Op 2e pinkersterdag zijn wij geopend. Bekijk nu onze populaire voordeel klappers.

Met een Aprilia val je écht op

Aprilia is een Italiaans merk en fabrikant van stoere en krachtige scooters en motorscooters. Aprilia voertuigen vallen vooral op door het sportieve design en de echte look van een racemotor.

Gecertificeerd Aprilia dealer

Ontdek de scooters en motorscooters van Aprilia

Vind jouw Aprilia brommer bij Naaldwijk Scooters

Voor het kopen van een Aprilia scooter of motorscooter ben je bij Naaldwijk Scooters aan het goede adres. Wij hebben verschillende stoere Aprilia exemplaren in ons assortiment, waardoor jij gegarandeerd opvalt in het verkeer. Wil je graag een proefrit maken? Vraag deze dan aan!

Stoer en sportief in verschillende kleuren

Zeg je Aprilia, dan zeg je sportief en stoer. De scooters lijken op racemotoren of crossmotoren en zijn van origine ook bedoeld voor off-road. Een Aprilia motorscooter staat juist voor kracht. In combinatie met veelzijdigheid is een motorscooter bij uitstek geschikt voor de stad.

De sportieve modellen van dit merk zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals rood, zwart, grijs, geel en wit. Koop je een Aprilia scooter of motorscooter, dan weet je zeker dat je écht opvalt.De Aprilia specialist van Nederland

Maak een proefrit

Wil je de Aprilia scooter of motorscooter die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat het model klaar staat voor de proefrit.

Grootste voorraad van Nederland

Naaldwijk Scooters heeft de grootste scooter en motorscooter voorraad van Nederland. De kans is dus heel groot dat je bij ons jouw droom exemplaar vindt!

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Plan direct je afspraak Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30

Sportieve scooters en motorscooters van Aprilia

Aprilia is een Italiaans merk en fabrikant van scooters en motorscooters. Aprilia voertuigen vallen vooral op door het sportieve design en de echte look van een racemotor. De sportieve modellen zijn allemaal beschikbaar in kleuren zoals rood, zwart, grijs en wit. Wanneer je een Aprilia scooter of motorscooter wil kopen, dan weet je zeker dat je een degelijke scooter of motorscooter van goede kwaliteit gaat krijgen. Aprilia heeft namelijk jarenlange ervaring in het produceren van dergelijke modellen.

Soorten Aprilia modellen

Aprilia beschikt over een aantal verschillende voertuigen. Deze voertuigen kun je krijgen in verschillende kleuren, vermogens en uitvoeringen. Zo hebben we de Aprilia SR GT modellen in ons aanbod, zowel de normale variant als de Sport variant. Je kan kiezen uit een vermogen van 200cc en 125cc. Wat alle modellen met elkaar gemeen hebben, zijn de goede banden. Kuilen, tramsporen en putdeksel zijn geen enkel probleem door banden voor elke ondergrond.

Naaldwijk Scooters is gecertificeerd Aprilia dealer

Voor het kopen van een Aprilia scooter of motorscooter ben je bij Naaldwijk Scooters aan het goede adres. Bij ons kun je heel gemakkelijk jouw nieuwe Aprilia scooter of motorscooter bestellen. Wij zijn gecertificeerd dealer van alle A-merken, waaronder het merk Aprilia. Hierdoor hebben wij een aantal Aprilia modellen van hoogwaardige kwaliteit staan. Je kunt onze modellen in de showroom bekijken, maar een nieuwe Aprilia online bestellen is ook mogelijk.

Naast Aprilia scooters beschikt Naaldwijk Scooters ook over de scooter merken Beta en Fantic. Ook deze scooters zijn van hoge kwaliteit. Wil je graag een proefrit maken of heb je vragen, kom dan gerust langs in onze showroom. Onze scooter specialisten kunnen al je vragen beantwoorden en je helpen bij het maken van een keuze.