Scooterwinkel Haarlem

Scooterwinkel Haarlem

Op zoek naar een scooterwinkel in Haarlem?

Wil je een scooterwinkel in omgeving Haarlem bezoeken om een scooter te kopen? Kom dan naar Naaldwijk Scooters. Wij zijn dé scooterzaak van Haarlem en omstreken. Wij hebben 1000 m2 ruimte met meer dan 400 scooters, elektrische scooters, motorscooters, brommers en e-bikes. Ook kun je bij ons helmen kopen. Dus kom snel langs!

Bezoek onze showroom

Aanbod van scooterzaak in Haarlem

Ben je op zoek naar een scooter, motorscooter, brommer of e-bike? Dan ben je bij onze scooterwinkel nabij Haarlem aan het juiste adres. Wij hebben scooters van de volgende A-merken in ons assortiment: Vespa, Piaggio, Peugeot, Sym, Kymco, NIU, Aprilia, Super Soco, Knaap Bikes, Beta en Fantic.

Scooters

We hebben een zeer ruim aanbod scooters in ons assortiment. Zo vind je in onze scooterwinkel in Haarlem een ruime voorraad nieuwe scooters van Vespa, Peugeot, Sym, Piaggio, Kymco en Aprilia. De nieuwe scooters zijn modern, voorzien van de Euro 5-norm en verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en prijscategorieën. 

Ook aan elektrische scooters hebben we geen gebrek. E-scooters zijn duurzaam, zuinig, milieuvriendelijk en heel stil. Je vindt e-scooters van NIU en Super Soco in ons aanbod. En wat dacht je van de populaire Vespa Elettrica, de Piaggio 1, Piaggio 1 Plus en de speciale Piaggio 1 Feng Chen Wang?

Vind je een nieuwe scooter of een elektrische scooter toch wat te duur? Ga dan voor een tweedehands scooter. We hebben tweedehands scooters op brandstof en tweedehands e-scooters. Ook als het op gebruikte scooters aankomt, gaan wij alleen voor het allerbeste. Daarom bestaat ons aanbod alleen uit A-merken zoals Piaggio, NIU, Sym en Kymco

Motorscooters

Wil je een krachtige scooter met meer vermogen en waar je ook op grotere wegen mee kan rijden? Ga dan voor een nieuwe motorscooter. We hebben motorscooters van onder andere Aprilia, Kymco, NIU, Piaggio, Sym en Vespa. Voor een motorscooter heb je wel een motorrijbewijs nodig. 

We hebben ook motorscooter occasions in ons assortiment, als je een nieuwe motorscooter wat te duur vindt.

Brommers

Naast scooters en motorscooters verkopen we ook brommers. Brommers verkopen we van de merken Beta en Fantic. Dit zijn stoere crossmotoren die zeer geschikt zijn voor off-road en onverharde wegen. Dit komt door de speciale banden die erop zitten. Koop jouw favoriete brommer bij onze scooterwinkel in omgeving Haarlem!

E-bikes

Als laatste verkopen we ook e-bikes. Wil je een echt goede e-bike? Dan moet je bij Knaap Bikes zijn. De elektrische fietsen van Knaap zijn stoer, robuust, geschikt voor twee personen en voorzien van een grote actieradius.

Voordelen van een scooterzaak in Haarlem

Koop je een scooter in onze scooterzaak rondom Haarlem, of ben je dat van plan? Dan biedt dat veel voordelen:

  • In onze 1000+ m2 scooter winkel vind je honderden scooters die je direct kunt bekijken. Wellicht vind jij binnen een paar minuten jouw droom scooter! 
  • In onze scooterzaak in Haarlem kun je direct een gratis proefrit maken op een scooter naar keuze. Zo weet je direct hoe de scooter bevalt.
  • Wil je jouw scooter inruilen? Ook dat is bij ons mogelijk. In dat geval betaal je minder kosten voor de aankoop van een nieuwe scooter.
  • Je betaalt geen dure verzendkosten die je anders online wel hebt als je een scooter wilt kopen. 
  • Je kunt al je vragen direct stellen aan onze medewerkers.
  • Wij hebben tevens ruime ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties.
  • We hebben voor onze klanten in Zuid-Holland een speciale ophaalservice waarmee wij jouw scooter, motorscooter of brommer kunnen ophalen bij pech. 
  • In onze scooterzaak kun je ook een verzekering afsluiten als je een nieuwe scooter koopt.
  • We zijn een gecertificeerd dealer van alle A-merken.
  • We zijn ook een RDW en BOVAG erkend garagebedrijf. 

Bezoek dé scooter winkel van Haarlem en omstreken

Wil je een scooter kopen in een scooterwinkel in omgeving Haarlem? Dan raden we je aan om langs te komen in onze scooter winkel. Onze medewerkers helpen je graag verder met het beantwoorden van jouw vragen. Natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen met al jouw vragen. Wij helpen graag.

Bezoek onze showroom