Scooterwinkel Amsterdam

Scooterwinkel Amsterdam

Op zoek naar een scooterwinkel in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een scooterwinkel in Amsterdam of in de omgeving van de hoofdstad? Dan zit je bij Naaldwijk Scooters goed! Wij zijn dé scooterzaak van het Westland met meer dan 400 scooters, motorscooters, brommers, e-bikes en helmen. En we hebben meer dan 1000 m2 aan ruimte. In onze scooterzaak vind je alles: nieuwe scooters, tweedehands scooters en elektrische scooters van de beste A-merken

Naaldwijk Scooters: dé scooterzaak van Amsterdam en omstreken

Naaldwijk Scooters is al 15 jaar dé scooterwinkel van Amsterdam en omstreken. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties en de verkoop van scooters en bijbehorende onderdelen. Ook hebben we een ophaalservice waarmee wij jouw scooter kunnen ophalen bij pech. En je kunt bij ons ook een verzekering afsluiten als je een nieuwe scooter koopt.

Naast gecertificeerd dealer van alle A-merken die wij verkopen, zijn we ook RDW-erkend en een BOVAG erkend garagebedrijf. Dit betekent dat wij handelen volgens de regels en richtlijnen van de RDW en BOVAG.

Ons aanbod scooters in Amsterdam

Naaldwijk Scooters heeft maar liefst 400+ scooters in het assortiment. Alle scooters vind je in de 1000+ m2 scooterzaak in omgeving Amsterdam. Wat je ook zoekt, de kans is zeer groot dat je het in scooterwinkel Naaldwijk Scooters gaat vinden. Zo hebben wij scooters in:

  • Verschillende kleuren, zoals rood, geel, zwart, grijs, blauw, groen, wit en nog veel meer.
  • Verschillende merken. Wij verkopen alleen maar A-merken van de beste kwaliteit.
  • Verschillende snelheden: 25 km/u of 45 km/u.
  • Verschillende prijzen: vanaf € 1800 t/m € 7000+

Naar alle scooters

Nieuwe scooters Amsterdam

Zoals hierboven gezegd hebben wij veel A-merken in ons aanbod. Maar wist je ook dat je in onze online scooterwinkel tientallen gloednieuwe scooters vindt? Deze scooters voldoen aan de nieuwste emissieklasse, waardoor ze de Euro 5-norm hebben gekregen. Ook hebben deze scooters mooie kleuren, veel moderne functies en zijn ze nog betaalbaar ook. Kijk direct in ons aanbod en koop een van de scooters van Vespa, Peugeot, Super Soco, NIU, Sym, Piaggio, Kymco en Aprilia.

Naar nieuwe scooters

Tweedehands scooters Amsterdam

Vind je een nieuwe scooter eigenlijk te duur om te kopen? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een tweedehands scooter. Deze scooters zijn al eens gebruikt, maar doen het nog steeds erg goed. Deze scooters kunnen dus nog gerust enkele rondes mee. Ook als het op tweedehands scooters aankomt, gaan wij alleen voor het allerbeste. Daarom bestaat ons aanbod scooter occasions alleen uit A-merken zoals Piaggio, NIU, Sym en Kymco. Staat jouw favoriete merk of scooter er niet bij? Wees gerust, regelmatig komt er weer een nieuwe lading tweedehands scooters op onze website. Dus houd de pagina in de gaten!

Naar tweedehands scooters

Merken scooters in Amsterdam

Ons aanbod bestaat uit verschillende A-merken waar wij tevens officieel dealer van zijn. Scooter merken die wij in ons assortiment hebben, zijn Vespa, Piaggio, Peugeot, Aprilia, Sym en Kymco

Wil je liever een scooter die niet op benzine rijdt, maar elektrisch is? Ook aan elektrische scooters hebben we geen gebrek. Zo vind je e-scooters van de merken NIU en Super Soco in ons aanbod. En wat dacht je van de populaire Vespa Elettrica en de Piaggio 1 en Piaggio 1 Plus? In onze scooterzaak in omgeving Amsterdam vind je voor ieder wat wils!

Naar alle merken

Helmen voor scooters in Amsterdam

Op 1 januari 2023 is de helmplicht ingegaan. Dit betekent dat je op elke scooter nu een helm moet dragen. Heb jij een scooter, maar nog geen helm? Of wil je een nieuwe scooter kopen en wil je daarbij ook direct een helm kopen? Dan ben je bij scooterzaak Naaldwijk Scooters in omgeving Amsterdam aan het juiste adres! Wij hebben namelijk tientallen helmen van de beste A-merken in ons assortiment, zoals Beon, Demm, ROOF, Vespa en MT Helmets.

Naar alle helmen

Voordelen van een scooter winkel in Amsterdam

Tegenwoordig kopen mensen veel producten online. Toch is het fijn als je gewoon naar een winkel kan gaan. Woon jij in Amsterdam of omstreken en wil jij een nieuwe scooter kopen? Kom dan eens langs in onze scooterwinkel. In onze scooterzaak in omgeving Amsterdam vind je meer dan 400 scooters. De scooters staan in een winkel van 1000+ m2. Dat is een groot voordeel, want zo kun je direct ons complete assortiment zien. Ook als je een gratis proefrit wil maken is een scooterwinkel in Amsterdam een groot voordeel. Dit kan namelijk niet online. Voldoet een scooter helemaal aan jouw wensen? Dan kun je de scooter zonder dure verzendkosten gewoon uit onze scooterzaak kopen en meenemen. Ook kun je al je vragen aan onze specialisten stellen. Je krijgt direct antwoord! 

Alle voordelen nog even op een rij:

  • In onze 1000+ m2 scooter winkel vind je meer dan 400 scooters die je direct kunt bekijken. 
  • In onze scooterzaak rondom Amsterdam kun je ook direct een gratis proefrit maken op een scooter naar keuze.
  • Je betaalt geen dure verzendkosten die je anders online wel hebt als je een scooter wil kopen. 
  • Je kunt al je vragen direct stellen aan onze specialisten.

Bezoek de showroom van scooterzaak Naaldwijk Scooters

Bij Naaldwijk Scooters kun je genieten van maar liefst 1000 m2 aan scooter inspiratie. Onze vernieuwde scooterzaak nabij Amsterdam biedt ruimte aan meer dan 400 scooters, brommers, motorscooters en e-bikes van verschillende A-merken. Wil je een scooter kopen in een winkel in omgeving Amsterdam? Dan raden we je van harte aan om langs te komen in onze scooterwinkel. Onze specialisten helpen je graag verder met het beantwoorden van jouw vragen. Ook mag je gerust een gratis proefrit maken op jouw favoriete scooter.

Bezoek scooter winkel