Onderhoud en reparatie

Is jouw brommer, scooter of motorscooter toe aan onderhoud of reparatie? In onze ruime werkplaats kun je dagelijks terecht voor onderhoud en reparaties. Ons team van ervaren specialisten zorgt ervoor dat jouw probleem zo goed en snel mogelijk opgelost wordt. Service en kwaliteit zijn daarbij altijd het eerste uitgangspunt.

Maak een afspraak

De beste service vind je bij Naaldwijk Scooters

Gratis ophaalservice

Ben je een klant bij Naaldwijk Scooters en heb je pech, een ongeval of een lekke band? Geen paniek, we komen je gratis ophalen in Zuid-Holland én repareren je scooter.

Vervangend vervoer

Voor slechts € 10,- per dag regelen wij vervangend vervoer voor je, zodat je mobiel en op de weg blijft. 

Specialist in schadeherstel

Schade aan je scooter? Onze gediplomeerde mensen zijn gespecialiseerd in schadeherstel. Is het verzekering schade? Dan stellen wij een officieel schaderapport op.

Van jaarlijkse beurt tot schaderapport

Bij ons kun je terecht voor een jaarlijkse beurt, maar ook voor schade aan je scooter. Onze professionele en gediplomeerde vakmensen helpen je bij het herstellen van plaatwerk, spuitwerk, bestickering en mechanische schade. Betreft het een verzekering schade? Dan stellen wij een officieel schaderapport op. Aansluitend verzorgen we de schade-expertise vanuit de verzekeringsmaatschappij.

Jouw scooter in goede handen

In onze ruime werkplaats kun je dagelijks terecht voor het onderhoud aan je scooter, brommer of motorscooter. We beschikken over moderne apparatuur en een team van ervaren specialisten, zodat we je probleem zo snel en goed mogelijk kunnen verhelpen.

Wij zijn dé specialist als het gaat om het repareren en onderhouden van jouw scooter. Service en kwaliteit zijn bij ons altijd het eerste uitgangspunt. Kom geheel vrijblijvend langs voor een kostenindicatie!

Maak een afspraak voor onderhoud of reparatie

Is je scooter, brommer of motorscooter toe aan een onderhoudsbeurt, of moet er iets gerepareerd worden? Plan dan eenvoudig een afspraak in. Met onze snelle service ben je snel weer onderweg!

Laat ons weten wat er moet gebeuren door het formulier hiernaast in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen?


0174 62 44 70