Kymco scooters

Het merk Kymco is al jarenlang populair onder scooterrijders. Niet zo gek, want Kymco scooters zijn van goede kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar. Wat wil je nog meer? Naaldwijk Scooters heeft een breed en divers aanbod Kymco scooters. Kies uit model, kleur, uitvoering en prijscategorie. Voor ieder wat wils dus! Bekijk ons assortiment op onze website of kom langs in onze showroom.

8 producten

Veelgestelde vragen

Is Kymco een goed merk?

Kymco is de grootste Taiwanese fabrikant van scooters en motorscooters. Het merk is al jarenlang populair onder scooterrijders. Niet zo gek, want Kymco scooters zijn van goede kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar. Kymco is dus zeker een goed merk.Waar komt het merk Kymco vandaan?

Kymco is een merk dat in Taiwan is opgericht. Kymco is zelfs de grootste Taiwanese fabrikant van scooters en motorscooters. Het bedrijf bestaat sinds 1963 en produceert vanaf 1970 scooters.

Wat kost een nieuwe Kymco?

Een nieuwe Kymco scooter kun je bij Naaldwijk Scooters al kopen voor een prijs van € 2.298. In dit geval gaat het om de Kymco Agility FR. Het duurste model is de Kymco New People S met een prijs van € 3.298. De Kymco scooters zijn goed betaalbaar.

Wat is Kymco voor een merk?

Kymco is de grootste Taiwanese fabrikant van scooters en motorscooters. Het bedrijf bestaat sinds 1963 en produceert vanaf 1970 scooters. En dat doet het merk heel goed. Kymco scooters staan bekend om hun betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid.

Hoe hard gaat een Kymco?

Een Kymco scooter gaat 25 km per uur (snorscooter) of 45 km per uur (bromfiets). Ook heeft Kymco motorscooters. Deze gaan uiteraard harder. Hoe hoger de cilinderinhoud en motorcapaciteit, hoe harder de Kymco motoren gaan.

Hoe zuinig is een Kymco Agility?

De Kymco Agility modellen zijn zeer zuinige modellen. Zo heeft de Kymco Agility 16+ een injectiemotor van 50 cc en een reservoir van 7 liter. Dit is goed voor een zuinig verbruik van 2,4/100 km.