Pak je Voordeel met Pinksterdag

Pak je Voordeel met Pinksterdag!


Profiteer nu van onze speciale Pinksterdag-kortingen! Ontdek onze geweldige aanbiedingen op Piaggio en Vespa modellen. Deze acties lopen tot en met 31 mei, dus wees er snel bij en kom langs!

Piaggio MP3 Modellen

  • Piaggio MP3 300cc – €500,- voordeel
  • Piaggio MP3 400cc – €750,- voordeel
  • Piaggio MP3 530cc – €1000,- voordeel

Vespa Modellen

  • Vespa GTS 300cc – €500,- voordeel op accessoires
  • Vespa GTV 300cc – €500,- voordeel op accessoires

Extra Voordeel tot en met 31 juli!

Bij aanschaf van een Beta schakelbrommer Motard of Enduro krijg je een gratis Abus ART 4 schijfremslot cadeau. Let op: deze actie geldt alleen op 20 mei.

Mis deze kans niet en kom langs voor een proefrit! Profiteer van deze unieke aanbiedingen en rij binnenkort weg op jouw nieuwe Piaggio of Vespa. Actievoorwaarden en beschikbaarheid zijn van toepassing.

 Onze populaire voordeel klappers

De retro scooter: ongekend populair

Retro scooters zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Steeds meer mensen schaffen er eentje aan. Maar wat is een retro scooter eigenlijk? Heel simpel: een retro scooter heeft de uitstraling van de jaren zestig, maar met moderne techniek. Comfort en stijl zijn daarbij van groot belang. Eén ding is zeker: met een retro scooter val je op in het verkeer.

Kom Langs en Profiteer van Onze Acties!
Bezoek onze showroom en ontdek de charme van retro scooters. Onze Pinksterdag-aanbiedingen zijn niet te missen! Krijg €500,- voordeel op accessoires bij de aanschaf van een Vespa GTS 300cc of Vespa GTV 300cc. Deze acties lopen tot en met 31 mei, dus wees er snel bij.

ss

Opvallend uiterlijk

De retro scooter heeft een herkenbaar, klassiek uiterlijk. Dit model staat ook wel bekend als de vintage scooter. Een van de opvallende kenmerken is het stuur. Bij een retro scooter is het stuur relatief breed en niet afgewerkt met kappen, zoals bij sportieve scooters. Dit was vooral in de jaren ’60 erg populair. Ook het overdadige gebruik van chromen accenten in de body hoort bij het uiterlijk van een retro scooter. Vaak zit er een ronde koplamp op en soms een windscherm.

Profiteer van Onze Pinksterdag Acties
Wil je ook een retro scooter met een opvallend uiterlijk? Bezoek onze showroom en profiteer van onze speciale Pinksterdag-kortingen! Tot en met 31 mei krijg je €500,- voordeel op accessoires bij de aanschaf van een Vespa GTS 300cc of Vespa GTV 300cc.

vespa

Dé shop voor retro scooters

Maak een proefrit

Wil je de retro scooter die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat het model klaarstaat voor de proefrit.

Grootste voorraad van Nederland

Naaldwijk Scooters heeft de grootste retro scooter voorraad van Nederland. De kans is dus heel groot dat je bij ons jouw droom scooter vindt!

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Plan direct je afspraak Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30

Voordeel Klappers!

Pinksterdag Voordeel! Kom naar Onze Showroom!

Het is tijd om te profiteren van onze fantastische Pinksterdag-kortingen! Bezoek onze showroom en ontdek de geweldige aanbiedingen op Piaggio en Vespa modellen. Deze acties lopen tot en met 31 mei, dus wees er snel bij!

Piaggio MP3 Modellen

  • Piaggio MP3 300cc – €500,- voordeel
  • Piaggio MP3 400cc – €750,- voordeel
  • Piaggio MP3 530cc – €1000,- voordeel

Vespa Modellen

  • Vespa GTS 300cc – €500,- voordeel op accessoires
  • Vespa GTV 300cc – €500,- voordeel op accessoires

Extra Voordeel tot en met 31 juli!

Bij aanschaf van een Beta schakelbrommer Motard of Enduro krijg je een gratis Abus ART 4 schijfremslot cadeau. Deze actie geldt alleen op 20 mei, dus mis het niet!

Kom Langs in Onze Showroom

Bezoek onze showroom en ervaar de kwaliteit van Piaggio en Vespa. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen. Maak een proefrit en ontdek welke scooter bij jou past.