Scooterwinkel Utrecht

Scooterweinkel Utrecht

Scooterwinkel in Utrecht nodig?

Wil je een scooter kopen in omgeving Utrecht? Kom dan naar scooterwinkel Naaldwijk Scooters nabij Utrecht. Wij zijn dé scooterzaak met meer dan 400 scooters, elektrische scooters, motorscooters, brommers en e-bikes. Ook voor tweedehands scooters en motorscooter occasions kun je bij ons terecht. Al onze voorraad vind je in onze 1000m2 showroom en natuurlijk online op onze website. Kom je langs?

Bezoek onze showroom

Assortiment van scooterwinkel Utrecht

We hebben een erg ruim assortiment aan verschillende voertuigen in onze scooterwinkel in omgeving Utrecht. Denk aan scooters, motorscooters, brommers en e-bikes. Maar ook helmen behoren tot ons aanbod. Ontdek wat we voor jou in petto hebben.

Nieuwe scooters Utrecht

Zoek je een gloednieuwe scooter die net nieuw uit de fabriek komt? Waarop alles nog glimt, de modernste technieken aanwezig zijn en de kilometerteller nog op 0 staat? Bekijk dan het aanbod nieuwe scooters van scooterwinkel Utrecht! We hebben scooters van Vespa, Piaggio, Peugeot, Sym, Super Soco, NIU, Aprilia en Kymco

Nieuwe elektrische scooters Utrecht

Elektrische scooters worden steeds populairder, en dat heeft een goede reden. E-scooters zijn stil, zuinig en milieuvriendelijk. Onze scooterwinkel in regio Utrecht heeft diverse elektrische scooters in het aanbod, zoals de scooters van NIU en Super Soco. Maar je vindt ook de Vespa Elettrica en een aantal Piaggio e-scooters. Kies uit snelheid, kleur en prijscategorie.

Naar alle e-scooters

Nieuwe motorscooters Utrecht

Liever een voertuig dat wat meer kracht en vermogen heeft? Kijk dan eens tussen de motorscooters van onze scooterzaak in de regio Utrecht. We hebben motorscooters van Aprilia, Kymco, NIU, Vespa, Piaggio, Sym en Super Soco. Let op: om een motorscooter te besturen, moet je wel een motorrijbewijs hebben. 

Brommers Utrecht

Lekker crossen door de bossen (of een andere onverharde weg): daar moet je echt een brommer voor hebben. Gelukkig hebben wij er een aantal in ons assortiment. Zo vind je in onze scooterzaak in omgeving Utrecht brommers van Beta en Fantic. Al onze brommers zijn stoer, zien eruit als echte crossmotoren en hebben speciale off-road banden. 

E-bikes Utrecht

Naast scooters, motorscooters en brommers kun je in onze scooter winkel in Utrecht ook e-bikes kopen. E-bikes zijn elektrische fietsen die even hard gaan als een snorscooter. Je hebt er geen rijbewijs en geen helm voor nodig. Hoe handig is dat? De Knaap Bikes in ons assortiment zijn stoer, robuust, geschikt voor twee personen en voorzien van een grote actieradius. 

Tweedehands scooters en motorscooters in scooterzaak Utrecht

Is nieuw niks voor jou? Dan kun je altijd nog een tweedehands scooter of motorscooter occasion kopen. We hebben tweedehands scooters en motorscooters van verschillende A-merken. Deze zijn door ons nagekeken, je hoeft dus niet bang te zijn dat je een miskoop doet. 

Helmen Utrecht

Bij een scooter, motorscooter of brommer moet natuurlijk ook een helm, dit is immers verplicht sinds 1 januari 2023. Daarom verkopen wij ook helmen van verschillende merken. Denk aan helmen van Beon, Demm en ROOF.

Bekijk alle helmen

Alle merken in scooterwinkel Utrecht

We hebben 10+ merken in onze scooterwinkel in Utrecht. Deze merken hebben scooters, motorscooters, brommers en/of e-bikes. Wij zijn officiële dealer van al deze merken. Dit betekent onder andere dat je de merkgaranties krijgt. We benoemen alle merken die wij in onze scooterzaak hebben:

Waarom een fysieke scooterwinkel in regio Utrecht?

Veel producten worden natuurlijk online gekocht, maar als het gaat om grote of duurdere uitgaven (zoals een scooter), is het wel zo fijn om exact te weten wat je koopt. Daarom is onze fysieke scooterwinkel in omgeving Utrecht zo prettig. Je kunt 400+ scooters komen bekijken, een proefrit maken en al je vragen stellen aan onze medewerkers. Wel zo fijn. Dus kom snel langs in onze scooterzaak

Bezoek Naaldwijk Scooters: de scooterzaak van regio Utrecht

Naaldwijk Scooters is de scooterzaak van de regio Utrecht. Bij ons vind je werkelijk alles: van scooters tot e-bikes en van helmen tot aantrekkelijke combi-deals. We zijn een RDW-erkend en een BOVAG erkend garagebedrijf. Dit betekent dat wij handelen volgens de regels en richtlijnen van de RDW en BOVAG. 

Ook kun je bij ons terecht voor het laten onderhouden en repareren van jouw voertuig. Daarnaast hebben we een speciale ophaalservice waarmee wij jouw scooter, motorscooter of brommer kunnen ophalen bij pech. En je kunt bij ons ook een verzekering afsluiten als je een nieuwe scooter koopt.

Meer informatie