Super Soco scooters

Een scooter van Super Soco kopen is misschien wel de beste beslissing die je kunt maken. Super Soco is namelijk het best verkochte elektrische scooter merk van 2021. Dat is niet zo gek, want een elektrische scooter van Super Soco staat bekend om haar duurzaamheid, stilte en gemak. En wat al helemaal gemakkelijk is, is dat de Super Soco scooters gewoon bij Naaldwijk Scooters te koop zijn.

5 producten

Veelgestelde vragen

Welk rijbewijs voor Super Soco?

De Super Soco scooters van Naaldwijk Scooters zijn bromscooters die maximaal 45 km per uur kunnen. Deze scooters zijn daardoor gewoon met een AM-rijbewijs te besturen.

Waar wordt Super Soco gemaakt?

Het merk valt onder Vmoto Soco Limited, een wereldwijde productie- en distributiegroep in elektrische scooters. De Super Soco scooters worden gemaakt in een eigen en ultramoderne fabriek in Nanjing, China.

Hoe werkt de Super Soco app?

Met de ECU-module kun je jouw Super Soco scooter koppelen aan de Super Soco app. Deze module is los aan te schaffen. Met de app heb je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleiding. Ook kun je de scooter starten met de app.

Wat is het netto gewicht van de Super Soco TC?

De Super Soco TC Wanderer heeft een gewicht van 99 kg. Dit is exclusief de accu’s.

Wat is de beste elektrische scooter?

Super Soco is het best verkochte elektrische scooter merk van 2021. Dat is niet zo gek, want een elektrische scooter van Super Soco staat bekend om haar duurzaamheid, stilte en gemak.