Ervaar de 100% elektrische Super Soco scooters

Super Soco is de best verkochte elektrische scooter. Wil jij makkelijk, stil en duurzaam overal naar toe rijden? Ga voor een Super Soco scooter en ervaar het ultieme rijcomfort.

Gecertificeerd Super Soco dealer

Ontdek de scooters van Super Soco

Moteo Excellent dealerschap

Vind jouw Super Soco scooter bij Naaldwijk Scooters

Naaldwijk Scooters is benoemd tot Moteo Excellent dealer door Moteo Nederland. Dit betekent dat we ook officieel dealer zijn van het merk Super Soco. In ons assortiment vind je daardoor verschillende scooters van dit duurzame merk. De scooters zijn te verdelen in de categorieën Compact, Zakelijk (B2B) en Sportief en stoer. Ook kun je je eigen Super Soco scooter samenstellen zoals jij dat wilt.

Stil, gemak en duurzaam

Een Super Soco staat bekend om haar duurzaamheid, stilte en gemak. De 100% elektrische scooters hebben een uitneembare accu die zijn opgeladen binnen 4 uur. Dit betekent dat je de accu overal kunt opladen, waar en wanneer je wilt. Dat is gemak ten top!

Ook rijd je comfortabel en stil. En wist je dat Super Soco scooters, naast volledig elektrisch, ook volledig duurzaam zijn? Niet zo gek dat dit merk het best verkochte elektrische scooter merk van Nederland in 2021 is.

De Super Soco-specialist van Nederland

Maak een proefrit

Wil je de elektrische Super Soco scooter die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat de scooter klaar staat voor de proefrit.

Grootste voorraad van Nederland

Naaldwijk Scooters heeft de grootste scooter voorraad van Nederland. De kans is dus heel groot dat je bij ons jouw droom scooter vindt!

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Plan direct je afspraak Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30

100% elektrische scooters van Super Soco

Het 100% elektrische scooter merk Super Soco valt onder Vmoto Soco Limited. Dit is een wereldwijde productie- en distributiegroep in elektrische scooters. De groep is gespecialiseerd in elektrische tweewielers van hoogwaardige kwaliteit. De Super Soco scooters worden gemaakt in een eigen en ultramoderne fabriek in Nanjing, China. Vmoto Soco Limited combineert efficiënte, Chinese productiecapaciteiten met Europees design en biedt kwalitatieve elektrische voertuigen aan internationale markten. In deze fabriek worden jaarlijks circa 300.000 (!) elektrische voertuigen geproduceerd.

Alle scooter modellen van Super Soco

Super Soco heeft verschillende modellen voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. Met een compleet elektrische productie wil Super Soco bouwen aan een duurzame toekomst waarin uiteindelijk iedereen elektrisch rijdt. De modellen van het merk zijn verdeeld onder drie categorieën:

  • Compact. De Super Soco CU en Super Soco CUx zijn compacte en toegankelijke elektrische scooters die ideaal zijn voor woon-werkverkeer in de stad.
  • Zakelijk (B2B). De Super Soco CPx is ook ideaal voor zakelijk (lease)gebruik.
  • Sportief en stoer. De Super Soco TC, TC Wanderer, TS Street Hunter en TSx zien eruit als motoren, waardoor ze een sportieve en stoere uitstraling krijgen.

Naaldwijk Scooters is gecertificeerd Super Soco-dealer

Wij zijn officieel Super Soco dealer en dé scooterwinkel van Nederland! Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor alle nieuwste modellen van dit merk. Ook leveren we hoogwaardige service en het beste onderhoud. Je kunt je Super Soco scooter online kopen bij Naaldwijk Scooters, of kom langs in onze showroom.

Het bedrijf Moteo Nederland importeert sinds 2020 Super Soco naar ons land. Maar het bedrijf begon 40 jaar geleden al met de import van Peugeot scooters. In 2001 volgde het merk Sym. Op dit moment is Moteo Nederland de grootste scooter importeur van Nederland.

Wil je graag hulp bij het kiezen van een nieuwe Super Soco scooter of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag. Welk type en uitvoering je ook zoekt: bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw favoriete elektrische Super Soco scooter!