Naaldwijk Scooters is officieel dealer van Knaap Bikes

Knaap Bikes

Naaldwijk Scooters is officieel dealer van vele A-merken zoals Vespa, Piaggio en Sym. Dit zijn scootermerken waar je vast en zeker van gehoord hebt. Maar wij hebben niet alleen maar een dealerschap met merken op het gebied van scooters, motorscooters en brommers. Wij zijn namelijk ook officieel dealer van het stoere merk Knaap Bikes elektrische fietsen. 

Over Knaap Bikes

De Knaap Bike is een robuuste elektrische fiets (ook wel ‘fatbike’ genoemd) van Nederlandse bodem. De Knaap fatbike is een echte off-road fiets die ook perfect op straat te gebruiken is. Als je naar de Knaap fiets kijkt, is het net een soort mountainbike met hele dikke banden. De Knaap e-bike heeft een vermogen van 25 km per uur en kan 140 km afleggen op een acculading. Dit is wel in modus 1. In modus 5 zal het bereik van de Knaap elektrische fiets zo’n 60 km zijn. 

Voordelen Knaap fiets

  • Door de dikke 20 inch wielen zijn Knaap fietsen zeer geschikt voor off-road terrein, zoals bossen, strand, modder en moeras. 
  • Door het lichte gewicht (35 kg) van de Knaap Bike verlies je geen snelheid en rijdt het erg comfortabel. 
  • In korte en lange bochten heeft de Knaap e-bike voldoende grip.
  • De Knaap fiets is erg wendbaar.
  • De Knaap Bike biedt plek voor twee personen met een maximaal gewicht van 180 kg.
  • Je hebt geen WA-verzekering of rijbewijs nodig om op de Knaap fiets te rijden. Ook zit er geen minimum leeftijd aan verbonden. 
  • De Knaap fatbike is uitgerust met een uitneembare batterij, waardoor je deze makkelijk kan opladen.
  • De Knaap e-bike heeft ingebouwde voetsteuntjes en verlichting.

Wat houdt het dealerschap in?

Dat Naaldwijk Scooters officieel dealer is van Knaap Bikes, heeft voor klanten een aantal voordelen. Officieel dealerschap betekent dat wij een betrouwbare partner zijn. Je weet dat je bij ons een echte Knaap fiets krijgt én dat je altijd recht hebt op wettelijke en andere garanties die erbij komen kijken. Die garanties heb je bij een onofficiële dealer vaak niet. Ook geven wij je altijd correcte en betrouwbare informatie over de Knaap e-bikes. Wist je dat er (tot nu toe) twee soorten Knaap Bikes zijn?

Soorten Knaap Bikes bij Naaldwijk Scooters

Knaap AMS

De Knaap Bike AMS is de eerste Knaap fiets. Het is een stoere stadsfiets die gebouwd is voor mensen die op zoek zijn naar avontuur op de openbare weg. De Knaap AMS valt op door zijn unieke combinatie van e-bike functies en een cool ontwerp.

Knaap RTD

De Knaap Bike RTD is de tweede e-bike van Knaap die op de markt werd gebracht. Qua comfort en stijl is hij gelijk aan de Knaap AMS, maar toch zijn er wat dingen anders. De Knaap RTD is namelijk inbegrepen met extra ophanging en een verbeterde voor- en achtervering. Hierdoor voelt het alsof je met deze Knaap elektrische fiets op de wolken rijdt. 

Knaap fatbike kopen?

Ben je overtuigd en wil je een Knaap Bike kopen? Kom dan naar de showroom van Naaldwijk Scooters. Wij hebben zowel de Knaap AMS als de Knaap RTD in ons aanbod. Maak een proefrit op een Knaap fatbike of koop er direct een. De prijs van de Knaap fiets AMS is € 2.499. De prijs van de Knaap RTD € 3.399. 

Wil jij ook graag rondrijden op een stoere elektrische Knaap Bike?

Bekijk dan snel ons aanbod Knaap Bikes!