Scooterwinkel Breda

Scooterwinkel Breda

Scooterwinkel in Breda bezoeken?

Woon je in de buurt van of in Breda, en wil je graag een scooter kopen? Kom dan naar onze scooterwinkel in de omgeving van Breda. Wij hebben 1000m2 aan ruimte in onze scooterzaak en etaleren meer dan 400 voertuigen. Ga voor een nieuwe scooter, elektrische scooter, tweedehands scooter, nieuwe motorscooter, tweedehands motorscooter, brommer of e-bike. Je kan er ook nog een helm bij kopen.

Voordelen van een scooterwinkel in Breda

Wil je een scooter kopen? Dan is het handig om daarvoor naar een fysieke scooterwinkel te gaan. Kom gerust eens langs in onze grote scooterwinkel in omgeving Breda. Een scooter kopen bij ons biedt verschillende voordelen. In onze showroom vind je namelijk meer dan 400 scooters, motorscooters, brommers en e-bikes. Je hebt dus altijd een ruime keuze uit de beste A-merken

Maar dat is niet alles, want bij ons kun je ook je oude scooter inruilen voor een nieuw exemplaar. Hierdoor hoef je minder te betalen voor een nieuwe scooter. En dat kan best wat schelen. Bij aankoop van een nieuwe scooter kun je deze direct via ons verzekeren.

Gaat je scooter kapot? Dan kunnen wij deze altijd repareren. Ook voor onderhoud kun je in onze scooterzaak nabij Breda terecht. 

Heb je een nieuwe scooter op het oog? Maak dan direct een proefrit. Dat is geheel gratis, maar zo weet je wel meteen hoe jouw potentiële nieuwe scooter rijdt. Heb je nog vragen over een voertuig dat je wil kopen? Dan kun je een medewerker aanspreken. Je krijgt direct antwoord op al jouw vragen. Wel zo fijn!

Aanbod scooters en motorscooters in Breda

In onze scooterwinkel nabij Breda vind je een ruim aanbod scooters en motorscooters in verschillende kleuren, prijscategorieën, opties en merken. Denk aan de merken Vespa, Peugeot, Piaggio, Sym, Super Soco, NIU, Aprilia en Kymco.

Nieuwe scooters

Ben je op zoek naar een nieuwe scooter? Een scooter die net uit de fabriek komt en waar nog niemand op heeft gereden? Kijk dan eens tussen het aanbod nieuwe scooters van onze scooterzaak nabij Breda. Hier vind je scooters die allemaal voldoen aan de nieuwste emissieklasse (Euro 5), wat ze uiterst milieuvriendelijk maakt. Daarnaast hebben de nieuwe scooters vaak moderne technieken. Je kan kiezen uit een scooter van Vespa, Peugeot, Sym, Piaggio, Kymco en Aprilia.

Elektrische scooters

Nog duurzamer, nog zuiniger, nog milieuvriendelijker en bovendien enorm stil: dat zijn kenmerken van elektrische scooters. Wij verkopen e-scooters van de merken NIU en Super Soco. Maar ook Vespa en Piaggio hebben een aantal elektrische scooters die je in onze scooterwinkel nabij Breda kunt kopen. Wat dacht je van de populaire Vespa Elettrica, de Piaggio 1, Piaggio 1 Plus en de speciale Piaggio 1 Feng Chen Wang? Bij ons kun je sowieso een elektrische scooter kopen die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Tweedehands scooters

Vind je een nieuwe scooter of een nieuwe elektrische scooter wat te duur? Dan kun je ook gaan voor een tweedehands scooter bij onze scooter winkel nabij Breda. Ons aanbod scooter occasions bestaat alleen uit A-merken. Zo vind je scooters van Piaggio, Sym en Kymco. Ook tweedehands elektrische scooters zijn vertegenwoordigd in ons assortiment, denk aan scooters van NIU

Nieuwe motorscooters 

Wil je liever een scooter die wat krachtiger is en meer vermogen heeft, en die bijvoorbeeld ook op de grotere wegen mag rijden? Kijk dan eens tussen het aanbod nieuwe motorscooters van onze scooterzaak. We hebben motorscooters van onder andere Aprilia, Kymco, NIU, Piaggio, Sym en Vespa. Ga voor een licht exemplaar of een zwaardere motorscooter. De keuze ligt bij jou! Let op: voor een motorscooter moet je vaak in het bezit zijn van een motorrijbewijs. 

Tweedehands motorscooters

Zijn de nieuwe motorscooters toch wat te duur? Dan kun je ook gaan voor een motorscooter occasion. Deze zijn goedkoper in prijs omdat ze al eens gebruikt zijn. Dit maakt ze niet minder goed, wij gaan nog steeds voor kwaliteit en bieden alleen de beste A-merken in onze winkel vol scooters rondom Breda.

Overig aanbod scooterwinkel Breda

Geen fan van scooters of motorscooters? Haak dan nog niet af, want in onze 1000m2 showroom hebben we natuurlijk nog meer aanbod voor je. Denk aan brommers van de merken Beta en Fantic en e-bikes van het merk Knaap Bikes.

Brommers

Bij een brommer denk je waarschijnlijk aan een stoer voertuig dat gemaakt is om te crossen op off-road wegen. Dat is precies wat je bij de brommers van Fantic en Beta krijgt. De stoere brommers kun je kopen in de kleuren rood, wit, zwart en geel. 

E-bikes

Ga je liever voor een e-bike? Kijk dan vooral eens tussen ons aanbod Knaap Bikes. Deze elektrische fietsen zijn stoer, robuust, gemaakt voor twee personen en voorzien van een hoge actieradius. Het grote voordeel van een elektrische fiets is dat je geen rijbewijs nodig hebt én geen helmplicht hebt.   

Helmen

Koop je een scooter, motorscooter of brommer? Dan heb je wel een helm nodig. Gelukkig kun je ook gewoon voor helmen terecht bij onze scooterwinkel in Breda. Ga voor een helm van Beon, ROOF, Shark, Demm, Vespa of MT.

Bezoek Naaldwijk Scooters: de scooter winkel van Breda en omstreken

Wil je een scooter kopen in een scooterwinkel in omgeving Breda? Dan raden we je aan om langs te komen in onze scooterwinkel. Onze medewerkers helpen je graag verder met het beantwoorden van jouw vragen. Natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen met al jouw vragen. Wij helpen graag.

Bezoek onze showroom