Piaggio maakt alle verwachtingen waar

Zeg je Piaggio, dan zeg je echte Italiaanse kwaliteit. Piaggio scooters zijn zowel qua materialen als techniek en design zeer goed. Als je verwachtingen hebt, worden die zeker waargemaakt.

Gecertificeerd Piaggio dealer

Ontdek de scooters en motorscooters van Piaggio

01 / 10

Vind jouw Piaggio bij Naaldwijk Scooters

Ga je een Piaggio scooter of Piaggio motorscooter kopen, dan weet je zeker dat je voor iets moois gaat. Of je nou voor sportief, klassiek of futuristisch gaat, we weten zeker dat er een geschikt model voor je in ons assortiment zit. Enthousiast geworden? Een Piaggio scooter kopen doe je eenvoudig bij Naaldwijk Scooters!

Herkenbare elementen in sterke producten

Het merk Piaggio bouwt sterke producten. Herkenbare elementen zijn de hoogwaardige afwerking, het moderne kleurgebruik, de kunststoffen carrosserie en het stalen buizenframe. Sterk én soepel dus.

Naast het fabriceren van kwalitatieve scooters, is Piaggio marktleider op het gebied van innovatie en design. En dat is ook weer goed terug te zien in het merk Vespa, wat onderdeel is van Piaggio.

De Piaggio-specialist van Nederland

Maak een proefrit

Wil je de Piaggio (motor)scooter die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat de scooter klaar staat voor de proefrit.

Grootste voorraad van Nederland

Naaldwijk Scooters heeft de grootste scooter voorraad van Nederland. De kans is dus heel groot dat je bij ons jouw droom scooter vindt!

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Plan direct je afspraak Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30

Herkenbare scooters van Piaggio

Piaggio heeft een lange, rijke geschiedenis. Het Italiaanse merk heeft zich gespecialiseerd in innovatie en design. Dit zie je ook terug in het merk Vespa, wat onderdeel is van Piaggio. Piaggio bouwt sterke producten waarbij hoogwaardige afwerking, modern kleurgebruik, kunststoffen carrosserie en stalen buizenframes herkenbare elementen zijn. Iedere Piaggio scooter heeft daarnaast een perfecte wegligging dankzij het gebalanceerde Italiaanse ontwerp. Kortom, met een Piaggio weet je zeker dat je goed zit en dat je veel veilige kilometers kan maken.

Unieke Piaggio modellen

Piaggio heeft unieke modellen op de markt gebracht die allemaal zo hun eigen voordelen hebben. Van klein en compact tot ruim en krachtig. Welk type Piaggio scooter je ook zoekt, je vindt het bij Naaldwijk Scooters. Ieder model is samen te stellen in je eigen gewenste uitvoering, zoals kleur, kappenset en accessoires. De meest populaire modellen zijn de Piaggio Zip, Piaggio I en Piaggio Liberty. Al deze modellen voldoen aan de nieuwste Euro-norm.

Naaldwijk Scooters is gecertificeerd Piaggio-dealer

Naaldwijk Scooters is dé scooterwinkel van Nederland! Wij zijn officieel Piaggio dealer en hebben alle modellen Piaggio scooters in meerdere uitvoeringen te koop. Je vindt bij ons de complete collectie van nieuwe Piaggio scooters. Bij ons kun je gemakkelijk online je scooter kopen. Welk type en uitvoering je ook zoekt: bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw favoriete Piaggio scooter.

De nieuwe Piaggio scooters voldoen allemaal aan de Euro 5-norm. Dit is een door de overheid opgelegde milieunorm om scooters, brommers en motorscooters schoner te maken. De Euro 5-norm is een Europese norm. Bij Naaldwijk Scooters weet je daarom dat je altijd een nieuwe Piaggio scooter koopt die voldoet aan de laatste milieu-eisen.

Wil je graag een Piaggio scooter kopen? Maak je aankoop compleet en kijk meteen even bij onze accessoires, zodat je zeker weet dat je meteen goed de weg op kunt. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.