Scooter kopen

Scooter kopen bij dé scooterspecialist

Scooter kopen? Dat doe je bij Naaldwijk Scooters: dé scooterspecialist van Nederland! Met onze riante showroom van maar liefst +850m² beschikken wij over de nieuwste modellen van de bekendste merken én hebben wij deze altijd op voorraad, hierdoor kun je altijd jouw droomscooter kopen. Daarnaast profiteer je als extra’s ook nog eens van onze haal- en brengservice, laagste prijsgarantie en pechservice. Heb je bijvoorbeeld pech door een lekke band of ander ongeval? Wij halen jou en je scooter gratis op. Nog een reden om je scooter te kopen bij Naaldwijk Scooters! Kom langs in de showroom of bel ons op en ga een gesprek aan met een van onze ervaren specialisten. We staan je graag te woord met vakkundig advies wanneer je jouw nieuwe (of tweedehands) scooter wilt kopen.

Snorscooters, bromscooters en motorscooters kopen

Wanneer je een scooter wilt kopen, is het aan te raden je eerst te oriënteren op de verschillende soorten scooters. Zo zijn er namelijk snorscooters, bromscooters, elektrische scooters en motorscooters. Waar de snorscooter en bromscooter een cilinderinhoud van 50cc hebben, is de cilinderinhoud van een motorscooter meer dan 50cc. Verder heb je de keuze tussen een scooter die 25 km/u gaat, de snorscooter, en een scooter die 45 km/u gaat, de bromscooter. De snorscooter heeft een blauwe kentekenplaat, de bromscooter een gele kentekenplaat. Rijd je met een snorscooter, dan ben je niet verplicht een helm te dragen. Met een bromscooter is dit wel verplicht. Genoeg keuze dus bij een scooter kopen. Kom je er even niet uit? Vraag onze vakmensen gerust om advies.

Scooters kopen bij Naaldwijk Scooters

De scooter is al decennialang een veelgebruikt vervoersmiddel. En dat is begrijpelijk, want de scooter is ideaal voor woon-werkverkeer, korte stadsritten en ook ritten over langere afstanden. Omdat de scooter veel gebruikt wordt, wordt er natuurlijk gelet op de uitstoot van schadelijke stoffen. Daarom geldt sinds 2018 de nieuwe Euro 4-norm, een strenge wet waar nieuwe scooters aan moeten voldoen. Hiermee is je scooter minder schadelijk voor het milieu én rijd je zuiniger rond. Win-win! Let daar dus goed op als je een scooter gaat kopen. Onze specialisten adviseren je hier tevens graag in.

Ons aanbod scooters

Bij Naaldwijk Scooters bieden we een groot assortiment scooters in alle verschillende soorten, maten, merken en kleuren. Zuinig, snel, nieuw, retro scooters, of tweedehands scooters; voor iedereen is er wat wils. En hebben we toch nét niet wat je zoekt? Dan zorgen we er alsnog voor dat je je favoriete scooter kunt kopen, via onze scooter webshop of in onze showroom.

Meer informatie:
Motorscooter kopenBrommer kopenScooters NaaldwijkScooters Den HoornScooters De LierScooters MaasdijkScooters MaassluisScooters PoeldijkScooters WateringenScooters RotterdamScooters Den HaagScooters VlaardingenScooter onderhoud WestlandSnorscooter kopenSnorscooter WestlandTweedehands scooter WestlandVespa WestlandVespa scooter NaaldwijkWestland scooters