Op 2e pinkersterdag zijn wij geopend. Bekijk nu onze populaire voordeel klappers.

Scooterhelm

Scooterhelm kopen

Een scooterhelm is een onmisbare scooter accessoire in je uitrusting wanneer je op een 45 km/u scooter rijdt. Een scooterhelm beschermt je hoofd en is dus wel zo veilig. Het is dus altijd aan te raden een nieuwe scooterhelm te kopen. Waarom een nieuwe? Omdat je nooit zeker weet of iemand al eens met een tweedehands helm gevallen is en een scooterhelm in dat geval niet meer de optimale bescherming biedt wanneer je een val maakt. We adviseren je dus een ECE-goedgekeurde, nieuwe scooterhelm te kopen wanneer je gaat scooterrijden óf wanneer je al eens een val hebt gemaakt met je huidige helm.

Type scooterhelm

Er zijn verschillende soorten scooterhelmen die je kunt kopen. Zo is er de integraalhelm, welke het minste geluid doorlaat en helemaal dicht kan. Een jethelm is een helm zonder kinstuk. In plaats daarvan zit er een koordje waarmee je de helm kunt vastklikken. Een systeemhelm is een helm waarbij het kinstuk kan worden opengeklapt zodat je de helm niet perse hoeft af te doen. Dit is eigenlijk de veiligste helm die je kan hebben. Tot slot zijn er speciale kinderhelmen.

Scooterhelmen bij Naaldijk Scooters

Naaldwijk Scooters beschikt over een groot aanbod scooterhelmen. We bieden specifiek de kwaliteitshelmen van de topmerken Nau en Beon. Daarmee weet je zeker dat je goed zit. We kunnen ons voorstellen dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het maken van de juiste keuze, bijvoorbeeld wat betreft het type helm of de maat. Onze vakkundige specialisten staan daarom altijd klaar om je te voorzien van advies. Vraag het ons gerust!