk

22 juli 2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Ik ben leuk geholpen! En heb goede uitleg gekregen over de scooter.

Aanbeveling: Ja

Rogier

22 juli 2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ervaring:
Klantenservice is goed en je wordt netjes geholpen.

Aanbeveling: Ja

Jan Van der pol uit: Den haag

19 juli 2017
8

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Goede ontvangst en uitleg naar de klant

Aanbeveling: Ja

Hans uit: Maassluis

16 juli 2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Goede voorlichting, snelle levering en leuke aflevering van de scooter

Aanbeveling: Ja

Johan Verkerk uit: Naaldwijk

15 juli 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Uitstekend, professioneel personeel die snappen waar het over gaat!

Aanbeveling: Ja

Erwin Mulder uit: Honselersdijk

11 juli 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Davey uit: Maasdijk

7 juli 2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Zeer klantvriendelijk en goede/snelle service.

Aanbeveling: Ja

Gerard Ypelo uit: Leiden

6 juli 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Vriendelijke medewerkers die goed advies geven en echt de tijd voor je nemen.

Aanbeveling: Ja

bob van den ende uit: poeldijk

6 juli 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
ik wilde en scooter voor lange afstanden en wis niet precies waar ik goed aan deed omdat ik er zelf niet veel van af weet.
maar Jeff heeft me zeer goed geholpen daar bij, nam de tijd voor me en daar door heb ik wel de juiste keuzen kunnen maken (Vespa)

scooter Naaldwijk bedankt

Aanbeveling: Ja

Edwin Rombaut uit: 's-Gravenzande

6 juli 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
goede zaak, service gericht en betrouwbaar

Aanbeveling: Ja

Wilco Nijhuis uit: Amsterdam

5 juli 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Een aanrader voor iedereen die een scooter zoekt. Ze helpen je hier echt ipv alleen maar verkopen om het verkopen. Na 2 maand terug gekomen voor een service beurt. Wederom zeer goed geholpen.

Aanbeveling: Ja

Gerard Otterboom uit: Wateringen

4 juli 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Fantastisch ! maandag even wezen kijken voor een Vespa sprint en dinsdag stond hij al klaar en konden we hem ophalen. Helemaal super en bizar hoeveel scooters ze op voorraad hebben.

Aanbeveling: Ja

Anoniem Anoniem uit: de Lier

4 juli 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Top !

Aanbeveling: Ja

Ferry Berg van den uit: Den haag

3 juli 2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Timothy Dijkhuizen uit: 's-gravenzande

3 juli 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Bij Naaldwijk scooter samen met 4 vrienden 4 nieuwe scooters gekocht. Door de aankoop in een keer een prima prijs gehad met prima service.

Aanbeveling: Ja

N Harteveld uit: Den Haag

28 juni 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Mariska Slaman uit: Naaldwijk

27 juni 2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Top zaak!

Aanbeveling: Ja

Els de Jong uit: Maasdijk

22 juni 2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Goed geholpen

Aanbeveling: Ja

Davey Plugge uit: Den Haag

19 juni 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Verleden week onze eerste scooter ooit gekocht.
Wij zijn hierbij goed geholpen en geadviseerd over scooters.
Ik kan niet anders zeggen als lekker zo doorgaan Naaldwijk scooters.

Aanbeveling: Ja

sylvester kipp uit: nootdorp

13 juni 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
topservice van top gasten! Echt zeer tevreden en aan te raden bij naasten.

Aanbeveling: Ja

Niels Jansen uit: Den haag

12 juni 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Randy De zeeuw uit: Maassluis

12 juni 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Goede en snelle service!

Aanbeveling: Ja

marjonne kieboom uit: vlissingen

6 juni 2017
8

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:
De koop was zo gesloten, prettige sfeer fijne medewerking
Scooter werd proffesioneel op onze aanhager gezet,muurvast.

