Beoordelingen van klantenvertellen.nl

Een overzicht met de 20 meest recente beoordelingen. Voor een volledig overzicht kijk je op klantenvertellen.nl.

Judith uit: De Lier

5 maart 2021
10

Top service en snellere levering.

Vriendelijke service en binnen paar dagen was de scooter al helemaal klaar!

Aanbeveling: Ja

D. uit: Hoek van holland

2 maart 2021
10

Top zaak

Aanrader !!!

Aanbeveling: Ja

alex van Leersum uit: Honselersdijk

2 maart 2021
10

Top

Super service

Aanbeveling: Ja

B. uit: 'S-GRAVENZANDE

2 maart 2021
10

Fijne winkel

Ik heb onlangs een nieuwe scooter gekocht. Ben prima geholpen!Goede service en uitleg. Heel vriendelijk personeel. Kan Naaldwijk scooters zeker aan bevelen. Sterker nog heb meteen een scooter voor mijn zoon ook besteld.

Aanbeveling: Ja

Anita uit: De Lier

12 februari 2021
10

Top service

Super goed geholpen na ongeval met scooter! Naaldwijk scooters heeft kosteloos de scooter opgehaald en de onderhandelingen met schade-expert geregeld. Ze stonden altijd voor ons klaar en hebben een top-service en een fijn team mensen. Dus zoek je een goede en betrouwbare scooter dealer, ga naar naaldwijk scooters

Aanbeveling: Ja

Christine uit: Den Haag

6 februari 2021
10

Top Service

We hebben een Vespa gekocht en die werd thuis bezorgd. De service, deskundigheid, vriendelijkheid, eerlijkheid waren optimaal!

Aanbeveling: Ja

A. uit: Amsterdam

2 februari 2021
10

Superdeluxe, snel en betrouwbaar

Echt fijne mensen die nakomen wat ze beloven. Echt aan dikke aanrader

Aanbeveling: Ja

Esther uit: Poeldijk

2 februari 2021
10

Geweldig!

Vriendelijk personeel, weten waar ze het over hebben. Goede en hele snelle service... dikke 10!

Aanbeveling: Ja

Marcel uit: Hoek van Holland

25 januari 2021
8

Geweldig geholpen door Jim!

Van advies, tot aan de levering is alles goed georganiseerd! Zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

jasmijn uit: rotterdam

22 januari 2021
10

Top service! Erg vriendelijk en behulpzaam

Als extern bedrijf bemiddeld bij een fout over verwisselde kentekens. Naaldwijk scooters heeft mij erg goed geholpen!

Aanbeveling: Ja

Roy uit: Rijswijk

14 januari 2021
10

Uitstekend!!

Zelfs door een jonge medewerker volwassen geholpen. Recht door zee! Ga zo door Jim!!

Aanbeveling: Ja

Hans uit: vlaardingen

9 januari 2021
10

Goed geholpen!

Ons goed aangeven wat de mogelijkheden waren bij de keuze voor NIU , er was zojuist een nieuwer type uitgekomen met grotere Accu. ben blij dat we hier gebruik van hebben kunnen maken. Echt blij met onze aankoop!

Aanbeveling: Ja

Ben, Ian en Vanessa uit: Vlaardingen

9 januari 2021
10

Uitstekende service van Jim!

Wegens de lockdown door Corona crisis toch nog optimale service op de afgesproken datum. Scooter werd zelfs thuis geleverd. Snel geschakeld door Jim en de chauffeur. Top!

Aanbeveling: Ja

Brenda uit: Monster

9 januari 2021
10

Goede en eerlijke service

Bij Naalwijk Scooters ben ik altijd goed geholpen. Zij zijn eerlijk, leveren kwaliteit en geven een goede service. Dit zijn de redenen voor mij om hier terug te blijven komen en hier mijn scooters aan te schaffen en te laten onderhouden.

Aanbeveling: Ja

Siham uit: Leidschendam

2 januari 2021
10

Geweldige service!

We hebben een goede ervaring! Niks was te gek en er werd met ons mee gedacht. De scooter is zelfs tijdens de feestdagen geleverd omdat dit een wens was.

Aanbeveling: Ja

Pim uit: Den Haag

22 december 2020
9

Top

Goed geholpen bij aankoop van occasion. Erg klantvriendelijk.

Aanbeveling: Ja

Dennis uit: De Lier

19 december 2020
9

TOP zaak!

Goed geholpen door de medewerkers en de service is TOP!

Aanbeveling: Ja

Arjan uit: Monster

16 december 2020
9

Goede service en een eerlijke prijs

Goed geholpen met verkoop en met reperatie na vallen.

Aanbeveling: Ja

Theo uit: Scheveningen

14 december 2020
10

Top

Prima geholpen goede uitleg top gasten al met al goede zaak met goede service

Aanbeveling: Ja

jim uit: Zuid holland

14 december 2020
10

Uitstekend

Goed bedrijf ! Leuk personeel kreeg bij het uitzoeken van mijn scooter meteen een goede bak koffie aangeboden door de desbetreffende verkoper. Duidelijke uitleg en zeer bereid mee te denken. Verschillende scooters op voorraad waardoor je goed kan kiezen wat je wel en niet wil. Ik zou iedereen aanraden een scooter te kopen bij Naaldwijk Scooters.

Aanbeveling: Ja

Bezoek onze showroom in Naaldwijk

Vandaag gesloten
9,5
172 klanten beoordelen Naaldwijk Scooters met een 9,5 / 10 - klantenvertellen.nl

© 2020 Naaldwijk Scooters

Website door PVM en Basticom

 

Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies