Beta brommers staan voor Italiaanse topkwaliteit

Wil je een brommer kopen van hoge kwaliteit en duurzame materialen? Ga dan voor een brommer van het Italiaanse topmerk Beta. Naaldwijk Scooters heeft verschillende soorten Beta brommers in het assortiment. Welke kies jij?

Gecertificeerd Beta dealer
Beta brommer

Ontdek de brommers van Beta

Beta brommer

Vind jouw Beta brommer bij Naaldwijk Scooters

Bij Naaldwijk Scooters beschikken we over een ruim aanbod Beta brommers. Kom dus gerust langs om ze te bekijken of uit te proberen. Onze vakkundige specialisten weten je alles te vertellen over de Beta schakelbrommers. Eén ding kunnen we je in ieder geval verzekeren: wanneer je een Beta brommer koopt, ga je een bijzondere rijervaring tegemoet.

Beta brommer

Design en techniek uit de motorsport

Beta brommers zijn gemaakt van hoge kwaliteit en duurzame materialen. Waar de brommers voornamelijk aan te herkennen zijn, is de typische karakteristieke uitstraling. De uitstraling wordt gekenmerkt door design én techniek. Dit resulteert in brommers die stuk voor stuk uniek, stoer en sportief zijn.

Beta heeft zeer veel kennis en ervaring opgedaan in de motorsport, wat je terugziet in de producten. Voor een goede rijervaring en een echt motorgevoel is het kopen van een Beta brommer zeker aan te raden!

Beta brommer

De Beta-specialist van Nederland

Maak een proefrit

Wil je de Beta brommer die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat de brommer klaar staat voor de proefrit.

Grootste voorraad van Nederland

Naaldwijk Scooters heeft de grootste scooter voorraad van Nederland. De kans is dus heel groot dat je bij ons jouw droom scooter vindt!

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30
Beta brommer video

Sportieve brommers van Beta

Eén ding bij de Beta brommers valt direct op: de unieke en sportieve uitstraling van de modellen. Deze karakteristieke uitstraling, gecombineerd met de hoge kwaliteit en duurzame materialen, maakt de Beta brommer een Italiaans topmerk. Je kunt zien dat het merk Beta veel kennis en ervaring heeft opgedaan in de motorsport, want het design en de techniek liegen er niet om. Wil je een Beta brommer kopen? Dan kun je erop rekenen dat je de blikvanger van de weg bent. En natuurlijk ben je zeker van een optimale rijervaring en een ultiem motorgevoel.

Krachtige Enduro-modellen

Beta heeft diverse mooie modellen brommers. Zo is er de Beta Enduro-lijn met de Beta Enduro 50 Sport en de Beta Enduro Racing 50. Daarnaast is er de Beta RR-lijn, bestaande uit onder andere de populaire Beta RR 50 Motard en de Beta RR 50 Motard Sport. Elk Beta model heeft eigen kwaliteiten, waardoor er voor elke brommer liefhebber wat bij zit. Stuk voor stuk zijn het sportieve brommers met een licht gewicht. Met een Beta brommer ben je gegarandeerd een blikvanger op de weg!

Naaldwijk Scooters is gecertificeerd Beta-dealer

Naaldwijk Scooters is gecertificeerd dealer van alle A-merken, waaronder de Beta brommers. We beschikken over een ruim aanbod Beta brommers. Kom dus gerust langs om ze te bekijken of uit te proberen. Heb je vragen over de Beta schakelbrommer? Kom dan langs in onze showroom of stel je vraag online. Onze vakkundige specialisten helpen je graag. Zo kun je een verstandige beslissing maken en met vertrouwen de weg op met jouw nieuwe Beta brommer.

Heeft je Beta brommer pech of schade? Ook voor onderhoud en reparatie kun je bij ons terecht. We bieden een gratis ophaalservice voor klanten in Zuid-Holland en vervangend vervoer. Ondertussen doen we er alles aan om jouw scooter zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen.

Naast de Beta brommers hebben we ook andere A-merken in ons assortiment. Zo hebben we merken als Vespa, Piaggio, Sym, Kymco en Aprilia. Van al onze merken geldt dat we gecertificeerd dealer zijn, zodat jij vertrouwd bij ons kunt komen winkelen.