Op 2e pinkersterdag zijn wij geopend. Bekijk nu onze populaire voordeel klappers.

De e-bike revolutie van Knaap Bikes

Tot even geleden werden e-bikes verkocht aan mensen vanaf middelbare leeftijd die niet meer goed overweg konden met een normale fiets. Maar dat veranderde totaal; in 2019 werden er meer elektrische fietsen verkocht dan normale fietsen. Het merk Knaap Bikes speelde daar handig op in door alle voordelen van elektrisch rijden te combineren. Het resultaat was een tweetal Knaap e-bikes met een stoere en robuuste uitstraling.

Gecertificeerd Knaap Bikes dealer
Knaap Bikes

Ontdek de e-bikes van Knaap

Knaap e-bike

Vind jouw Knaap e-bike bij Naaldwijk Scooters

Ben je op zoek naar een stoere en moderne e-bike? Dan is een Knaap Bike de beste keuze. Je vindt verschillende modellen van de Knaap fietsen bij Naaldwijk Scooters. Denk aan de Knaap RTD en de Knaap AMS. Kom langs in onze showroom of koop jouw Knaap fiets direct online. Kom je er zelf niet helemaal uit? We helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor een Knaap e-bike.

Knaap e-bike

De kracht van Knaap Bikes

Door comfort, betrouwbaarheid en kracht te combineren met het onderscheidende ontwerp van Knaap e-bikes, zijn de Knaap elektrische fietsen de beste optie voor iedereen die op zoek is naar een avontuurlijke rit of sportieve tour. De Knaap fietsen maken elke rit een unieke ervaring. Dit komt door de vele opties die de Knaap fatbikes hebben.

De Knaap Bikes hebben een extra lang zadel geschikt voor twee personen, een actieradius van 140 km, een 36V 3A oplader, 20-inch wielen, achterwielaandrijving (36V / 250W), een aluminium frame, volledige vering, een uitneembare accu, een krachtige 1200 lumen led-koplamp, een lcd-verlicht display inclusief batterij-indicator, snelheidsmeter en kilometerteller, 7 versnellingen, en als laatste een hydraulisch remsysteem met Tektro hydraulische schijfremmen.

Knaap e-bike

De Knaap-specialist van Nederland

Maak een proefrit op een Knaap e-bike

Wil je de Knaap Bike die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat de scooter klaar staat voor de proefrit.

Grootste voorraad Knaap Bikes van Nederland

Naaldwijk Scooters heeft de grootste tweewieler voorraad van Nederland. De kans is dus heel groot dat je bij ons jouw favoriete Knaap e-bike vindt!

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Plan direct je afspraak Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30

Comfortabele en stoere Knaap Bikes

Knaap Bikes is een Nederlands e-bike merk dat de e-bike markt domineert met een moderne Knaap fiets die van alle gemakken is voorzien. De Knaap elektrische fietsen zijn uniek en ruim genoeg voor twee personen. Het design valt op door de stoere en unieke uitstraling. De Knaap fatbikes hebben een vermogen tot 25 km/u en kunnen, in modus 1, tot 140 km per acculading afleggen. In modus 5 zal dit een bereik zijn tot 60 km. En je hoeft geen eens een rijbewijs of kenteken op de Knaap e-bike te hebben!

Geschiedenis van Knaap Bikes

De wereld van elektrische fietsen groeit voortdurend en ontwikkelt zich gestaag. Waar e-bikes eerst nog werden gezien als fietsen voor mensen van middelbare leeftijd, zijn de elektrische fietsen nu enorm populair geworden. In 2019 werden er zelfs meer elektrische fietsen verkocht dan traditionele fietsen. Het nieuwe merk Knaap Bikes besloot om alle voordelen van elektrisch fietsen te combineren in twee geweldige modellen. Knaap Bikes produceerde hierop de Knaap AMS en de Knaap RTD.

Knaap Bikes is opgericht door Robin Cats en Michael Fiering. Het doel was om het eeuwenoude straatbeeld van klassieke fietsen in Amsterdam te veranderen. Ze wilden een merk creëren dat gebaseerd is op duurzaamheid, stijl en inhoud. Hun ambitie was om de toonaangevende kenmerken van een e-scooter te combineren met die van de traditionele e-bike. Aantrekkelijkheid was hierin erg belangrijk.

