Top 3 retro scooters

Hoewel retro scooters er in vele soorten en maten zijn, hebben ze allemaal iets heel belangrijks gemeen: het onberispelijke vintage uiterlijk gecombineerd met de moderne techniek van nu. De retro scooter is geliefd bij een groot publiek. Ook wij zijn er helemaal gek op. Benieuwd wat onze top 3 retro scooters is? Je leest het hier!

1. Vespa Primavera Touring

Met stip op nummer 1: de Vespa Primavera Touring. Dit populaire model van Vespa is de meest luxueuze retro scooter van dit moment. De scooter is namelijk in opvallende chique retro kleuren beschikbaar. Zo is er de kleur Marrone, een mooie bruine metallic. De kleur Rosso is een schitterende donkerrode metallic lak. Sta je ermee in de zon? Dan komt de metallic lak stralend en glinsterend tot zijn recht! Verder is de Vespa Primavera Touring standaard uitgerust met een chromen voordrager en chromen achterdrager, waardoor er gelijk een echte retro look ontstaat. Kortom, met deze scooter van perfecte kwaliteit is het genieten geblazen.

2. Sym Fiddle III

Op onze nummer 2 volgt de Sym Fiddle III van het merk Sym. We waren al fan van de Sym Fiddle II, maar deze nieuwe variant is nog nét wat verfijnder in de techniek. Zo hebben de makers niet alleen moderne materialen gebruikt, maar is ook bijvoorbeeld het verbruik lager dankzij de elektronische aansturing van de carburateur. Daarnaast bieden we bij Naaldwijk Scooters veel mogelijkheden om het model helemaal op jouw wensen aan te passen. Zo is deze retro scooter in verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar en is er veel keuze uit bijpassende accessoires. Niet gek, deze retro scooter van Sym. Wij rijden er in ieder geval graag op!

3. Kymco New Like

De derde plek is voor Kymco’s elegante Kymco New Like, een speciaal model onder de retro scooters. Het uiterlijk is namelijk opvallend: modern, luxueus en klassiek tegelijk. Denk aan de zitting van leder-look, de LED-verlichting rondom en het high rigidity frame. Dit laatste zorgt voor meer stabiliteit, controle en comfort. Niet alleen een plaatje om te zien dus, maar technisch ook zeer vooruitstrevend. Daar houden we van!

Mooi, die retro scooters waarmee je terug in de tijd gaat maar waarvan de techniek toch zo innovatief is. We zijn benieuwd naar welke nieuwe retro modellen er in de toekomst bij zullen komen. Eén dingen weten we wel: de retro scooter is niet meer uit ons assortiment weg te denken.