Niu scooter

0174 - 62 44 70 ma-za 08:00-18:00

Elektrisch scooteren met Niu

Niu produceert elektrische scooters opgebouwd uit geavanceerde technologie. De scooters zitten vol moderne snufjes en vallen op door de moderne, unieke uitstraling.

Topkwaliteit uit China

Die Niu scooter is gemaakt van topkwaliteit. Met een motor van Bosch en een accu van Panasonic weet je zeker dat je goed zit.

Foto & video

Niu scooter: opvallend design, moderne techniek

Niu is marktleider op het gebied van slimme elektrische scooters. Niu zelf noemt zijn scooters ‘slimme stedelijke mobiliteitsoplossingen’. Design en technologie staan hierbij voorop. Zo is de uitstraling van een elektrische Niu scooter modern en uniek, maar zitten er moderne technische snufjes in die erg handig zijn. Zo is er een handig app die in verbinding staat met de scooter. In de app kan je zien hoeveel kilometer je nog kan rijden, maar ook waar de scooter zich bevindt. Op het digitale dashboard zie de snelheid, het stroomverbruik en de actieradius.

Kwaliteit van de Niu scooter

Elektrische scooters van Niu zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Zo is de elektromotor van Bosch en de accu van Panasonic. De schijfremmen zijn uitgerust met ABS. Niu staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. De accu kan bijvoorbeeld uit de scooter worden gehaald en gewoon binnen worden opgeladen. Verder is de Niu scooter in te stellen in drie verschillende standen, waarbij je de hoogste stand fel rijdt en snel op topsnelheid bent. Populaire modellen zijn de Niu N1S, M1S en U1.

Andere scootermerken op Naaldwijkscooters.nl

Naast Niu scooters bevat het aanbod van Naaldwijk Scooters nog veel meer andere scootermerken. Zo hebben we Yamaha scootersretro scooters van Vespa, sportieve scooters van Kymco en snelle scooters van Peugeot.

Een compleet advies

Op basis van jouw unieke wensen

Eerlijke inruilprijs

Je kunt je scooter bij ons inruilen. Altijd tegen een eerlijke inruilprijs

Gratis ophaalservice

Pech, ongeval of een lekke band? Geen paniek, we komen je (gratis) ophalen

Ruime voorraad

We hebben altijd ruim 300 nieuwe scooters op voorraad.

Naaldwijk scooters
dé shop voor scooters en accessoires

Bij Naaldwijk Scooters heb je niet alleen de keuze uit een ruim aanbod nieuwe en tweedehands scooters: je shopt er je hele uitrusting bij elkaar.

ma-za 8:00-18:00 0174 - 62 44 70

Bel ons gerust voor vragen of advies.

Bezoek onze showroom in Naaldwijk

Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00
9,4
175 klanten beoordelen Naaldwijk Scooters met een 9,4 / 10 - Klantenvertellen.nl

© 2019 Naaldwijk Scooters

Website door PVM en Basticom