Derbi brommers

Derbi brommers zijn gebouwd voor het echte werk. Ze kunnen hoge snelheden aan en presteren het best op ruig terrein. Door een Derbi brommer te kopen weet je dus zeker dat je goed zit. Het merk biedt een mooi keuze uit hun modellen, bijvoorbeeld de Derbi Senda SM DRD Racing en de Derbi Senda SM DRD X-Treme.

Derbi brommer kopen

Alle modellen van het merk beschikken over grote 17 inch sportvelgen en zijn zeer robuust gebouwd. Bovendien beschikken alle modellen over voor- en achter schijfremmen. Niet onbelangrijk natuurlijk, want daardoor kan je met een gerust hart een Derbi brommer kopen.

Derbi schakelbrommers

Derbi brommers zijn van Spaanse origine, daar Derbi een Spaans bromfietsen merk is dat sinds 1922 bestaat. In 2011 is het merk echter overgenomen door Piaggio, waardoor de Derbi brommers nu in Italië geproduceerd worden. Piaggio is natuurlijk geen onbekende op het gebied van brommers en scooters. Ze staan vooral bekend om hun onberispelijke design, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook Vespa’s worden in deze fabriek geproduceerd. Het zal dus geen verrassing zijn dat je voor een echte schakelbrommer van topkwaliteit en een prachtig stoer design bij Derbi moet zijn!

Derbi brommers bij Naaldwijk Scooters

Derbi is een gevestigde naam in de motorcross, maar richt zich ook op brommers. Door de diversiteit maar ook kwaliteit een onmisbaar merk in het aanbod van Naaldwijk Scooters. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze en kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen van Derbi. Kom gerust langs voor meer informatie en een proefrit of bestel je nieuwe Derbi schakelbrommer eenvoudig online.

Andere populaire brommer merken

Naast Derbi brommers beschikt Naaldwijk Scooters over een aantal andere brommer merken: