Sym scooters

Zoek je een scooter van goede kwaliteit en met een goede prijs, dan is een Sym scooter de ideale keuze. Sym scooters staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast richt het merk zich op duurzaamheid, mobiliteit, betrokkenheid en veiligheid. Genoeg redenen om direct een Sym scooter te kopen! Naaldwijk Scooters heeft een ruim assortiment Sym scooters. Kies jouw model, kleur, uitvoering en prijscategorie. Bestel online of kom naar onze showroom.

6 producten

Veelgestelde vragen

Hoe betrouwbaar is een Sym scooter?

Sym produceert al jarenlang betaalbare scooters van hoge kwaliteit. Sym scooters staan dan ook bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast richt het merk zich op duurzaamheid, mobiliteit, betrokkenheid en veiligheid. Een Sym scooter is dus zeker betrouwbaar.

Waar komt de Sym scooter vandaan?

De Sym scooter komt oorspronkelijk uit Taiwan. Het Taiwanese merk produceert al jarenlang betaalbare scooters van hoge kwaliteit. Sym heeft hierbij veel aandacht voor veiligheid, een beter milieu en goede werkomstandigheden.

Hoe lang gaat een Sym scooter mee?

Bij aankoop van een Sym scooter krijg je 3 jaar garantie. Gaat er in die 3 jaar iets mis, dan kun je de garantie bij ons verhalen. Onderhoud jij jouw Sym scooter ook nog eens goed? Dan kan een Sym scooter zo jarenlang meegaan.

Is de Sym Fiddle 2 een goede scooter?

De Sym Fiddle 2 is een enorm populaire scooter van het merk Sym. De scooter heeft een retro design dat wordt gecombineerd met moderne technieken. Ook heeft de Sym Fiddle 2 een goede prijs en een uitstekende kwaliteit.