Phatfour: Revolutionaire Fatbikes

Phatfour fatbikes – Waar Nederlands vakmanschap, innovatief design en duurzaamheid samenkomen. Deze fietsen zijn gemaakt voor de avonturier, combineren robuuste stijl met topkwaliteit materialen. Elk model is ontworpen en vervaardigd in Nederland, en belichaamt de perfecte mix van kracht, comfort en stijl. Kies voor Phatfour en ervaar fietsen op een geheel nieuw niveau. Jouw volgende avontuur wacht, begin het met Phatfour

Gecertificeerd Phatfour dealer
Phatfour
Phatfour

Geen Leeftijdsgrenzen, Geen Rijbewijs Nodig

Phatfour fatbikes voldoen aan alle wettelijke eisen voor elektrische fietsen, dus je hebt geen rijbewijs nodig en er is geen leeftijdsgrens. Of je nu een middelbare scholier, universiteitsstudent of volwassene bent, deze fatbike is er voor iedereen. De Phatfour biedt een kans om elke dag te beginnen met een gevoel van vrijheid en avontuur, ongeacht je leeftijd.

PhatFourPrint_0141

Phatfour: Een Merk voor Avonturiers

Phatfour is meer dan een e-bike; het is een lifestyle keuze voor avonturiers en designliefhebbers. Met een Phatfour fatbike kies je voor kwaliteit, stijl en een persoonlijke touch. Elk ritje wordt een avontuur, of je nu door de stad rijdt of het ruige terrein verkent. Met de robuuste bouw, aanpasbare accessoires en Nederlandse vakmanschap, biedt Phatfour een unieke rijervaring die je nergens anders vindt.

PhatFourPrint_0141

Maak een proefrit op een Phatfour e-bike

Wil je de Phatfour Bike die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat de fatbike klaar staat voor de proefrit.

Phatfour Fatbikes nu direct beschikbaar

Onze Phatfour fatbikes zijn nu direct uit voorraad leverbaar. Geen wachttijden meer; je kunt meteen genieten van jouw nieuwe Phatfour fatbike.

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30

Phatfour Fatbikes

Geschiedenis

De geschiedenis van Phatfour begint in Amsterdam, waar het bedrijf werd opgericht door drie vrienden met een gedeelde passie voor voertuigen, vakmanschap en design. Het idee voor Phatfour ontstond in een garage in Amsterdam, waar deze vrienden samenkwamen om een unieke elektrische fiets te ontwerpen.

Het Phatfour Design

Geïnspireerd door de historische Simplex motorfiets uit 1906, ademt de Phatfour Bike een mix van nostalgie en innovatie. Simplex, een Nederlands staalbewerkingsbedrijf, stond bekend om zijn vakmanschap in auto’s, fietsen en motorfietsen. De elektrische fiets van Phatfour kenmerkt zich door een uniek design en brede 20-inch banden, vervaardigd uit Nederlands kwaliteitsstaal en volledig geproduceerd in Nederland.

Productie in Nederland

Phatfour-fietsen zijn een toonbeeld van Nederlands vakmanschap, gemaakt met een diepe toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Deze fietsen worden in Nederland vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig staal dat zorgvuldig is geselecteerd om zowel sterkte als duurzaamheid te garanderen. De productie van elke Phatfour-fiets omvat geavanceerde buigmachines, die zorgen voor precisie en consistentie in elk frame.

De combinatie van hoogwaardige materialen, geavanceerde productietechnieken en deskundig vakmanschap maakt elke Phatfour-fiets tot een duurzaam en betrouwbaar vervoermiddel. Met een Phatfour-fiets kies je voor een product dat niet alleen uitblinkt in prestaties en stijl, maar ook een lange levensduur garandeert.

Nieuwste Modellen

De nieuwste modellen, zoals de FLX, FLB+ en FLS+, hebben een hydraulisch gedempte voorvork, kantelbare stuur en een vernieuwd elektronisch systeem voor snellere acceleratie.

Flexibiliteit

Uniek aan Phatfour’s fatbikes is de mogelijkheid om ze volledig aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Opties zoals voor- of achterrekken, kinderzitjes, slotbak, telefoonhouders en zelfs een surfplankhouder zijn beschikbaar.