Aanbeveling: Ja

Thon van Houwelingen uit: Rotterdam

5 juni 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Denken goed mee bij de aanschaf van nieuwe scooter. Door snel handelen ook snel beslissing genomen. Komen heel betrouwbaar over.

Aanbeveling: Ja

Marcel Plaisier uit: De Lier

31 mei 2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe scooter.
En betrouwbaarder dan de (internet) prijsvechters

Aanbeveling: Ja

Leon van der Wilde uit: Vlaardingen

13 mei 2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Geert-Jan Bruinsma uit: Delft

3 mei 2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:
Goed advies en uitleg bij aanschaf. Prima afhandeling van de aankoop, voel me gewaardeerde klant en krijg waar voor m'n geld.

Aanbeveling: Ja

Nikki van 't Hof-Krap uit: Rijswijk

1 mei 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:
heel goed, vriendelijk, eerlijk, ik had een goed gevoel toen wij een scooter hebben gekocht.

Aanbeveling: Ja

Stefan Cornelis uit: Monster

26 april 2017
8

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:
2e hands scooter gekocht (kymco Like). Prima ervaring en bedrijf komt over als zeer betrouwbaar en netjes, wel wat aan de dure kant maar prima scooter gekocht.

Aanbeveling: Ja

Wil de Visser uit: Delft

25 april 2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud

Ervaring:
Goede en prima ervaring .
We zijn vriendelijk en professioneel te woord gestaan en geholpen.šŸ‘

Aanbeveling: Ja

Ingrid Huizinga uit: 's-Gravenhage

6 maart 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Service is goed en jullie zijn goed in het omgaan met de klant

Aanbeveling: Ja

Soraya van der Lre uit: Den Haag

6 maart 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:
Klantvriendelijk en goede service!

Aanbeveling: Ja

Marcel Knijnenburg uit: Monster

14 januari 2017
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Mooi en vriendelijk bedrijf

Aanbeveling: Ja

Marloes Stellingwerf uit: Delft

27 december 2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:
Eerlijk advies van een zeer vriendelijke en geduldige medewerker. We hebben hier vol vertrouwen een scooter gekocht!

Aanbeveling: Ja

Mick Wolf uit: de lier

10 december 2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Zeer goede ervaring met Naaldwijk scooters, top winkel!
Goede service, klant vriendelijk en zeer nette prijzen.
Leuk team en bedankt voor de goede en snelle service.

Aanbeveling: Ja

Rens Boeters uit: De Lier

7 december 2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

R. van Iperen uit: Wateringen

11 mei 2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Gezellige winkel , veel keus en je word netjes geholpen .
Bedankt !

Aanbeveling: Ja

Tessa uit: Naaldwijk

23 april 2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Heel goed en eerlijk advies!
Wanneer ik met vragen later terug kwam stonden ze meteen voor mij klaar.

Aanbeveling: Ja

Tom Muller uit: Hoek van holland

8 april 2016
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Erg goed,service top

Aanbeveling: Ja

Leon Post uit: oud-beijerland

8 april 2016
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Ervaring:
Top gasten !

Aanbeveling: Ja

Michel Rombout uit: Vlaardingen

7 april 2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Ron DON Opleidingen uit: Naaldwijk

7 april 2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud

Ervaring:
Wij hebben voor de tweede maal onze 10 scooters voor DON Opleidingen bij Naaldwijk scooters aangeschaft.
Zeer goede en adequate service.

Aanbeveling: Ja

joeri van den berg uit: de lier

6 april 2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Kwaliteit en service staat hier op nummer 1 , top!!

Aanbeveling: Ja

Nathalie Kaffa uit: Den haag

6 april 2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Ik heb zaterdag me brommer gekocht,werd geholpen door een aardige jonge man.Snelle levering ,vriendelijk personeel en ze hebben me goed geĆÆnformeerd over de keuze die ik gemaakt heb.

Aanbeveling: Ja

Annemiek Verschoor uit: Rijswijk

6 april 2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:
Vriendelijke medewerkers! Snelle service, super dus!

