Beoordelingen van klantenvertellen.nl

Een overzicht met de 20 meest recente beoordelingen. Voor een volledig overzicht kijk je op klantenvertellen.nl.

Liselot uit: Bleiswijk

25 juni 2021
9

Professionele uitleg en snelle levering!

Zeer vriendelijk geholpen. Duidelijke communicatie en zeer snelle levering!

Aanbeveling: Ja

Rob uit: Schiedam

19 juni 2021
10

Uitstekend

Geweldige ervaring, klantvriendelijk, buiten dat we denk ik de juiste scooter gekocht hebben waren we heel tevreden met de verkoper, top Met vriendelijke groet Maria Rob Hoppe

Aanbeveling: Ja

Rob uit: Monster

19 juni 2021
10

Binnen 24 uur mijn nieuwe scooter kunnen ophalen !

Moest plotseling afscheid nemen van mijn oude zip. Aangezien ik een scooter nodig heb voor mijn werk op zoek naar een nieuwe. Geen 2e hands meer, geen gedoe met milieu zones.... Op de website gekeken en zag daar een gave nieuwe Piaggio Zip mat groen. Meteen gaan kijken en ja die wilde ik wel. Maar nu de uitdaging voor het team van Naaldwijkscooters..... de volgende dag leveren. Na een extra check met de werkplaats was het geregeld ! Gisteren mijn scooter opgehaald en voor het team een kleinigheidje meegenomen. Jongens bedankt voor de snelle service! Hij rijdt geweldig ! Tot de 500 km beurt !

Aanbeveling: Ja

Ticho uit: Naaldwijk

17 juni 2021
10

Zeer goede en snelle service

Stond met een lekke achterband langs de weg, gelijk gebeld en binnen een zeer korte tijd stond de chauffeur die tevens vrij was mijn scooter in te laden. De chauffeur gaf goede informatie en vertelde alles wat ik moest weten. Een top service, bedankt voor het snel ophalen van mijn scooter. Zeer goede service.

Aanbeveling: Ja

Corien uit: Berkel en Rodenrijs

17 juni 2021
8

Vriendelijk en enthousiast

Ik kocht een tweedehands motorscooter bij Naaldwijk Scooters. Er was een enthousiast, vriendelijk en hardwerkend team aanwezig. Hoe de reparatieafdeling is kan ik (nog) niet zeggen, maar de ophaalservice bij pech in Zuid-Holland lijkt mij heel fijn, evenals gratis vervangend vervoer tijdens onderhoud. Het enige jammere vond ik dat de verkoopafdeling slechts één persoon aanwezig had, waardoor mensen soms niet te woord konden worden gestaan of lang moesten wachten. Het zou echter een momentopname kunnen zijn geweest. Verder ben ik dik tevreden.

Aanbeveling: Ja

Bianca uit: Monster

16 juni 2021
10

Goed geholpen en erg vriendelijk

Erg vriendelijk en er wordt de tijd voor je genomen. Wij zijn helemaal blij!

Aanbeveling: Ja

Danny uit: Maassluis

16 juni 2021
10

Fijne en goede service

Fijne en goede snelle service

Aanbeveling: Ja

M. uit: Voorburg

16 juni 2021
10

Goede service

Top winkel. Je wordt uitgebreid geholpen bij het maken van een keuze.

Aanbeveling: Ja

Hans uit: Den Haag

15 juni 2021
9

Geen klachten

Netjes en goed geholpen bij de aankoop van mijn scooter

Aanbeveling: Ja

Carl uit: Naaldwijk

14 juni 2021
8

Klanten worden goed behandeld

Klanten worden goed behandeld

Aanbeveling: Ja

Daan uit: Kortenhoef

12 juni 2021
10

Zeer goed

Zeer goeie zaak! Aanrader voor iedereen die opzoek is naar een brommer/scooter!

Aanbeveling: Ja

M.H. uit: Veenendaal

12 juni 2021
10

Heel erg goed!

Super vriendelijke mensen. Alles goed en snel geregeld! Mijn complimenten voor deze zaak!

Aanbeveling: Ja

S. uit: Rijswijk

11 juni 2021
10

Uitstekende scooterzaak!

Wat een fantastische zaak! Denken met je mee en geven goede en duidelijke informatie. Smeren je geen onnodige dingen aan wat in veel andere zaken wel gebeurt. Raad iedereen aan hier te kopen.

Aanbeveling: Ja

Bart uit: Zoetermeer

10 juni 2021
10

Geweldig

Vorige week gebeld of ik een zip piaggio kon kopen , en dat kon. Ik kon gelijk na 5 dagen langs komen en hem meenemen naar huis. Hele vriendelijke medewerkers! Goede uitleg wat wel en niet goed is voor de scooter etc. Super blij mee en zeker een aanrader mocht je een leuke scooter zoeken.

Aanbeveling: Ja

Jolanda uit: Zoetermeer

8 juni 2021
10

Snel, goed en vriendelijk geholpen

Vorige week scooter besteld en binnen een paar dagen konden we deze al ophalen. Heel flexibel ook in het maken van een ophaalafspraak. Goede uitleg gekregen en door vriendelijke medewerker geholpen!

Aanbeveling: Ja

D. uit: 's-Gravenzande

30 mei 2021
10

Snel en perfect geregeld

Goede service en afspraak wordt perfect nagekomen.er Het is een topscooter geworden.

Aanbeveling: Ja

Tim uit: ‘s-Gravenzande

25 mei 2021
10

Eerlijke en oprechte zaak, zeer positief!

In tegenstelling tot soortgelijke bedrijven in deze regio heeft Naaldwijk Scooters alles goed op orde en proberen ze je zeker geen oor aan te naaien.

Aanbeveling: Ja

Maarten uit: Denhaag

25 mei 2021
10

De plek om je scooter te kopen

Wat een top zaak! Ik heb mijn elektrische scooter hier gekocht en ik ben zeer tevreden. Je wordt goed geholpen en zijn zeer vriendelijk. Zij zijn de reden dat je niet online een scooter koopt!

Aanbeveling: Ja

Thomas Riedel uit: MONSTER

23 mei 2021
10

Top winkel

Scooter na mijn wens besteld en kunnen ophalen. Vriendelijke medewerkers en top klantenservice

Aanbeveling: Ja

RM uit: Schoonoord

16 mei 2021
10

Klantvriendelijk bedrijf

Klantvriendelijk bedrijf!

Aanbeveling: Ja

Bezoek onze showroom in Naaldwijk

Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00
9,6
134 klanten beoordelen Naaldwijk Scooters met een 9,6 / 10 - klantenvertellen.nl

© 2020 Naaldwijk Scooters

Website door PVM en Basticom

 

Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies