Kun je het beste een nieuwe scooter of tweedehands scooter kopen?

Heb je recentelijk je scooterrijbewijs gehaald, of ben je op zoek naar een scooter? Dan heb je keuze uit tientallen merken en duizenden varianten. Wij begrijpen dat het maken van een keuze dan nog niet zo makkelijk is. Kun je beter een tweedehands scooter of nieuwe scooter kopen?

Voordelen tweedehands scooter

Tweedehands scooters zijn erg populair. Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van een scooter occasion ten opzichte van een nieuwe scooter? We hebben de voordelen hieronder op een rij gezet.

1. Goedkoper in de aanschaf

Het grootste voordeel van een tweedehands scooter is dat het goedkoper is in de aanschaf dan een nieuwe scooter. Dit komt omdat een scooter na gebruik minder waard wordt. Het prijsvoordeel van een scooter occasion kan oplopen tot meer dan de helft van de prijs van een nieuwe scooter. Dit zorgt ervoor dat een tweedehands scooter ook toegankelijk wordt voor mensen die niet het geld hebben om een nieuwe scooter te kopen.

2. Groot aanbod tweedehands scooters

Naaldwijk Scooters heeft een groot aanbod tweedehands scooters. Hierdoor kun je bij ons meerdere scooters bekijken en vergelijken. Zo is de kans groter dat je een scooter occasion vindt die aan jouw wensen voldoet.

3. Wettelijke garantie

Nog een voordeel is de wettelijke garantie die bij een tweedehands scooter zit. Welke je ook koopt, bij Naaldwijk Scooters weet je zeker dat het een goede scooter is. Wij checken namelijk alle scooters occasions die worden verkocht. En omdat wij officieel dealer zijn van alle A-merken, weet je dat je aan ons een betrouwbare partij hebt.

Voordelen nieuwe scooter

Natuurlijk heeft een nieuwe scooter kopen ook voordelen. Ben je benieuwd wat de voordelen van een nieuwe scooter zijn ten opzichte van een tweedehands scooter? We hebben ze hieronder opgesomd.

1. Geen gebruikssporen

Koop je een nieuwe scooter, dan weet je zeker dat het ook écht nieuw is. De scooter komt net uit de fabriek, waardoor je zeker weet dat er niets mis mee is. Er zitten nog geen gebruikssporen als krassen of deukjes op.

2. Volledige garantie

Bij het kopen van een nieuwe scooter heb je recht op de volledige fabrieksgarantie. Daarnaast zijn wij officiële dealer van verschillende A-merken, waardoor jij altijd recht hebt op de juiste garantie.

3. Geen onderhoud

Bij de aankoop van een nieuwe scooter hoef je voorlopig nog niet voor onderhoud of reparaties. Dit komt omdat alle onderdelen van een scooter nog gloednieuw en helemaal intact zijn. Dit is wel anders bij een tweedehands scooter. Daar kunnen reparaties best in de kosten lopen.

4. Zekerheid

Koop je een nieuwe scooter, dan ben jij de eerste eigenaar. De hele scooter is nog nieuw en de kilometerteller staat ook nog op 0-10 km. Je hebt dus meer zekerheid. Hoe fijn is dat?

Nieuwe scooter of tweedehands scooter?

Of je een nieuwe scooter of een tweedehands scooter moet kopen, hangt af van je eigen wensen. Heb je weinig geld te besteden, maar zou je wel graag een scooter willen die je van A naar B brengt? Dan is een scooter occasion een goede keuze. Wil je liever weinig onderhoud hebben en hecht je veel waarde aan zekerheid? Dan is een nieuwe scooter een beter idee. Welke scooter je ook gaat kopen, bij Naaldwijk Scooters vind je gegarandeerd een geschikt exemplaar.

Heb je nog vragen over het kopen van een nieuwe scooter of tweedehands scooter? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wil jij een nieuwe of tweedehands scooter komen? Kom het complete aanbod bewonderen in onze 1000 m2 showroom!

Kom naar onze showroom