Aanbeveling: Ja

Dolf van der Knaap uit: Monster

6 april 2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
De heren van Naaldwijk Scooters luisteren goed waarvoor je de nieuwe scooter voor gaat gebruiken ,woon-werkverkeer of toeren dus.Goed en onderbouwd advies waar de klant het gevoel krijgt ik wordt serieus genomen... en dat miste ik bij andere bedrijven

Aanbeveling: Ja

Linda Gerrits - Lem uit: Poeldijk

6 april 2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Anoniem Vespa Rider uit: hoek van holland

6 april 2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ervaring:
Hier 4 jaar geleden mijn Vespa Nieuw aangeschaft. Prima service en nooit geen troubles. Kom elk jaar terug voor mijn onderhoud. Ik ben dik tevreden !

Aanbeveling: Ja

Wil Van Der Valk uit: Poeldijk

6 april 2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:
Erg vriendelijk en snel geholpen.
Super blij met een hele mooie occasion.

Aanbeveling: Ja

d stadhouder@hotmail.com uit: honselersdijk

6 april 2016
10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring:
Leuke hond

Aanbeveling: Ja

Anoniem

6 april 2016
8

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler

Ervaring:

Aanbeveling: Ja

Jolanda van Dijk uit: Zierikzee

24 maart 2016
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Geweldig zeer vriendelijk geholpen

Aanbeveling: Ja

ingeborg rens uit: vlaardingen

15 maart 2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ervaring:
Vorig jaar nieuwe scooter aangeschaft. Maar van de winter niet gebruikt dus starte niet meer. 1 telefoontje was voldoende.
Binnen het uur was mn scooter gratis opgehaald. Hier stond ik van te kijken.
Inmiddels scooter opgehaald en loopt weer als nieuw. Voor een goede prijs.

Top service!!!! Bedankt naalwijk scooters

Aanbeveling: Ja

Jurjen Van Dijk uit: Vlaardingen

15 maart 2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ervaring:
Veel problemen gehad met onze scooter, een monteur van een andere organisatie kon de klacht niet oplossen. De wanhoop was nabij.
Enkele welen geleden, werden wij getipt om ons probleem eens bij Naaldwijkscooters voor te leggen.
Een afspraak gemaakt, de scooter konden wij snel brengen.
Na een paar uur werden wij netjes gebeld wat de diagnose was van de monteur, wat bleek! Diverse modificaties zijn in bet verleden niet uitgevoerd bij onze vorige dealer.
Twee dagen later de scooter opgehaald, en ik had het idee dat ik weer op een nieuwe scooter reed! Wat een verschil.
Afgelopen maandag de scooter gebracht voor een grote beurt, vaandaag konden wij hem weer ophalen.
De scooter rijd nog stees heerlijk mannen! Bedankt voor het poetsen ook.
deze firma heeft ons vertrouwen gewonnen.

Tot de volgende! Mvg Jur

Aanbeveling: Ja

Jolanda van Dijk uit: Zietikzee

14 maart 2016
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Zeer prettig , werd vriendelijk geholpen .

Aanbeveling: Ja

Jolanda van Dijk uit: Zierikzee

14 maart 2016
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Geweldig zeer vriendelijk geholpen

Aanbeveling: Ja

Dennis Wanders uit: Poeldijk

14 maart 2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Heel vriendelijk en deskundig geholpen.
Zeer tevreden met de kwaliteit en geleverde service.
Nog maals dank!!

Aanbeveling: Ja

Roy Vd Steen uit: Honselersdijk

14 maart 2016
9

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler

Ervaring:
Informatie inwinnen omtrent aanschaf scooter

Aanbeveling: Ja

Bezoek onze showroom in Naaldwijk

Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00
9,4
89 klanten beoordelen Naaldwijk Scooters met een 9,4 / 10 - Klantenvertellen.nl

Ā© 2018 Naaldwijk Scooters

Website door PVM en Basticom