Vespa windscherm

Ben jij van plan een Vespa te kopen bij Naaldwijk Scooters? Dan kan natuurlijk een Vespa windscherm niet ontbreken. Een windscherm is een echte toevoeging op jouw Vespa scooter. Niet alleen geeft het een luxere uitstraling, maar een windscherm van Vespa heeft ook nog eens een aantal voordelen. Naaldwijk Scooters heeft verschillende Vespa windschermen in het assortiment: van een laag windscherm voor de Vespa Primavera tot een hoog windscherm voor de Vespa Sprint. Bekijk Vespa windschermen bij Naaldwijk Scooters.

Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30
Custom Vespa
Bekijk project
Custom Vespa Sprint

Vespa Sprint laag windscherm (smoke)

Bekijk project
Custom Vespa Sprint

Vespa Sprint hoog windscherm (helder)

Bekijk project
Custom Vespa Sprint

Vespa Sprint hoog windscherm (helder)

Bekijk project
Custom Vespa Sprint

Vespa Sprint hoog windscherm (helder)

Bekijk project
Custom Vespa Sprint Sport

Vespa Sprint Sport AMG Line laag windscherm (smoke)

Custom Vespa Sprint

Koop jouw Vespa windscherm bij Naaldwijk Scooters

Bij Naaldwijk Scooters kun je verschillende Vespa windschermen kopen. Zo koop je onder andere een hoog windscherm voor de Vespa Primavera met helder scherm en een laag windscherm voor de Vespa Sprint met een smoke scherm. Welk windscherm van Vespa je ook kiest, we kunnen je garanderen dat jij binnenkort comfortabel en met veel plezier door het verkeer rijdt.

Functies van een windscherm

Windschermen zijn er niet alleen maar voor de sier, ze hebben ook handige functies. Zo houden hoge windschermen wind, regen, zand en insecten tegen. Een windscherm met een donker scherm (smoke) zou zelfs wat bescherming kunnen bieden tegen de laaghangende zon. Lage windschermen doen dit wat minder, maar hebben wel een sportievere uitstraling. Je krijgt dus veel comfort van een hoog of laag windscherm.Interesse in een Vespa windscherm? Kom naar Naaldwijk Scooters!

Bezoek onze showroom Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30

Veelgestelde vragen over een Vespa windscherm

Hoe hoog is een Vespa met windscherm?

Een hoog Vespa windscherm is tussen de 70 en 73 cm lang. Deze lengte beschermt je tegen weersinvloeden op de scooter, zoals wind, regen, insecten, stof, zand en zon. Je kunt jouw Vespa windscherm kopen bij Naaldwijk Scooters.

Hoe haal je een Vespa windscherm eraf?

Wil je het Vespa windscherm weer demonteren? Dan demonteer je de vier zwarte dopjes, schuif je het windscherm uit de bevestigingsset en maak je eventueel de set los van je Vespa scooter.

Waarom windscherm op scooter?

Een windscherm houdt wind, regen en insecten tegen. Een windscherm met een donker scherm (smoke) zou zelfs wat bescherming kunnen bieden tegen de laaghangende zon. Het comfort dat je krijgt van een windscherm is dus hoog.