Veelgestelde vragen over onze service

Heb je een vraag over ons aanbod, onze service, onze werkwijze of iets anders? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag erbij staat. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Jazeker. Naaldwijk Scooters is gecertificeerd en officieel dealer van alle A-merken. Dit betekent dat wij officiële merkgarantie kunnen garanderen. Het hangt van het merk af hoeveel garantie je krijgt. Kijk op onze garantie pagina hoeveel jaar garantie er op elk merk zit.

Krijg ik garantie via Naaldwijk Scooters?

Ja, dat moet. In Nederland moet elke eigenaar van een scooter het voertuig verzekeren. Een scooter wordt namelijk gezien als een volwaardig voertuig in het verkeer. Dit betekent dat de scooter minimaal WA-verzekerd moet zijn. Kijk op onze verzekeren pagina voor meer informatie over verschillende verzekeringen.

Moet ik mijn nieuwe scooter verzekeren?

Ja, dat kan. Via Naaldwijk Scooters kun je een verzekering voor jouw scooter, brommer of motorscooter afsluiten bij ENRA verzekeringen, de specialist in tweewieler verzekeringen. Heb je een schadevrij verleden? Dan begin je direct met 55% no-claim korting. Deze korting loopt na een aantal schadevrije jaren op tot 75%.

Heb je schadevrije jaren bij een andere verzekeraar opgebouwd, maar wil je graag overstappen? Dat kan snel en eenvoudig. Je originele schadevrije jaren van je huidige verzekeraar worden op basis van een verklaring gewoon meegenomen.

Kan ik mijn nieuwe scooter verzekeren via Naaldwijk Scooters?

Ja, gespreid betalen is bij Naaldwijk Scooters een mogelijkheid. Je kunt je scooter maandelijks afbetalen via onze financieringspartner Scooterflex. Op de website van Scooterflex vind je meer informatie over gespreid betalen.

Kan ik mijn scooter, motorscooter of brommer ook in termijnen betalen?

In Nederland maken we bij 50cc scooters onderscheid tussen gele en blauwe kentekenplaten. Een scooter met een gele kentekenplaat is een 45 km bromscooter. Een helm is bij deze bromscooter verplicht.

Wanneer krijg ik een gele kentekenplaat?

In Nederland maken we bij 50cc scooters onderscheid tussen gele en blauwe kentekenplaten. Een scooter met een blauwe kentekenplaat is een 25 km snorscooter. Een helm is bij deze bromscooter niet verplicht.

Wanneer krijg ik een blauwe kentekenplaat?

Ja, dat kan zeker. Op onze inruil pagina kun je de gegevens van je huidige scooter en jouw eigen gegevens invullen en versturen. Wij nemen vervolgens contact met je op over ons voorstel. Uiteraard kun je bij ons altijd een eerlijk voorstel verwachten.

Kan ik mijn oude scooter inruilen?

De gratis ophaalservice is voor klanten van Naaldwijk Scooters die in Zuid-Holland wonen en in de provincie pech of een ongeval krijgen met hun scooter, brommer of motorscooter. Neem in dat geval contact met ons op via 0174 – 624470. Wij zorgen ervoor dat jij en je scooter gratis worden opgehaald door een medewerker van de ophaalservice. Aansluitend kunnen we je scooter ook repareren, zodat je snel weer de weg op kan.

Hoe gaat de gratis ophaalservice in z’n werk?

Ja, bij Naaldwijk Scooters kun je gebruik maken van vervangend vervoer. Voor 10 euro per dag heb je een vervangende scooter. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wil maken.

Krijg ik vervangend vervoer als ik mijn scooter tijdelijk kwijt ben voor reparatie of onderhoud?

Ja, dat kan. Indien je een scooter wilt retourneren die al gebruikt of tenaamgesteld is, dan is het echter niet mogelijk om het volledige bedrag terug te crediteren. Naaldwijk Scooters kan jouw scooter namelijk niet meer als nieuw verkopen wanneer er al een tenaamstelling heeft plaatsgevonden. Wel bieden we een terugkoopgarantie. Neem contact met ons op over het retourneren van je tenaamgestelde scooter, dan maken we een afspraak. Na het controleren van je scooter doen we je een net inruilvoorstel. Je kunt dan zelf bepalen of je de scooter voor dit bedrag wilt retourneren.

Als de scooter nog niet gebruikt en/of tenaamgesteld is, dan is het mogelijk de bestelling te retourneren. Heb je tijdens het bestelproces gekozen voor thuisbezorging, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Ik ben toch niet helemaal tevreden met mijn gekochte scooter. Kan ik deze retourneren?

Ja, dat kan. Ook scooter accessoires en onderdelen kunnen worden geretourneerd mits ze ongebruikt, onbeschadigd en los besteld zijn. Elektronica onderdelen kunnen niet geretourneerd worden. Voor het retourneren van accessoires en onderdelen geldt dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

Kan ik bestelde accessoires en onderdelen van mijn scooter retourneren?

Heb je een andere vraag?


0174 62 44 70

info@naaldwijkscooters.nl

Lees alles over onze service

15 jaar scooterervaring staat voor je klaar!

9.5

Pech, ongeval of een lekke band? Geen paniek, we komen je (gratis) ophalen.

We hebben altijd ruim 400 nieuwe scooters op voorraad in onze showroom.

Je kunt je scooter bij ons inruilen. Altijd tegen een eerlijke inruilprijs.

Vakkundige reparaties worden gedaan door gespecialiseerde monteurs.

01 / 04