Vandaag de dag zijn de Knaap fietsen wereldwijd populair en het team is enthousiast over de weg die voor hen ligt.

Het doel van de Knaap fietsen

Knaap Bikes wil het leven beter maken, zowel voor de planeet als voor jou. De Knaap fietsen zijn bedoeld voor mensen tussen de 19 en 35 jaar oud, die in een stedelijke omgeving wonen en dol zijn op avontuur, zowel binnen als buiten de grenzen van de stad. Je bepaalt zelf het tempo, de routes en het gezelschap waarmee je op de Knaap fatbike wilt rijden. Op de Knaap e-bike is dat geen probleem met een vermogen van 25 km/u, een actieradius van maximaal 140 km en een zadel dat geschikt is voor twee personen. De 20-inch wielen zijn ontworpen om een gevoel van vrijheid en avontuur te geven, zelfs tijdens de dagelijkse sleur.

Knaap AMS e-bike

De Knaap AMS is de eerste fiets die door Knaap Bikes is geproduceerd. De Knaap AMS is een stoere stadsfiets gebouwd voor mensen die op zoek zijn naar avontuur. De e-bike valt op door het ontwerp, het comfort en de stijl. De Knaap fiets is geschikt voor dames en heren. De componenten van de Knaap e-bike zijn modulair en daardoor eenvoudig afzonderlijk te onderhouden of te vervangen. De Knaap AMS e-bike heeft de volgende functies:

 • Een extra lang zadel geschikt voor twee personen
 • Een actieradius van 140 km
 • Een 36V 3A oplader
 • 20-inch wielen
 • Achterwielaandrijving (36V / 250W)
 • Een aluminium frame
 • Volledige vering
 • Een uitneembare accu
 • Een krachtige 1200 lumen led-koplamp
 • Een lcd-verlicht display inclusief batterij-indicator, snelheidsmeter en kilometerteller
 • 7 versnellingen
 • Een hydraulisch remsysteem met Tektro hydraulische schijfremmen

Knaap RTD e-bike

De Knaap RTD is, net zoals de Knaap AMS, een stoere fiets voor mensen die op zoek zijn naar avontuur. De Knaap e-bike heeft een opvallend ontwerp, veel comfort en een mooie stijl. De componenten van de Knaap fiets zijn modulair en daardoor eenvoudig afzonderlijk te onderhouden of te vervangen. Het verschil met de Knaap AMS is dat de Knaap RTD is inbegrepen met een dubbele vering: zowel de voorvork als de achterbrug zijn geveerd. Dit maakt de Knaap fatbike nog comfortabeler en nog geschikter voor ruw terrein. Verder heeft de Knaap RTD de volgende functies:

 • Een extra lang zadel geschikt voor twee personen
 • Een actieradius van 140 km
 • Een 36V 3A oplader
 • 20-inch wielen
 • Achterwielaandrijving (36V / 250W)
 • Een aluminium frame
 • Volledige vering
 • Een uitneembare accu
 • Een krachtige 1200 lumen led-koplamp
 • Een lcd-verlicht display inclusief batterij-indicator, snelheidsmeter en kilometerteller
 • 7 versnellingen
 • Een hydraulisch remsysteem met Tektro hydraulische schijfremmen

Koop een Knaap Bike bij Naaldwijk Scooters

Het kopen van een Knaap Bike is een investering, maar dan heb je ook wat. Gelukkig kun je bij Naaldwijk Scooters terecht voor al je vragen, of kom langs in de showroom. Wij zijn een gecertificeerd dealer van alle A-merken, waardoor je bij ons veilig kunt winkelen en altijd verzekerd bent van merkgarantie.

Koop je een Knaap fiets? Dan krijg je 2 jaar officiële merkgarantie. Wel zo fijn en vertrouwd. Gebeurd er iets met je Knaap e-bike (bijvoorbeeld door een defect of een ongeluk), of is je elektrische fiets toe aan onderhoud? Dan kun je de Knaap Bike bij ons laten onderhouden en repareren.

