Piaggio scooters

Een compacte scooter die geschikt is voor in de stad, heerlijk wendbaar is en erg betrouwbaar is: dat is de Piaggio scooter. Piaggio is een Italiaans merk, en dat zie je terug aan de kwaliteit. Piaggio scooters zijn qua materialen, techniek en design zeer goed. Wil je een Piaggio scooter kopen? Bekijk het aanbod Piaggio scooters van Naaldwijk Scooters om je keuze te maken.

8 producten

Veelgestelde vragen

Wat kost een Piaggio scooter?

De kosten van een Piaggio scooter verschillen. De Piaggio Zip is onze goedkoopste scooter van € 2.329. De duurste Piaggio scooter is de Piaggio 1 Feng Chen Wang van € 3.329. Liever tweedehands? Dan koop je de Piaggio One al voor € 1.799.

Welk merk is Piaggio?

Het merk Piaggio is een van de grootste producenten van scooters en motorscooters. Het Italiaanse merk staat voor kwaliteit en design, en dat is terug te zien in al hun producten. Bekende Piaggio modellen zijn de Piaggio Zip, Piaggio Liberty en Piaggio MP3-modellen.Is Piaggio een goed merk?

Het merk Piaggio bouwt sterke producten. Piaggio scooters zijn zowel qua materialen als techniek zeer goed. Naast het fabriceren van kwalitatieve scooters, is Piaggio marktleider op het gebied van innovatie en design. Ga je een Piaggio scooter kopen, dan weet je zeker dat je voor iets moois gaat.

Welke scooters maakt Piaggio?

Piaggio maakt verschillende scooters. Zo hebben wij de populaire Piaggio Zip, Piaggio Zip S, Piaggio One, Piaggio One Plus, Piaggio 1 Feng Chen Wang, Piaggio Liberty en Piaggio Liberty Sport in ons assortiment.

Is Piaggio een goede scooter?

Piaggio scooters zijn zeer goede scooters. Piaggio scooters zijn zowel qua materialen als techniek en design zeer goed. Ook zijn de scooters redelijk waardevast door de goede Italiaanse kwaliteit.