Naaldwijk Scooters is officieel dealer van Fantic brommers

Fantic brommer

Naaldwijk Scooters heeft verschillende Fantic brommers in het aanbod. Dit komt omdat wij officieel dealer zijn van het merk Fantic, evenals alle andere A-merken zoals Vespa, Piaggio en Aprilia. Het dealerschap van Naaldwijk Scooters met Fantic brommers heeft voor jou als klant een aantal voordelen.

Over het merk Fantic

De officiële benaming van het merk Fantic is Fantic Motors. Het is van oorsprong een Italiaans merk dat opgericht is in 1968 door Mario Agrati en Henry Keppel-Hesselink. We kennen Fantic allemaal van de terreinmotoren, maar ze zijn in eerste instantie begonnen met de minibike. Toch nam de wedstrijdsport de overhand. In 1976 werd de collectie van Fantic Motors uitgebreid. Eind jaren 90 stopte het bedrijf door slechte prestaties.

In 2003 werden de rechten van het Fantic verkocht aan Federico Fregman en Massimo Bianchi. Die bliezen het merk weer nieuw leven in. In 2017 werden de Fantic Enduro en Fantic Motard motorfietsen aangeboden.

Wat houdt het dealerschap met Fantic brommers in?

Naaldwijk Scooters is officieel dealer van het merk Fantic, en dat heeft voor jou als klant een aantal voordelen. Officieel dealerschap betekent dat wij een betrouwbare partner zijn. Je weet dat je bij ons een echte Fantic brommer krijgt én dat je altijd recht hebt op wettelijke en andere garanties die erbij komen kijken. Die garanties heb je bij een onofficiële dealer vaak niet. Ook geven wij je altijd correcte en betrouwbare informatie over de Fantic producten. Bij Naaldwijk Scooters kun je terecht voor een aantal Fantic brommers.

De Fantic modellen bij Naaldwijk Scooters

Naaldwijk Scooters heeft vier soorten Fantic modellen in het assortiment: Fantic Enduro (Competition en Performance) en Fantic Motard (Competition en Performance). Alle schakelbrommers zijn alleen verkrijgbaar in 45 km/u en in de kleuren zwart/groen en rood/wit.

Fantic Enduro

Onder de Fantic Enduro vallen de Fantic 50cc Enduro Competiton en de Fantic 50cc Enduro Performance. Beide modellen zijn schakelbrommers die je zowel op de weg als in het zand kan gebruiken. Dit komt omdat beide Enduro modellen noppen banden hebben. De Fantic Enduro schakelbrommers zijn officieel gemaakt voor off-road rijden, daarom hebben ze een complete aluminium achterbrug. Aluminium is licht van gewicht en is daardoor beter om mee te crossen. De leuke afgewerkte details maken de Enduro schakelbrommers extra stoer. Handkappen zitten niet standaard bij de schakelbrommer.

Fantic Motard

Onder de Fantic Motard vallen de Fantic 50 Motard Competition en de Fantic 50 Motard Performance. Beide schakelbrommers hebben de echte Supermotard uitstraling en rijeigenschappen. De schakelbrommers zijn geschikt voor lange en korte afstanden over de weg door de goede straatbanden die eronder zitten. Officieel is de Fantic Motard niet gemaakt om mee te crossen. Daarom is de achterbrug van deze modellen wat zwaarder gemaakt dan de Enduro modellen. Handkappen zitten niet standaard bij de Motard schakelbrommers.

Verschil tussen Competition en Performance

Zowel de Fantic Enduro als de Fantic Motard heeft twee modellen: de Competition en de Performance. Het verschil is dat de Competition de meeste luxe variant is. Deze beschikt over een betere voor- en achtervering en een luchtveer aan de achterkant. Daarnaast is de Competition afgewerkt met verschillende aluminium plaatjes. Dit maakt de uitstraling wat sportiever. Het laatste verschil is dat de uitlaat van de Competition wordt geleverd met een zwarte einddemper, terwijl de uitlaat van de Performance wordt geleverd met een grijze einddemper.