Naaldwijk Scooters heeft officieel het Moteo Excellent dealerschap van Moteo Nederland

Moteo Excellent dealerschap

De merken Peugeot en Sym bieden wij veelvuldig aan op onze website. Daardoor zijn wij sinds 24 juni 2022 officieel tot Moteo Excellent dealer benoemd door Moteo Nederland. En daar zijn we enorm trots op. Om Moteo Excellent dealer te worden, moet je intensief werken met de merken Peugeot Motocycles, Sym en Super Soco. Dit betekent dat we recentelijk ook officieel dealer zijn geworden van Super Soco. 

Over het merk Super Soco

Super Soco is een scootermerk dat zowel scooters heeft voor de particuliere markt als de zakelijke markt (lease). Hoewel ze allemaal verschillend zijn, hebben ze wel één overeenkomst: alle modellen zijn 100% elektrisch. Hierdoor zijn duurzaam, stil en gemak de kernwaarden die je van een Super Soco kunt verwachten. De accu’s zijn uitneembaar. Het is dus mogelijk om de accu op elke gewenste locatie en op elk moment op te laden. 

Wat houdt het Moteo Excellent dealerschap in? 

De titel “Moteo Excellent Dealer” is aangesteld door Moteo Nederland. Verschillende dealers hebben deze titel gekregen. Om deze titel te verkrijgen, moet je als dealer de merken Peugeot Motocycles, Sym en Super Soco representeren. Ook moet je voldoen aan alle kwaliteitsnormen op het gebied van sales, service en klanttevredenheid. 

Voordelen Moteo Excellent dealerschap

Moteo Excellent dealer zijn brengt voor de klanten een aantal voordelen met zich mee. Zo hebben we bij Naaldwijk Scooters bijvoorbeeld:

  • Het complete aanbod van Peugeot, Sym en Super Soco scooters in onze showroom staan. Je kunt dus elk model van deze merken bekijken en ontdekken.
  • De juiste gereedschap en analyse apparatuur voor de merken Peugeot Motocycles, Sym en Super Soco om de beste service te kunnen verlenen. We volgen alle mogelijke kennistrainingen om bij te blijven van de laatste ontwikkelingen.  
  • De ondersteuning voor elke campagne, promotie of introductie op het gebied van scooters en accessoires. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laatste nieuwtjes, introducties en trends.
  • Een exclusief partnerschap met de officiële Peugeot Motocycles, Sym en Super Soco webshops. 

Super Soco, Peugeot Motocycle of Sym kopen?

Ben je enthousiast geworden en wil je een scooter of motorscooter van Super Soco, Peugeot Motocycles of Sym kopen? Kom dan naar de showroom van Naaldwijk Scooters in Naaldwijk. Wij hebben alle modellen in ons aanbod. Maak een proefrit of koop er direct een!