Scooterwinkel Leiden

Scooterwinkel Leiden

Een scooterwinkel in Leiden bezoeken?

Wil je een scooterwinkel in of rondom Leiden bezoeken en een scooter kopen? Kom dan naar Naaldwijk Scooters, dé scooterzaak van Leiden en omstreken. We hebben meer dan 400 scooters, motorscooters, brommers en e-bikes in ons assortiment. En dat voor de beste kwaliteit en van de beste merken

Alle merken van scooterwinkel Leiden

Ons aanbod bestaat uit verschillende A-merken waar wij tevens officiële dealer van zijn. We hebben scooters, motorscooters, brommers en e-bikes in onze scooterwinkel. De merken die wij aanbieden, zijn: 

Aanbod scooters in Leiden

Wil je graag een scooter kopen in een scooterwinkel in omgeving Leiden? Zoek dan niet verder, want bij scooterzaak Naaldwijk Scooters vind je allerlei soorten scooters. Zo hebben we een ruim aanbod nieuwe scooters van Vespa, Piaggio, Peugeot, Sym, Aprilia en Kymco. Filter op kleur, prijs en uitvoering.

Naast nieuwe scooters hebben we ook tweedehands scooters. Deze zijn eerder gebruikt, vandaar dat de prijs goedkoper is. Maar scooter occasions zijn nog steeds van goede kwaliteit. Dit komt doordat we alleen A-merken in ons assortiment hebben. 

Wil je een scooter die duurzaam, zuinig, stil en milieuvriendelijk is? Kies dan een elektrische scooter. Deze worden steeds populairder. We hebben e-scooters van onder andere NIU en Super Soco in ons assortiment.

Aanbod motorscooters in Leiden

Liever een scooter die wat krachtiger is? Ga dan voor een motorscooter uit onze scooterwinkel Leiden. Voor een motorscooter heb je vaak wel een motorrijbewijs nodig. We hebben motorscooters van Vespa, Aprilia, Piaggio, Sym, Kymco en NIU. Filter op kleur, prijs en snelheid.

Vind je een nieuwe motorscooter toch wat te duur? Ga dan voor een motorscooter occasion. Ook voor tweedehands motorscooters geldt dat wij alleen de beste merken in ons aanbod hebben. Daarom ben je bij een occasion ook verzekerd van een kwalitatief goede motorscooter.

Aanbod brommers in Leiden

Je kan ook kijken naar het aanbod brommers in onze scooterzaak in Leiden. We hebben namelijk brommers van Fantic en Beta in ons assortiment. Dit zijn stoere brommers met een echt racevermogen. Onverharde wegen, bossen of andere off-road wegen: de brommer kan alles aan. 

Aanbod e-bikes in Leiden

Geen rijbewijs, of gewoon niet geïnteresseerd in een scooter, motorscooter of brommer? Kijk dan eens bij de stoere e-bikes van Knaap Bikes van onze scooterzaak Leiden. Het voordeel van een elektrische fiets is dat ze even hard gaan als een snorscooter, maar je hebt er geen rijbewijs en geen helm voor nodig. Daarnaast kun je makkelijk met twee personen op de Knaap e-bike zitten en gaat de accu lang mee.

Helmen voor scooters in Leiden

Heb je (bijna) een scooter, motorscooter of brommer gekocht? Dan kan een helm niet ontbreken. Gelukkig hebben wij een mooi aanbod helmen in onze scooterwinkel nabij Leiden van de merken Beon, Demm, ROOF, Shark, MT en Vespa. Ga voor een jethelm, integraalhelm of systeemhelm. Kies uit kleuren, prijzen, soorten en nog veel meer!

Waarom een scooterzaak in Leiden en omstreken?

Een scooterwinkel in Leiden bezoeken heeft meerdere voordelen ten opzichte van een scooter kopen online. 

  • Wij hebben een scooterzaak van 1000+ m2. Hier vind je meer dan 400 scooters, motorscooters, brommers en e-bikes die je direct kunt bekijken. Je vindt sowieso jouw droomvoertuig.
  • In onze scooter winkel rondom Leiden kun je ook direct een gratis proefrit maken op een scooter naar keuze.
  • Je betaalt geen dure verzendkosten die je anders online wel hebt als je een scooter wil kopen. 
  • Je kunt al je vragen direct stellen aan onze specialisten. Wij beantwoorden ze graag!

Kom naar Naaldwijk Scooters, dé scooterwinkel van omgeving Leiden

Naaldwijk Scooters is al 15 jaar dé scooterwinkel van Leiden en omgeving. Wist je dat we ook ruime ervaring hebben op het gebied van onderhoud en reparaties? Daarnaast hebben we een ophaalservice waarmee wij jouw scooter kunnen ophalen als je pech of een ongeluk hebt gehad. En je kunt bij ons ook een verzekering afsluiten als je een nieuwe scooter koopt.

We zijn ook een RDW-erkend en een BOVAG erkend garagebedrijf. Dit betekent dat wij handelen volgens de regels en richtlijnen van de RDW en BOVAG.

Dus waar wacht je op? Kom snel een keer langs in onze scooterwinkel! De koffie staat voor je klaar en wij helpen je graag met al jouw vragen.

Bezoek onze showroom