Scooterwinkel Rotterdam

Scooterwinkel Rotterdam

Op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam?

Wil je een scooter kopen in de buurt van Rotterdam, maar wil je liever naar een scooterwinkel om het aanbod te bekijken? Dan ben je bij Naaldwijk Scooters aan het juiste adres. Wij zijn dé scooterwinkel van Rotterdam met wel 1000 m2 aan ruimte en meer dan 400 voertuigen. We hebben nieuwe scooters, tweedehands scooters, elektrische scooters, nieuwe motorscooters, tweedehands motorscooters, brommers en e-bikes van de beste merken. Ook accessoires zoals helmen hebben we. 

Onze scooters in Rotterdam

Naaldwijk Scooters heeft een ruim aanbod scooters in de scooterwinkel staan. Dus wat je ook zoekt, de kans is zeer groot dat je het in onze scooterzaak in omgeving Rotterdam gaat vinden. Zo hebben wij scooters in:

  • Tientallen kleuren, zelfs met de optie tot scooter customizen
  • Verschillende merken.
  • 25 km/u variant (snorscooter) en 45 km/u variant (bromscooter).
  • Verschillende prijscategorieën: vanaf € 1800 t/m € 7000+.

Nieuwe scooters in Rotterdam

Wist je dat je in onze scooterwinkel in Rotterdam een ruim assortiment gloednieuwe scooters vindt? Deze scooters voldoen aan de nieuwste emissieklasse (Euro 5), waardoor ze erg milieuvriendelijk zijn. Ook hebben de scooters veel moderne functies en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kijk direct in ons aanbod en koop een van de scooters van Vespa, Peugeot, Sym, Piaggio, Kymco en Aprilia.

Tweedehands scooters in Rotterdam

Wil je om bepaalde redenen toch liever gaan voor een tweedehands scooter? Ook als het op tweedehands scooters aankomt, gaan wij alleen voor het allerbeste. Daarom bestaat ons aanbod scooter occasions alleen uit A-merken zoals Piaggio, NIU, Sym en Kymco. Staat jouw favoriete merk of scooter er niet bij? Wees gerust, regelmatig komt er weer een nieuwe lading tweedehands scooters op onze website. Dus houd de pagina in de gaten!

Elektrische scooters in Rotterdam

Wil je liever een scooter die elektrisch is? Ook aan elektrische scooters hebben we geen gebrek. Elektrische scooters zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Je vindt e-scooters van NIU en Super Soco in ons aanbod. En wat dacht je van de populaire Vespa Elettrica, de Piaggio 1, Piaggio 1 Plus en de speciale Piaggio 1 Feng Chen Wang? In onze scooterzaak in omgeving Rotterdam vind je zeker wat je zoekt!

Motorscooters Rotterdam

Naast normale scooters hebben we ook motorscooters in onze scooterwinkel in omgeving Rotterdam. We hebben motorscooters van onder andere Aprilia, Kymco, NIU, Piaggio, Sym en Vespa. Voor een motorscooter heb je vaak een motorrijbewijs nodig. 

Zijn de nieuwe motorscooters toch wat te duur? Dan kun je ook gaan voor een motorscooter occasion

Merken scooters en motorscooters in Rotterdam

Ons aanbod bestaat uit verschillende A-merken waar wij officieel dealer van zijn. In onze scooterzaak vind je scooters en motorscooters van de merken Vespa, Piaggio, Peugeot, Aprilia, Sym, Kymco, Super Soco en NIU. Natuurlijk hebben we nog meer merken in ons assortiment. 

Naar alle merken

Ander aanbod Rotterdam

Naast scooters en motorscooters verkopen we ook brommers en e-bikes. Brommers verkopen we van de merken Beta en Fantic. En voor e-bikes moet je bij het merk Knaap Bikes zijn. 

Ben je op zoek naar een helm voor jouw scooter, motorscooter, brommer of e-bike? Kijk dan eens tussen ons aanbod van helmen. We hebben helmen die ECE gekeurd zijn en daarmee veilig zijn om te dragen op de motor, brommer en scooter. Kijk bijvoorbeeld eens tussen de Beon helmen en de ROOF helmen. Ook hebben we speciale e-bike en speed pedelec helmen van Demm helmen met een NTA-keuring.

Naaldwijk Scooters: dé scooterzaak van Rotterdam en omgeving

Naaldwijk Scooters is al 15 jaar dé scooterzaak van Rotterdam en omgeving. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties en de verkoop van verschillende voertuigen. Ook hebben we een speciale ophaalservice waarmee wij jouw scooter, motorscooter of brommer kunnen ophalen bij pech. En je kunt bij ons ook een verzekering afsluiten als je een nieuwe scooter koopt.

We zijn, naast gecertificeerd dealer van alle A-merken, ook RDW-erkend en een BOVAG erkend garagebedrijf. Dit betekent dat wij handelen volgens de regels en richtlijnen van de RDW en BOVAG.

Voordelen van een scooterzaak in Rotterdam

Woon jij in Rotterdam of omstreken en ben jij van plan een nieuwe scooter te kopen, of wil je jouw huidige scooter inruilen voor een nieuwe? In onze scooterzaak van 1000 m2 in omgeving Rotterdam vind je honderden scooters. Zo kun je direct ons complete aanbod aanschouwen.

Ook als je een gratis proefrit wil maken is een scooterzaak dicht bij jouw woonplaats Rotterdam een groot voordeel. Voldoet een scooter helemaal aan jouw wensen? Dan kun je de scooter gewoon in de scooter winkel kopen. Je hoeft dus, zoals online het geval is, geen dure verzendkosten te betalen. Ook kun je al je vragen aan onze medewerkers stellen. Je krijgt direct antwoord! 

Alle voordelen samengevat:

  • In onze 1000+ m2 scooter winkel vind je honderden scooters die je direct kunt aanschouwen. 
  • In onze scooterzaak in Rotterdam kun je ook direct een gratis proefrit maken op een scooter naar keuze.
  • Je betaalt geen dure verzendkosten die je anders online wel hebt als je een scooter wilt kopen. 
  • Je kunt al je vragen direct stellen aan onze medewerkers.

Bezoek de showroom van scooter winkel Naaldwijk Scooters

Wil je een scooter kopen in een scooterwinkel in omgeving Rotterdam? Dan raden we je van harte aan om langs te komen in onze scooterwinkel. Onze medewerkers helpen je graag verder met het beantwoorden van jouw vragen. Natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen met al jouw vragen. Wij helpen graag.

Bezoek scooter winkel