Akrapovic geeft jouw scooter uniek geluid

Akrapovič is een Sloveens merk met een fabriek in Slovenië. Het merk maakt hoogkwalitatieve uitlaatsystemen die de beste prestaties leveren. Wereldwijd zijn ze de nummer één op het gebied van high-end uitlaatsystemen. Laat bij Naaldwijk Scooters een Akrapovic uitlaat op jouw custom Piaggio Zip, custom Vespa of andere scooter zetten en ontdek het echte scooter geluid.

Gecertificeerd Akrapovic dealer
Akrapovic

Populairste scooters met een Akrapovic uitlaat optie

Custom Vespa GTS Super Sport

Akrapovic uitlaat door Naaldwijk Scooters

Wil jij graag een Akrapovic uitlaat? Kom dan naar Naaldwijk Scooters! Wij kunnen Akrapovic uitlaten leveren voor onze merken Aprilia, Peugeot, Piaggio en Vespa. Niet alleen is Akrapovic een lust voor het oog, het levert ook prestaties die geen enkel ander uitlaatsysteem kan evenaren. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Custom Vespa GTS Super Sport

Akrapovic levert de beste prestaties

Ben jij dol op het échte scooter geluid? Kies dan een Akrapovic uitlaat voor jouw scooter zoals de Piaggio Zip of Vespa Sprint. Een Akrapovic uitlaat levert de beste prestaties door een combinatie van minder gewicht, juiste materialen en het beste ontwerp. Het geluid van deze uitlaat is zwaarder en harder door de uitneembare Akrapovic demper. Daarnaast ziet de uitlaat er ook zeer sportief uit.

Custom Vespa GTS Super Sport

De scooter specialist van Nederland

Maak een proefrit

Wil je de scooter die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat het model klaarstaat voor de proefrit.

Grootste voorraad van Nederland

Naaldwijk Scooters heeft de grootste scooter, brommer en motorscooter voorraad van Nederland. De kans is dus heel groot dat je bij ons jouw droom scooter vindt!

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Plan direct je afspraak Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30

Ontdek het allerbeste van de Akrapovic uitlaat

Een Akrapovic uitlaat is hét pronkstuk van een scooter. Vooral op de Vespa Sprint en Piaggio Zip is de Akrapovic uitlaat zeer populair. Het valt op, het is stoer en geeft een dieper en beter resonerend geluid. Als je jouw scooter wil customizen, kan deze uitlaat zeker niet ontbreken. De uitlaatsystemen van Akrapovic leveren de beste prestaties. En dat heeft z’n vruchten afgeworpen, want wereldwijd is het Sloveense bedrijf de nummer één op het gebied van high-end uitlaatsystemen. Tijdens het hele productieproces van Akrapovic wordt streng gecontroleerd op kwaliteit. Ook blijft het bedrijf innoveren en verbeteren. De uitlaatsystemen van het merk worden hierdoor steeds beter en blijven het niveau behalen die je van Akrapovic gewend bent.

Oorsprong Akrapovic

Het merk Akrapovic werd in 1991 officieel opgericht door de Sloveen Igor Akrapovič, een succesvolle coureur in het motorcircuit. De Akrapovic uitlaat werd als eerste met succes toegepast in de MotoGP sport. In 2004 werd de uitlaat zelfs toegepast in de Formule 1 raceauto’s van een van de topteams. Ook Igor Akrapovic zelf maakte zijn debuut in dit Formule 1 team. Sindsdien is de Akrapovic uitlaat niet meer weg te denken uit de autosport: meer dan 50 raceteams vertrouwen vandaag de dag op de kwaliteit van Akrapovic. Maar ook in motoren en scooters is deze uitlaat te verkrijgen.

Waarom een Akrapovic uitlaat?

De Akrapovic uitlaat staat natuurlijk bekend om het diepere en beter resonerende geluid. Geen enkel ander uitlaatsysteem kan het unieke geluid van de Akrapovic evenaren. Het geluid is zwaarder en harder door de uitneembare Akrapovic demper. Daarnaast bestaat het Akrapovic uitlaatsysteem uit een combinatie van minder gewicht, de juiste materialen en het beste ontwerp. De complete combinatie zorgt voor de uitstekende prestaties die we van het merk gewend zijn.

Uniek design

De Akrapovic uitlaat heeft een geweldig en uniek design. De uitlaat is gemaakt van titanium en carbon. Deze materialen zijn samengesmolten tot een gepatenteerd zeshoekig design. Hierdoor ontstaat een combinatie van ultiem geluid en uitstekende prestaties. Een normaal uitlaatsysteem is ovaal en heeft deze unieke combinatie niet. Ook door de uitneembare Akrapovic demper klinkt het geluid uit de uitlaat zwaarder en harder.

