Op 2e pinkersterdag zijn wij geopend. Bekijk nu onze populaire voordeel klappers.

Werken bij Naaldwijk Scooters

Word jij net zo enthousiast van de wereld van scooters, motorscooters, brommers en e-bikes als wij dat worden? Dan zou jij zomaar de geschikte aanvulling voor ons team kunnen zijn. Bij Naaldwijk Scooters zijn we geregeld op zoek naar nieuwe medewerkers, zoals monteurs, verkopers en marketeers.

Onze vacatures

Staat er geen geschikte vacature bij? Je mag altijd je cv en motivatiebrief sturen in een open sollicitatie naar info@naaldwijkscooters.nl

Een 1000 m2 werkplek met 400+ scooters

Kom jij werken in een leuk, gezellig en professioneel team? Wij zoeken regelmatig enthousiaste en kundige medewerkers in de verkoop, werkplaats en (online) marketing. Je komt te werken in een net gerenoveerde showroom van 1000 m2 in het mooie Naaldwijk. Met 400+ scooters is jouw werkplek nooit saai!

Reageer op een openstaande vacature of stuur een open sollicitatie naar info@naaldwijkscooters.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Kom jij werken bij dé scooterspecialist van het Westland?

Wij zijn Naaldwijk Scooters, de scooterspeciaalzaak van heel het Westland. Naast de verkoop van scooters, brommers, motorscooters en e-bikes, hebben wij ruime ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie.

Wij zijn gecertificeerd dealer van alle A-merken zoals Vespa, Piaggio en Kymco. Ook zijn we RDW-erkend en een BOVAG erkend garagebedrijf.

Een gepassioneerd team specialisten

Herman

Monteur

Jim

Allround verkoopspecialist, custom scooter expert

Louis

Eerste motor- en scootertechnicus

Roy

Allround verkoopadviseur

Matthijs

Chauffeur

Sven

1ste motorfiets technicus

01 / 06

Waarom werken bij Naaldwijk Scooters?

Naaldwijk Scooters is dé scooterspeciaalzaak van het Westland met een showroom van 1000 m2 en meer dan 400 scooters, motorscooters, brommers en e-bikes. We zijn gespecialiseerd in verkoop, maar bieden ook tal van andere services aan onze klanten. Zo onderhouden en repareren we scooters in onze eigen werkplaats. Maar we bieden ook een gratis ophaalservice bij pech.

Omdat we zo veel doen, is jouw werk nooit saai. Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Daarnaast kom je te werken in een jong en enthousiast team waar het altijd gezellig is en waar je altijd van elkaar kan leren. Kom je binnenkort eens langs?

Binnen ons team is het altijd gezellig. De showroom biedt een fantastische werkplek, ook veel klanten zijn erg tevreden over de voorraad en de ruimte. Naast de showroom hebben we een werkplaats waar we sleutelen aan scooters. Het werk is nooit saai, maar juist erg divers. Elke dag is een feestje!
Roy
Allround verkoopadviseur