Phatfour Fatbikes bekroond als ‘Best Getest’ door AD en Fietstest.nl

Phatfour heeft opnieuw de titel ‘Best Getest’ in de categorie Fatbikes in de wacht gesleept. Na een eerdere erkenning door Bright.NL, heeft nu het Algemeen Dagblad in samenwerking met Fietstest.nl, met hulp van vrijwilligers uit heel Nederland, de Phatfour Fatbikes grondig getest. De FLX viel in het bijzonder in de smaak bij de testers, die de fiets prezen om zijn krachtige ondersteuning, zorgvuldige afwerking en comfortabele zit.

 “Dit is een heerlijke fiets die soepel en behendig rijdt, perfect voor een tochtje!”

Dimitri vrijwilligers die de FLX testte.

Phatfour had al eerder indruk gemaakt bij Bright.NL, waar het merk werd geroemd om zijn strakke design en prettige ondersteuning.

Veelgestelde vragen over Phatfour Bikes

Wat kost een Phatfour fatbike?

De elektrische fatbike van Phatfour is er vanaf: € 2.490

Hoe veilig is een fatbike?

Fatbikes staan bekend om hun dikke banden, die extra grip bieden op diverse ondergronden. Dit maakt ze bijzonder veilig voor gebruik in uiteenlopende weersomstandigheden. Of je nu door sneeuw, modder of zand fietst, een fatbike biedt je de nodige stabiliteit en controle. Dit geeft je het vertrouwen om offroad te gaan zonder angst voor uitglijden of vastzitten.

Veel fatbikes zijn elektrisch, wat betekent dat ze sneller kunnen dan gewone fietsen. Dit roept vragen op over de veiligheid. Maar, Phatfour bikes houden zich aan de veiligheidsnormen voor e-bikes. Ze hebben een beperkt vermogen van 250 Watt en een maximale snelheid van 25 km/u. Dit zorgt ervoor dat Phatfour bikes veilig en beheersbaar blijven, zelfs op hogere snelheden.

Phatfour fatbikes Phatfour heeft veiligheid hoog in het vaandel staan bij het ontwerpen van hun fatbikes. Deze e-bikes met dikke banden voldoen aan dezelfde regels als gewone e-bikes. Je hoeft geen helm te dragen of een rijbewijs te hebben. Dit geldt zolang de fatbike elektrisch aangedreven is met een vermogen onder de 250 Watt en een maximale snelheid van 25 km/u.

Hoe hard gaat een Phatfour E-bike?

De EU-regelgeving beperkt de topsnelheid tot 25 km/u.

Hoe kun je de kans op diefstal van je fatbike minimaliseren?

In een tijdperk waar mobiliteit en duurzaamheid centraal staan, winnen fatbikes en elektrische fietsen snel aan populariteit. Deze trend brengt echter een hoger diefstalrisico met zich mee. Daarom geeft Motomasu wat praktische tips om diefstal te voorkomen:

  • Slim parkeren: Kies altijd voor drukke, goed verlichte parkeerplaatsen. Bewaakte fietsenstallingen of plekken met cameratoezicht zijn ideaal voor het stallen van je fatbike.
  • Gebruik ART 3 sloten: Een goed slot is essentieel. Bevestig je fatbike met een ART3-gekeurd slot aan een vast object. Gebruik bij voorkeur twee verschillende soorten sloten, zoals een vouw- en kettingslot.
  • GPS trackers: Installeer een GPS tracker op je fatbike. Dit ontmoedigt dieven en helpt je fiets te lokaliseren bij diefstal.
  • Anti-diefstal accusloten: Beveilig de accu van je elektrische fatbike met een speciaal slot. Voor de Phatfour FLS+ en FLB+ bieden wij een uniek anti-diefstal accuslot aan. De FLX heeft een handig oog aan het frame voor een extra slot.
  • Verwijderbare onderdelen: Haal de accu of andere waardevolle onderdelen van je fatbike af als je deze achterlaat.

Met deze maatregelen kunnen fatbike-eigenaren hun fietsen veiliger gebruiken en genieten zonder constante zorgen over diefstal. Voor de FLX modellen is het framenummer zowel in het frame als in de elektronica verwerkt, wat diefstal en heling bemoeilijkt. Dit geldt ook voor andere onderdelen van de bike.