Op 2e pinkersterdag zijn wij geopend. Bekijk nu onze populaire voordeel klappers.

Vespa motorscooters

Ben je op zoek naar een goede, betrouwbare, kwalitatieve en stijlvolle motorscooter? Dan is een motorscooter van Vespa de juiste keuze. Vespa motorscooters staan voor echte Italiaanse kwaliteit. Elk detail is met precisie gemaakt. Het merk Vespa herken je uit duizenden: de klassieke en eigentijdse uitstraling die je van Vespa gewend bent, gaat nooit verloren. Je koopt een Vespa motorscooter, zoals de populaire Vespa GTS, bij Naaldwijk Scooters.

10 producten

Snelheid

Kleur

  • 2
  • 5
  • 1
  • 5
  • 1
  • 1
  • 1

Je budget

  • tot euro

Veelgestelde vragen

Wat kost een Vespa motorscooter?

De goedkoopste Vespa motorscooter in ons assortiment is de Vespa Primavera 125 en kost € 5.499. De duurste Vespa motorscooter is de Vespa GTS 300 HPE Supertech met een prijs van € 8.099. Een Vespa motorscooter occasion kun je kopen vanaf € 4.790.

Hoe duur is een Vespa motorscooter?

De goedkoopste Vespa motorscooter in ons aanbod is de Vespa Primavera 125 en heeft een prijs van € 5.499. De duurste Vespa motorscooter is de Vespa GTS 300 HPE Supertech en kost € 8.099. Een Vespa motorscooter occasion kun je kopen vanaf € 4.790.

Waar Vespa motorscooter kopen?

Een Vespa motorscooter kun je kopen bij scooterwinkel Naaldwijk Scooters. Wij zijn officieel dealer van Vespa en bieden een ruim aanbod Vespa motorscooters en scooters. Denk aan de Vespa GTS 125, Vespa GTS 300 en de Vespa Primavera. Je krijgt bij ons altijd merkgarantie.

Hoe snel gaat een Vespa 300cc?

Een Vespa motorscooter 300cc valt onder een middelzware motor. Ze hebben vaak een maximaal vermogen van 35 kW. De Vespa GTS 300 HPE heeft een topsnelheid van 130 km/u.

Heb je voor een Vespa motorscooter een rijbewijs nodig?

Ja, voor een Vespa motorscooter heb je een rijbewijs nodig. Voor de lichtste Vespa motorscooter (125cc) is een rijbewijs A1 verplicht. Voor de zwaarste Vespa motorscooter (300cc) is een rijbewijs A2 verplicht.

Welk rijbewijs voor Vespa 125cc?

Een Vespa 125cc motorscooter valt onder een lichte motorscooter. In dit geval is ook het lichtste motorrijbewijs verplicht, namelijk een rijbewijs A1. Een A2 motorrijbewijs is nodig als de motorscooter tussen de 11 en 35 kW vermogen heeft.