Het beste materiaal

Ook het materiaal zorgt voor de beste prestaties. Een Akrapovic uitlaat bestaat helemaal uit hittebestendig titanium legering. Ook gebruikt Akrapovic roestvrijstaal en ultralicht koolstofvezel. Het carbon fiber is helemaal geïmpregneerd en heeft een hoge treksterkte en temperatuurbestendigheid.

Uitmuntende techniek

Akrapovic ontwikkelt en gebruikt de nieuwste technologieën om maximaal resultaat te behalen. Alles wordt in de fabriek in Slovenië ontwikkeld. Hier werken de beste specialisten van de wereld. Zij zijn continu op de hoogte van de laatste technologieën. Voordat een Akrapovic uitlaat wordt gelanceerd, wordt er grondig onderzoek gedaan naar nieuwe materialen, nieuwe technologieën en nieuwe processen. Hierdoor wordt een uitlaat constant opnieuw geïnnoveerd. Ook voldoen alle uitlaten aan strenge wettelijke normen en eisen.

Kwaliteit en afwerking

Door de oorsprong in de motorsport zijn kwaliteit en prestaties zeer belangrijke pijlers geworden voor het merk. Dit zie je aan alles: de Akrapovic uitlaat is volledig handgemaakt en wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en afwerking. Op de Akrapovic uitlaten staat ook een ‘personal signature’, zodat direct duidelijk is dat het een originele Akrapovic is. Maar er zijn nog veel meer redenen om voor een Akrapovic uitlaat te kiezen.

Akrapovic uitlaat voor elke scooter

Er is een Akrapovic uitlaat voor bijna elke scooter. Dat is het voordeel van Akrapovic: ze leveren uitlaten voor bijna elk merk. Zo kun je een Akrapovic uitlaat voor een Piaggio scooter krijgen en een Akrapovic uitlaat voor je Vespa scooter. Maar ook voor een Aprilia scooter en Peugeot scooter kun je een Akrapovic uitlaat krijgen. Ook voor de motorscooters kun je uiteraard een Akrapovic krijgen.

Akrapovic uitlaat bestellen bij Naaldwijk Scooters

Ben jij helemaal om en wil je graag een Akrapovic uitlaat op jouw scooter hebben? Kom dan naar de showroom van Naaldwijk Scooters. Onze deskundige medewerkers kunnen jou advies geven over welke Akrapovic uitlaat voor jouw scooter het beste is. Ook kunnen we de Akrapovic voor je monteren op jouw scooter. Wil je nog meer aan jouw scooter laten customizen? Kijk ook eens op onze custom Vespa en custom Piaggio Zip pagina’s.

Is Akrapovic legaal in Nederland?

Een Akrapovic uitlaat is legaal, zolang deze voldoet aan de wettelijke regels en correct is gemonteerd. Een Akrapovic uitlaat is erg populair en het merk staat bekend om zijn kwalitatieve uitlaten met uitstekende prestaties. Daarom is een originele Akrapovic zeker legaal.

Waarom een Akrapovic uitlaat?

Een Akrapovic uitlaat levert de beste prestaties door een combinatie van minder gewicht, juiste materialen en het beste ontwerp. Het geluid van deze uitlaat is zwaarder en harder door de uitneembare demper. Geen enkele andere uitlaat kan tippen aan Akrapovic.

Wat doet een Akrapovic uitlaat?

De Akrapovic uitlaat is gemaakt van volledig titanium en carbon. Deze materialen zijn samengesmolten tot een gepatenteerd zeshoekig design. Hierdoor ontstaat een combinatie van ultiem geluid en uitstekende prestaties. Een normaal uitlaatsysteem is ovaal en heeft deze unieke combinatie niet.

Wat betekent Akrapovic?

Akrapovič is een Sloveens merk met een fabriek in Slovenië. Het merk werd in 1991 officieel opgericht door Igor Akrapovič, een succesvolle coureur in het motorcircuit. De naam Akrapovic komt dus van de achternaam van de oprichter van het merk.

Waar kan ik Akrapovic kopen?

Een Akrapovic uitlaat kun je kopen bij Naaldwijk Scooters. We monteren een Akrapovic op jouw scooter. De uitstraling en prestaties van je scooter gaan hierdoor sterk verbeteren. Kom langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Of neem contact op via onze website.

Hoeveel dB maakt Akrapovic?

Hoeveel dB je mag produceren met een Akrapovic hangt af van wat er op je kenteken staat. Een motorfiets tot 80cc mag maximaal 91 dB(A) geluid produceren. Een motor met meer dan 1000cc mag tot wel 106 dB(A) produceren.

Hoe duur is een custom uitlaat?

Wil je weten hoe duur een custom uitlaat is? Dit hangt af van het soort uitlaat en je wensen. Kom langs bij Naaldwijk Scooters zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.