Op 2e pinkersterdag zijn wij geopend. Bekijk nu onze populaire voordeel klappers.

Vespa Elettrica: De elektrische Vespa

Vespa Elettrica elektrische scooter

De elektrische Vespa is het pronkstuk van Vespa. De Vespa Elettrica ziet eruit als een normale Vespa scooter, maar dan met elektrische capaciteiten. Ook heeft deze e-Vespa moderne technieken en kan het hogere vermogens halen. Ontdek de e-scooter van Vespa.

Waarom een elektrische Vespa?

Het moge duidelijk zijn: met een elektrische Vespa rijd je niet meer op brandstof, maar op elektriciteit. Elektrisch rijden biedt veel voordelen. Zo is het goedkoper dan een scooter op brandstof en is rijden op een elektrische scooter beter voor het milieu.

Nog een voordeel is dat de Vespa Elettrica een veel krachtigere motor heeft. De elektromotor van de Vespa heeft een continu vermogen van 3.5 kW en een piekvermogen van 4 kW. Anders gezegd: binnen 5 seconden zit je op topsnelheid. Dat haalt een scooter met een 50cc benzinemotor niet.

Over de elektrische Vespa

De Vespa Elettrica heeft een mooi uiterlijk, genoeg ruimte, is duurzaam en heeft de modernste snufjes.

Uiterlijk

De elektrische Vespa heeft een aluminium grijze kleur. De sierlijsten, zijkant van de velgen, zadel bies en grille hebben een andere kleur. Je kunt de aluminium grijze kleur combineren met de kleur blauw, zwart, chrome, geel, grijs en groen.

Ruimte

Een klein nadeel van de elektrische Vespa is dat de accu ruimte inneemt. Daardoor heb je iets minder bergruimte. Maar gelukkig is er nog altijd genoeg ruimte voor je helm en het slot. Ook is het zadel groot genoeg voor 2 personen. Daarnaast heeft de Vespa Elettrica een dashboardkastje waar je bijvoorbeeld je portemonnee of telefoon in kan doen. Je telefoon kun je ook opladen in dit kastje, er zit namelijk een usb-aansluiting in. Super handig!

Duurzaam

De elektrische scooter van Vespa is duurzamer dan een scooter op brandstof. Daar zijn meerdere redenen voor:

 • Elektrisch rijden is beter voor het milieu, omdat er geen schadelijke gassen worden uitgestoten.
 • De elektrische Vespa Elettrica is voorzien van ledverlichting. Dit is verlichting die een enorm lange levensduur heeft. Ook verbruikt het tot wel 90% minder energie dan een normale lamp met een gelijke lichtopbrengst.
 • De Vespa Elettrica heeft een duurzaam remenergie-terugwin systeem. Dit houdt in dat energie wordt teruggewonnen zodra je remt. De accu wordt op dat moment bijgeladen. Wil je dit niet, dan kun je de optie ook uitzetten.
 • De eco stand van de Vespa Elettrica is energiebesparend. Hierdoor rijd je zuiniger en kun je meer kilometers rijden.

Media

De Vespa Elettrica heeft aan entertainment en media geen gebrek. De e-scooter heeft een mooi TFT-kleurenbeeldscherm waarop je de accuduur, aantal resterende kilometers, snelheid, temperatuur en tijd kunt zien. Ook heb je de mogelijkheid om je telefoon te koppelen aan de elektrische Vespa. Zo kun je handsfree bellen en muziek luisteren. Je hebt hier alleen wel een helm met bluetooth voor nodig.

Accu en opladen

Natuurlijk gaat het rijden op de elektrische Vespa Elettrica net even wat anders dan op een brandstof scooter. Een brandstof scooter tank je af en vervolgens kun je je reis weer voortzetten. De Lithium accu van de Vespa elektrische scooter moet je opladen. Dit kun je doen door middel van de oplaadstekker die onder het zadel zit. Deze stekker stop je in een normaal stopcontact, want de accu is niet uitneembaar. De elektrische Vespa kun je volledig opladen in 4 uren. In 1 uur is de e-scooter voor 80% opgeladen.

Met een volle accu kun je ongeveer 100 km rijden op de bromscooter (45 km/h) en zo’n 120 km op de snorscooter (25 km/h). Zowel de bromscooter als de snorscooter heeft drie rijprogramma’s: eco, power en reverse. De eco stand is energiebesparend, de power stand laat je super snel optrekken en met de reverse stand kun je achteruitrijden.

Voordelen Vespa Elettrica op een rij

De elektrische Vespa Elettrica heeft veel voordelen. We zetten ze allemaal nogmaals op een rij:

 • Milieuvriendelijk en duurzaam
 • In 5 seconden naar topsnelheid
 • 80% opladen in 1 uur
 • Energiebesparend
 • Actieradius van 100 km (45 km/h) en 120 km (25 km/h)
 • Elektrisch achteruitrijden
 • TFT-kleurenbeeldscherm met bluetooth
 • Geschikt voor 2 personen

Waarom een E-Vespa kopen bij Naaldwijk Scooters

Naaldwijk Scooters is de scooterspeciaalzaak van het Westland. We hebben honderden scooters van verschillende A-merken in ons assortiment. Dit kunnen we aanbieden, omdat we van veel merken officieel dealer zijn. Zo ook van Vespa. Bij ons koop je dus betrouwbaar jouw elektrische Vespa Elettrica voor een eerlijke prijs.

Wil je jouw e-scooter direct compleet kopen? Kijk dan eens tussen onze helmen. Of kom naar onze showroom in Naaldwijk. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om veilig de weg op te kunnen.

Goed voor het milieu en de portemonnee; koop nu de Vespa Elettrica

Bekijk de Vespa Elettrica