NIU scooters zijn marktleider in elektrische scooters

NIU is marktleider op het gebied van slimme elektrische scooters en motorscooters. Een beter mobiel leven in de stad, dát is waar NIU voor staat. Design, technologie en hoogwaardige kwaliteit staan hierbij voorop. Ontdek de NIU scooters en motorscooters bij Naaldwijk Scooters.

Gecertificeerd NIU dealer

Ontdek de scooters en motorscooters NIU

Vind jouw NIU scooter bij Naaldwijk Scooters

Naaldwijk Scooters is officieel dealer van NIU scooters en motorscooters. We hebben een ruim assortiment vol hoogwaardige NIU modellen voor je klaar staan om uit te kiezen. Cross fijn en zorgeloos door de stad met een elektrische NIU. Een NIU in verschillende stijlen en doeleinden vind je gegarandeerd bij Naaldwijk Scooters. Kom langs in onze showroom of bestel online.

Design en technologie staan voorop

NIU ontwerpt milieuvriendelijke en slimme scooters en motorscooters om meer ritten in de stad te stimuleren. Bij NIU staat design, stijl, vrijheid en technologie voorop. De uitstraling van een elektrische NIU is modern en uniek. Dus als je milieuvriendelijk én in stijl wil touren, dan zit je met NIU goed.

NIU heeft zeven series in omloop. Het MQi-model en het UQi-model wonnen de afgelopen twintig jaar alle zeven grote internationale designprijzen. Ook de andere NIU modellen zijn bijzonder: ze hebben een handige app die in verbinding staat met de (motor)scooter. Het digitale dashboard geeft de snelheid, het stroomverbruik en de actieradius weer.De NIU-specialist van Nederland

Maak een proefrit

Wil je de elektrische NIU die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat het model klaar staat voor de proefrit.

Grootste voorraad van Nederland

Naaldwijk Scooters heeft de grootste scooter en motorscooter voorraad van Nederland. De kans is dus heel groot dat je bij ons jouw droom exemplaar vindt!

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Plan direct je afspraak Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30

Elektrische scooters van NIU

NIU is marktleider op het gebied van slimme elektrische scooters en motorscooters. Design, technologie, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staan bij NIU voorop. NIU zelf noemt haar modellen ‘slimme stedelijke mobiliteitsoplossingen’. Door mobiliteit in de stad te bevorderen, wordt het leven makkelijker en beter. De elektrische scooters en motorscooters van NIU koop je bij Naaldwijk Scooters.

Prijswinnende modellen

NIU is een relatief nieuw merk en heeft daarom alleen maar nieuwe modellen. Alle NIU modellen zijn elektrisch en daardoor beter voor het milieu. De uitstraling van een elektrische NIU is modern en uniek. Moderne technische snufjes zijn rijkelijk aanwezig. Zo is er een handige app die in verbinding staat met de tweewieler. In de app kan je zien hoeveel kilometer je nog kan rijden en waar jouw scooter of motorscooter zich bevindt.

NIU biedt voor iedere scooterrijder wat wils: voor de sportieve rijder, de rustige tourer en de dagelijkse rijder. NIU heeft momenteel zeven series in omloop: NQi, MQi, UQi, NIU Aero, Gova, RQi en TQi. Het MQi-model en UQi-model zijn de enige stadsmodellen die de afgelopen twintig jaar alle zeven grote internationale designprijzen hebben gewonnen. Het gaat onder andere om de designprijzen Red Dot en IF in Duitsland, IDEA in de Verenigde Staten en G Mark in Japan. Al deze ingrediënten maken de NIU tot een uniek en gewild product.

Naaldwijk Scooters is gecertificeerd NIU-dealer

Wij zijn officieel NIU-dealer en hebben verschillende modellen op voorraad. Je vindt dus altijd wel een NIU scooter die voldoet aan jouw wensen. Je kunt je NIU scooter online kopen bij Naaldwijk Scooters, of kom langs in onze showroom.

Ben je benieuwd naar ons overige aanbod? Ons aanbod bestaat uit alle soorten en maten scooters en motorscooters in verschillende stijlen. Kijk eens bij de klassiekers Vespa en Piaggio. Of kies een Kymco. Retro, elegant, sportief of stoer: we hebben voor ieder wat wils.

Wil je graag hulp bij het kiezen van een nieuwe NIU of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag. Welk type en uitvoering je ook zoekt: bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw favoriete elektrische NIU!