Scooterwinkel

Naaldwijk Scooters is dé scooterwinkel van het Westland. We bieden als grote scooterwinkel een ruim aanbod scooters. We hebben meer dan 400 scooters op voorraad in onze showroom. Daarnaast hebben we ook motorscooters, brommers, e-bikes en helmen in onze scootershop. Al onze diensten zijn gericht op jouw wensen. Woon je niet dicht bij het Westland? Wij bieden onze voertuigen ook online aan. Hierdoor is onze scooterwinkel altijd in de buurt. Wel zo handig!

Onze populaire modellen

Scootershop voor nieuwe scooters

Welke scooter je ook wilt, de kans is groot dat onze scooterzaak het heeft. We hebben een grote scooterwinkel met een ruime voorraad nieuwe scooters. Zo hebben wij veel diverse scooters van Vespa, Piaggio, Sym, Kymco en Peugeot met een snelheid van 25 km per uur (snorscooters) en 45 km per uur (bromscooters). Je kan ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren en bijpassende accessoires. Dus kom naar onze scooterwinkel of bestel jouw favoriete scooter in onze scootershop!

Elektrische scooters: shop ze in onze scooterwinkel

Wist je dat wij ook als elektrische scooterwinkel ook elektrische scooters in ons aanbod hebben? Wij hebben een aantal scooters in ons assortiment die elektrisch zijn, namelijk NIU scooters en Super Soco scooters. We zijn als scooterzaak ook officieel dealer van deze elektrische merken. Daarnaast hebben we een aantal elektrische scooters van Piaggio en Vespa in ons assortiment. Van deze merken zijn we als elektrische scooterwinkel ook officieel dealer. De voordelen van elektrische scooters zijn dat ze stil, milieuvriendelijk en erg handig voor in de stad zijn. Dus kom naar onze scooterzaak of bestel jouw elektrische scooter in onze scootershop!

Tweedehands scooters: kom naar onze scooterzaak

Wil of kan je niet veel uitgeven aan een nieuwe scooter of motorscooter? Dan is een tweedehands scooter ook een goed alternatief. In onze tweedehands scooter winkel vind je verschillende occasions al vanaf € 999. Zo kun je toch genieten van een scooter of motorscooter zonder er al te veel geld aan uit te geven. Kom naar de showroom van onze grote scooterwinkel of bekijk alle tweedehands scooters in onze scootershop.

Dé scooterwinkel van het Westland

Maak een proefrit

Wil je graag eerst de scooter proberen voordat je tot aankoop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak voor een proefrit en probeer ‘m vrijblijvend uit.

Grootste voorraad van Nederland

Bij ons vind je de scooter die jij graag wilt. Ga voor een Vespa, Piaggio, Peugeot, Sym, Aprilia of voor een van onze andere A-merken.

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Scooter kopen in scooterwinkel Naaldwijk Scooters?

Een scooter is een gewild voertuig. Dat is niet zo gek, want je kunt een scooter gebruiken voor woon-werkverkeer, boodschappen of om gewoon van A naar B te komen. Vaak is een scooter zelfs sneller dan een auto. Wil je graag een scooter kopen? Kom dan naar scooterwinkel Naaldwijk Scooters! Wij zitten in het prachtige Naaldwijk. Dit is vlakbij de bekende stad Rotterdam. Je kan langskomen in onze scooterzaak om al onze scooters te bekijken. Natuurlijk mag je ook een proefrit maken op jouw favoriete scooter, zodat je direct weet hoe deze rijdt.

Woon je niet dicht bij onze scooterzaak in Naaldwijk? Dat is geen probleem! Onze scootershop heeft ook een webshop waar jij jouw scooter kan bestellen. Zowel in onze scooterwinkel als in onze online scootershop geldt dat we jouw scooter helemaal rijklaar maken. Zo kun jij direct genieten van jouw nieuwe aanwinst!

Merken scooters van onze scooterzaak

Ben je benieuwd wat voor merken scooters onze scooterzaak heeft? Wij hebben alleen de beste merken in onze scootershop. Van alle merken die wij hebben, zijn wij ook officieel dealer. Dit betekent dat je een betrouwbare scooter krijgt en de officiële merkgarantie. Merken scooters die wij hebben, zijn:

Scooter inruilen?

Wil je jouw huidige scooter graag vervangen voor een mooi nieuw exemplaar? Dat kan bij onze scooterzaak! Het inruilen van je huidige voertuig heeft als voordeel dat je minder hoeft te betalen voor je nieuwe scooter. Vraag direct een inruilvoorstel aan.

Kom naar onze scooterzaak in Naaldwijk

Wil je een scooter kopen? Kom dan naar onze scooterzaak in Naaldwijk of bestel online in onze scootershop! Wij zorgen ervoor dat de scooter die jij wil kopen rijklaar wordt gemaakt en op kenteken wordt gezet. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook leges en btw zitten bij de prijs in. Bel ons gerust voor een proefrit of voor andere vragen over de scooter.

Naast dat wij scooters verkopen, kun je bij ons ook jouw scooter laten onderhouden en repareren. Wij hebben namelijk een eigen werkplaats. Onze service stopt dus niet bij de verkoop van een scooter. Aan scooterwinkel Naaldwijk Scooters heb je een betrouwbare partij!

Locaties

Scooterwinkel Amsterdam
Scooterwinkel Rotterdam
Scooterwinkel Spijkenisse
Scooterwinkel Eindhoven
Scooterwinkel Utrecht
Scooterwinkel Zoetermeer
Scooterwinkel Breda
Scooterwinkel Leiden
Scooterwinkel Zaandam
Scooterwinkel Haarlem

Scooterwinkel Barendrecht
Scooterwinkel Ridderkerk
Scooterwinkel Voorburg
Scooterwinkel Hoofddorp

Scooterwinkel Amstelveen
Scooterwinkel Hendrik-Ido-Ambacht
Scooterwinkel Monster
Scooterwinkel Zuid-Holland

Scooterwinkel Den Haag
Scooterwinkel Wassenaar
Scooterwinkel Hardinxveld Giessendam
Scooterwinkel Hoek van Holland

Scooterwinkel Bergen op Zoom
Scooterwinkel Gouda
Scooterwinkel Dordrecht
Scooterwinkel Nieuwegein
Scooterwinkel Alkmaar
Scooterwinkel Rijswijk
Scooterwinkel Hillegom