Peugeot scooters

Peugeot is het merk dat we natuurlijk allemaal kennen van de auto’s. Maar er zijn ook genoeg zeer goede Peugeot scooters! Peugeot scooters komen - net zoals de auto’s - uit Frankrijk. Dat betekent dat je kiest voor een modieuze, sportieve én zuinige scooter. Koop jouw favoriete scooter, zoals de Peugeot Kisbee of de Peugeot Django, bij Naaldwijk Scooters! Kom naar onze showroom of bestel online.

7 producten

Veelgestelde vragen

Is Peugeot een goed scooter merk?

Er zijn genoeg zeer goede Peugeot scooters. Peugeot scooters komen – net zoals de auto’s – uit Frankrijk. Dat betekent dat je kiest voor een modieuze, sportieve én zuinige scooter.

Wat kost een Peugeot scooter?

De kosten van een Peugeot scooter verschillen per model. Het goedkoopste model is de Peugeot Kisbee Active voor € 2.448. De Peugeot Speedfight 4 is de duurste scooter met een prijs van € 3.598. Alle Peugeot scooters hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wat kost een Peugeot Kisbee?

Naaldwijk Scooters heeft verschillende Peugeot Kisbee modellen in het assortiment. De goedkoopste Kisbee is de Peugeot Kisbee Active met een prijs van € 2.448. De duurste Kisbees zijn de Peugeot Kisbee R en de Peugeot Kisbee Streetline met een prijs van € 2.648.

Is een Peugeot Kisbee een goede scooter?

Peugeot Kisbee is een razend populaire scooter. Met een prijs van € 2.448 is het tevens de goedkoopste scooter in het Peugeot aanbod. De Kisbee scooters zijn zuinig, modieus, sportief en van goede kwaliteit.

Hoe betrouwbaar is Peugeot?

Wil je een Peugeot scooter kopen? Dan koop je een scooter die bekend staat om haar sportiviteit en snelheid. En dankzij de degelijke bouw zijn de Peugeot scooters ook zeer veilig. Een Peugeot scooter is dus zeer betrouwbaar.

Hoe hard gaat een Peugeot Kisbee?

De Peugeot Kisbee modellen zijn te verkrijgen in een snorfiets variant en een bromscooter variant. De snorfiets variant gaat 25 km per uur en de bromscooter variant gaat 45 km per uur.