Fantic brommers is een historisch Italiaans merk

Fantic is een historisch Italiaans merk van motorfietsen, opgericht in 1968. Het begon met de mini-bike, maar vandaag de dag kennen we Fantic door de stoere bromfietsen.

Gecertificeerd Fantic dealer
Fantic brommer

Ontdek de brommers van Fantic

Fantic brommer

Vind jouw Fantic brommer bij Naaldwijk Scooters

Bij Naaldwijk Scooters hebben we een aantal sportieve Fantic brommers in ons assortiment. De brommers kenmerken zich door de unieke stijl en de opvallende kleuren als rood en geel. Houd je ervan om off-road te rijden of om een uniek model in je bezit te hebben? Dan is een Fantic brommer de perfecte match.

Fantic brommer

Sportiviteit en kwaliteit komen samen

Na de start van mini-bikes verlegde Fantic de focus op de productie van sportieve off-road tweewielers. In de jaren 70 begon Fantic zich te focussen op sportieve lichtgewicht 50cc bromfietsen. Deze werden erg populair in Europa.

De Fantic 50cc modellen, zoals we die nu kennen, worden in Italië gebouwd en zijn voornamelijk bedoeld voor wedstrijd doeleinden. Daarom staat de kwaliteit van deze bromfietsen in een hoog vaandel bij het bedrijf.

Fantic brommer

De Fantic-specialist van Nederland

Maak een proefrit

Wil je de Fantic brommer die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat de brommer klaar staat voor de proefrit.

Grootste voorraad van Nederland

Naaldwijk Scooters heeft de grootste scooter voorraad van Nederland. De kans is dus heel groot dat je bij ons jouw droom scooter vindt!

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Plan direct je afspraak Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30
Fantic brommers

Stoere wedstrijd brommers van Fantic

Het bedrijf Fantic Motors is een Italiaans merk, opgericht in 1968 door Mario Agrati en Henry Keppel-Hesselink. Het begon allemaal met de mini-bike, maar als snel schakelde Fantic over naar de productie van terreinmotoren. Deze waren vooral bedoeld voor de (wedstrijd)sport. Fantic richtte al snel een fabrieksteam op, waardoor de verkopen enorm stegen. In 1976 werd de collectie uitgebreid met de bekende Enduro-serie en in 1977 volgden onder andere de trialmotoren en de Fantic 50-bromfietsen.

De geboorte van de Enduro en Motard-modellen

Helaas ging het toch niet zo goed met het merk. Eind jaren 90 stopte het bedrijf. Toch werd er eind 2003 weer nieuw leven in Fantic geblazen: de rechten van het merk werden verkocht aan Federico Fregman en Massimo Bianchi. In 2017 bood het nieuwe Fantic een assortiment van Enduro en Supermotard motorfietsen. Deze waren verkrijgbaar in 50cc, 125cc en 250cc. Zowel de Fantic Enduro 50cc als de Fantic Motard 50cc zijn bij Naaldwijk Scooters verkrijgbaar.

Naaldwijk Scooters is gecertificeerd Fantic-dealer

Bij Naaldwijk Scooters kan je heel gemakkelijk jouw nieuwe Fantic brommer bestellen. Wij zijn gecertificeerd dealer van alle A-merken, waaronder het merk Fantic. Hierdoor hebben wij een aantal Fantic Enduro en Motard modellen van hoogwaardige kwaliteit staan. Je kunt onze modellen in de showroom bekijken, maar een nieuwe Fantic brommer online bestellen is ook mogelijk.

Uiteraard heeft Naaldwijk Scooters ook een ruim aanbod van andere A-merken. We hebben alle soorten en maten scooters, motorscooters en brommers in verschillende stijlen. Van de snelle jongens, zoals NIU motorscooters, tot de klassieke Vespa scooters en de ideale bezorgscooters van Kymco. Retro, elegant, sportief of stoer: we hebben voor ieder wat wils!