Beta brommers

Wil jij graag een stoere en sportieve brommer kopen waar je heerlijk mee kunt crossen? Dan zit je bij de Beta brommers helemaal goed! Naaldwijk Scooters heeft alle soorten Beta brommers in het assortiment, zoals de Beta Enduro modellen en de Beta Motard modellen. Kies uit de kleuren geel, wit, rood en meer! Koop een Beta 50cc brommer bij Naaldwijk Scooters en cross binnenkort over de avontuurlijkste wegen.

7 producten

Veelgestelde vragen

Is Beta een goed merk?

Beta is een heel goed merk. Hoge kwaliteit, duurzame materialen en uitstekende techniek maken Beta brommers tot zeer gewilde voertuigen. Het Italiaanse merk heeft zeer veel kennis en ervaring op het gebied van de motorsport, wat je terugziet in de uitstraling en prestaties van de Beta brommers.

Hoe duur is een Beta?

Een Beta brommer begint bij een prijs van € 3.395. Hiervoor heb je de Beta RR 50 Motard. De duurste Beta brommer is de Beta RR 50 Enduro Racing met een prijs van € 4.525.

Hoe duur is een Beta RR 50?

Er zijn zes Beta RR 50 modellen en hoe duur ze zijn verschilt per model. Een Beta RR 50 begint bij een prijs van € 3.395. Hiervoor heb je de Beta RR 50 Motard. De duurste Beta RR 50 is de Beta RR 50 Enduro Racing met een prijs van € 4.525.

Welke schakelbrommers zijn er?

Naaldwijk Scooters heeft zes Beta schakelbrommers in het assortiment. We onderscheiden twee lijnen: Beta Enduro en Beta Motard. Naast de Beta brommers hebben we ook een aantal Fantic schakelbrommers in ons assortiment.

Waar komt het merk Beta vandaan?

Beta is een topmerk van Italiaanse origine. Waar Beta brommers voornamelijk aan te herkennen zijn, is de typische karakteristieke uitstraling. De uitstraling wordt gekenmerkt door design en techniek. Dit resulteert in brommers die stuk voor stuk uniek, stoer en sportief zijn.