Aprilia scooters

Aprilia ken je misschien van de stoere schakelbrommers, maar wist je dat Aprilia ook scooters heeft? De stoere uitstraling gaat gelukkig niet verloren, want de scooters lijken op crossmotoren en zijn van origine ook bedoeld voor off-road. Wij hebben Aprilia scooters in ons assortiment. Een populaire scooter is de Aprilia SXR 50. En laten wij die nou net ook hebben. Bekijk ons aanbod Aprilia scooters (50cc) online of kom naar onze showroom.

1 product

Veelgestelde vragen

Is Aprilia een goed merk?

Aprilia is een Italiaans merk dat onderdeel is van de Piaggio Group, waar Vespa en Piaggio ook onderdeel van zijn. Kwaliteit is dus zeker iets wat je van Aprilia mag verwachten. Aprilia voertuigen onderscheiden zich door het sportieve design.

Wat kost een Aprilia scooter?

De Aprilia SXR 50 scooter kost maar € 2.859. Hoewel dit bedrag voor een scooter niet duur is, krijg je er wel veel comfort, design en functies voor terug. Een Aprilia scooter heeft dus een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Is Aprilia 2 takt?

Zowel de Aprilia scooters als de Aprilia motorscooters zijn allemaal voorzien van een 4 takt motor.

Waar komt het merk Aprilia vandaan?

Aprilia is een Italiaans merk en fabrikant van stoere en krachtige scooters en motorscooters. Dat is waar Aprilia voor staat. Zeg je Aprilia, dan zeg je sportief en stoer. Aprilia is onderdeel van de Piaggio Group, waar de merken Vespa en Piaggio ook onderdeel van zijn.

Waar wordt Aprilia gemaakt?

Aprilia is een merk en fabrikant uit Italië. Aprilia is onderdeel van de Piaggio Group, waar de merken Vespa en Piaggio ook onderdeel van zijn.