Beoordelingen van klantenvertellen.nl

Een overzicht met de 20 meest recente beoordelingen. Voor een volledig overzicht kijk je op klantenvertellen.nl.

Borgje uit: Rosmalen

16 september 2020
10

Toppers!

Nette winkel, super uitleg en vriendelijk. De snelle service in bezorgen was Top. Ook dan werd je netjes geholpen, goede uitleg van je scooter en toeren maar! Dus géén twijfels, Koop gewoon hier je scooter!

Aanbeveling: Ja

Magdalena uit: Den Haag

16 september 2020
9

Top winkel

Net een nieuwe scooter gekocht. Tot nu toen alles ging goed. Vriendelijke personeel, goed geholpen. Je krijgt altijd een antwoord op je vraag. Communicatie zeer goed.

Aanbeveling: Ja

Linda uit: Wateringen

15 september 2020
10

Fantastische

Vriendelijke mensen ,en geduldig ik had even meer tijd nodig voor uit leg voor mijn nieuwe motor scooter.

Aanbeveling: Ja

E. uit: Maassluis

14 september 2020
10

Fijne scooter zaak.

Kennis van zaken. Denken mee. Klant gericht.

Aanbeveling: Ja

Liesbeth uit: Rijswijk

14 september 2020
10

Top!

Echt hun best gedaan!

Aanbeveling: Ja

Orlando uit: Naaldwijk

12 september 2020
10

Super service! En erg klantvriendlijk

Echt een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Arie uit: Vlaardingen

12 september 2020
10

Top zaak!

Klantvriendelijk Kennis van zaken Service is top Meedenkend Een echte aanrader! Betrouwbaar

Aanbeveling: Ja

Indira uit: Vlaardingen

9 september 2020
9

Vond het super fijn hoe mijn ervaring ging, heel vriendelijk.

Heel vriendelijk, m’n scooter is heel mooi gemaakt verzekering is goed geregeld ben er heel blij mee!

Aanbeveling: Ja

Steffi uit: Naadlwijk

8 september 2020
10

als ik een 10+ Kon geven zou ik dat doen!

Super, hele vriendelijke mensen. Staan zeker voor je klaar met alles! Mijn ervaring is zeer positief. Voor alle kleine maar ook grote dingen kom ik zeker naar naaldwijk scooters. Als er ooit iets is met je scooter moet je zeker daar wezen!! Top zaak!!:)

Aanbeveling: Ja

Maurice Batens uit: Scheveningen

7 september 2020
10

duidelijk en helder

aardig en behulpzaam

Aanbeveling: Ja

Paul uit: Gouda

5 september 2020
10

Uitstekend

Relaxte verkoper die je alle tijd geeft en niet pusherig is. Ook de levering was uitstekend, de man nam alle tijd om e.e.a. uit te leggen.

Aanbeveling: Ja

Inga uit: Herkingen

2 september 2020
10

Gewoon goed!

Van het eerste kijken en het bestellen tot aan de levering zijn we helemaal tevreden! Gewoon vriendelijk en goed geholpen!

Aanbeveling: Ja

Frans uit: Den Haag

31 augustus 2020
10

Van aankoop tot levering prima!

Goed advies, afspraken nagekomen en bij aflevering alles geregeld.

Aanbeveling: Ja

Martijn uit: Vlaardingen

31 augustus 2020
10

Fantastisch

Goed geholpen bij eerste bezoek. Na aankoop en aanloop naar aflevering goed geïnformeerd over de voortgang.

Aanbeveling: Ja

mcm v Rijswijk uit: Leidschendam

29 augustus 2020
10

Uitstekend

Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor je.

Aanbeveling: Ja

J.F. uit: Naaldwijk

29 augustus 2020
10

Heel prettig zaken doen!

Complimenten aan Jim!

Aanbeveling: Ja

Noah uit: Heverlee

26 augustus 2020
9

Zeer goed en snel

Het antwoord is duidelijk en snelle reactie

Aanbeveling: Ja

Odin uit: zuidland

24 augustus 2020
10

Hier zou ik zo weer een scooter kopen.

Piaggio zip gekocht met wat extra's en een mooie korting gekregen aardige mensen en bijna 2 weken eerder gekregen dan stond gepland. Scooter werdt thuis bezorgd en een hele goede uitleg gekregen. Dit is echt een top zaak!!!!!

Aanbeveling: Ja

Anita uit: Poeldijk

23 augustus 2020
10

Fijne zaak, prima service

Heb er voor 3e keer een scooter gekocht en ben nog steeds uiterst tevreden over Naaldwijk Scooters.

Aanbeveling: Ja

Johan uit: Heverlee

22 augustus 2020
10

Super ervaring . Correcte prijs en dito afspraken.

We waren helemaal naar nederland gekomen om voor de zoon een Beta bromfiets te kopen .( kleurstelling was bij ons nergens meer op stock) De koop was snel afgerond en er werden deftige afspraken gemaakt naar levering toe. En deze werden ook perfect in de praktijk toegepast. Ze kwamen hem keurig afleveren met de nodige uitleg erbij . Het was leuk zaken doen .

Aanbeveling: Ja

Bezoek onze showroom in Naaldwijk

Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00
9,5
150 klanten beoordelen Naaldwijk Scooters met een 9,5 / 10 - klantenvertellen.nl

© 2020 Naaldwijk Scooters

Website door PVM en Basticom