Met een Knaap elektrische fiets weet je zeker dat je de meest avontuurlijke en comfortabele ritten tegemoet gaat. Je valt zeker op in het verkeer door de stoere en robuuste uitstraling. Rijd iedereen voorbij met een Knaap Bike!

Veelgestelde vragen over Knaap Bikes

Hoeveel kost een Knaap Bike?

Bij Naaldwijk Scooters koop je de Knaap RTD al voor een prijs van € 3.399. De Knaap AMS Black Edition is iets goedkoper, namelijk € 2.499. Dit komt doordat de Knaap RTD een extra functie heeft, namelijk een dubbele vering bij de voorvork en achterbrug.

Heb je voor een Knaap Bike een rijbewijs nodig?

Voor een Knaap Bike heb je geen rijbewijs nodig. Je kan dus zonder rijbewijs een Knaap Bike besturen. Dit geldt voor heel Europa. Je hoeft ook geen verzekering, helm of leeftijdsgrens te hebben om een Knaap Bike te berijden.

Hoe hard gaat een Knaap fiets?

Een Knaap fiets heeft een vermogen van 25 km per uur. De Knaap Bike kan, in modus 1, tot 140 km per acculading afleggen. In modus 5 zal dit een bereik zijn tot 60 km. Om deze kilometers te bereiken moet de accu wel volledig zijn opgeladen.

Hoe hard gaat de Knaap?

Een Knaap heeft een vermogen van 25 km per uur. De Knaap Bike kan, in modus 1, tot 140 km per acculading afleggen. In modus 5 zal dit een bereik zijn tot 60 km. Om deze kilometers te bereiken moet de accu wel volledig zijn opgeladen.

Hoe hard gaat een Knaap e-bike?

Een Knaap e-bike heeft een vermogen van 25 km per uur. De Knaap Bike kan, in modus 1, tot 140 km per acculading afleggen. In modus 5 zal dit een bereik zijn tot 60 km. Om deze kilometers te bereiken moet de accu wel volledig zijn opgeladen.

Hoeveel km gaat een Knaap?

Een Knaap heeft een vermogen van 25 km per uur. De Knaap Bike kan, in modus 1, tot 140 km per acculading afleggen. In modus 5 zal dit een bereik zijn tot 60 km. Om deze kilometers te bereiken moet de accu wel volledig zijn opgeladen.

Hoe oud moet je zijn voor een Knaap?

Een Knaap mag je vanaf elke leeftijd berijden. Er is dus geen leeftijdsgrens voor een Knaap Bike in Europa. Het is natuurlijk wel verstandig dat je weet hoe je de Knaap fiets bestuurt. Het vermogen van 25 km/u is namelijk hetzelfde als dat van een snorscooter.

Hoe duur is een Knaap fiets?

Bij Naaldwijk Scooters koop je de Knaap RTD al voor een prijs van € 3.399. De Knaap AMS Black Edition is iets goedkoper, namelijk € 2.499. Dit komt doordat de Knaap RTD een extra functie heeft, namelijk een dubbele vering bij de voorvork en achterbrug.

Is een Knaap fiets goed?

Over het algemeen worden goede reviews over een Knaap fiets gegeven. Mensen zijn zeer te spreken over de service, de accu, de prijs-kwaliteit en de e-bikes in het algemeen. Wil je een Knaap fiets kopen? Doe dit dan bij Naaldwijk Scooters.

Waar komt een Knaap fiets vandaan?

Knaap Bikes is een Nederlands merk dat is opgericht in 2019 door Robin Cats en Michael Fiering. Het doel was om het eeuwenoude straatbeeld van klassieke fietsen in Amsterdam te veranderen. Ze wilden een merk creëren dat gebaseerd is op duurzaamheid, stijl en inhoud.

Wat is een fatbike?

Een fatbike is een off-road fiets met grote en brede banden. Het is ooit bedacht en ontworpen om te kunnen rijden op terreinen met een lage gronddruk zoals zacht terrein, sneeuw, zand, moeras of modder.