Dit zijn de 5 beste elektrische scooters

Elektrische scooters zijn relatief nieuw en hebben diverse voor- en nadelen ten opzichte van brandstof scooters. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf ervan? Wat zijn de goede merken en modellen? Dit splinternieuwe blogartikel helpt je op weg! De scooterspecialisten van Naaldwijk Scooters hebben de 5 beste elektrische scooters van dit moment samengesteld en weergegeven in deze blog.

5. NIU NQI1S

NIU is dé leverancier van elektrische scooters. Ze hebben de markt goed in de gaten gehouden en tijdig ingespeeld op deze ontwikkeling. Hierdoor hebben ze al diverse elektrische topscooters op de markt gebracht. Een van deze scooters is de NIU NQI1S (Extended Range). Deze NIU NQI1S zorgt voor een heerlijke wegligging, maximaal comfort en een fluisterstille rijervaring. Je kunt tot wel 70 kilometer rijden met een volle accu.

NIU NQI1S

4. NIU MQI+ (Standard Range)

Nieuw van NIU is de NIU MQi+. Die plus staat voor een groter bereik én voor een groter zitvlak. Deze NIU is namelijk geschikt voor twee personen! En dankzij de elektromotor van Bosch, met een vermogen van 1,2 kW (1,6 pk) en een accupakket van 2 kWh, is de actieradius van de NIU MQi+ 65 kilometer voor een snorscooter en 45 kilometer voor een bromscooter.

NIU MQI+

3. Piaggio 1

Piaggio 1 is de elektrische scooter van Piaggio en geschikt voor iedereen. De scooter heeft een comfort seat, ruime buddy en brede treeplank. Hierdoor zit hij voor iedereen lekker en stap je elke dag met plezier op deze sportieve e-scooter. De Piaggio One heeft een betaalbare prijs. Ook is de Piaggio One beschikbaar als 45 km/u bromscooter en als 25 km/u snorscooter.

Piaggio 1

2. Super Soco CUx

Slim, intelligent en oogstrelend: de Super Soco CUx beschikt over deze drie ingrediënten. Daardoor is de deze e-scooter van Super Soco de best verkochte elektrische scooter van dit moment. Deze geavanceerde e-scooter is uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder een intelligente led-koplamp met sensor en extreem helder display dat overdag en in het donker perfect zichtbaar is.

Super Soco CUx

1. Vespa Elettrica

Vespa is al jaren dé nummer 1 in de scootermarkt en dat is ook met de elektrische scooters niet anders. Slechts één elektrische scooter hebben ze uitgebracht, maar wat voor eentje: de Vespa Elettrica. Stil, milieuvriendelijk en een prachtige uitstraling. De actieradius betreft maar liefst minimaal 100 kilometer en de laadtijd slechts 4 uur. De Elettrica heeft een digitaal multimediascherm en is te koppelen met je smartphone. Niet zo gek dus dat de Elettrica bekend staat als de ‘scooter van de toekomst’. De Elettrica is duurzaam, laag in onderhoud en uiterst betrouwbaar.

Vespa Elettrica

Bekijk al de elektrische scooters van Naaldwijk Scooters

Bij Naaldwijk Scooters verkopen we alleen hoge kwaliteit scooters. Naast bovenstaande elektrische scooters hebben we nog meer in ons assortiment. Bekijk al onze elektrische scooters. Er zit vast en zeker een scooter bij die past bij jouw wensen. Heb je vragen of elektrische scooters? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord.