Italiaanse scooter

Italiaanse scooters zijn onwijs populair. De looks, de kwaliteit en de elegantie: we houden er nou eenmaal van. De Italiaanse scooter wordt vaak in verband gebracht met de retro scooter. Logisch, want een echte retro scooter heeft het uiterlijk van de populaire scooters uit de jaren ‘60: de Italiaanse scooters.

Onze populaire Italiaanse scooters

Italiaanse scooter kopen

Italiaanse scooters zijn vaak te herkennen aan het elegante uiterlijk met een breed stuur en veel chromen details. Heb je hulp nodig bij het kopen van jouw Italiaanse scooter? Onze vakkundige experts adviseren je graag!

Italiaanse scootermerken

Zeg je Italiaanse scooter, dan denk je al gauw aan het scootermerk Vespa. Niet verwonderlijk, want de Vespa scooter heeft alle kenmerkende eigenschappen van een Italiaanse scooter. Kijk maar naar de Vespa Sprint, Vespa Primavera en het aanbod Vespa motorscooters. Toch zijn er nog een aantal andere bekende Italiaanse scootermerken. Zo is er Piaggio, waar Vespa onderdeel van is. De Piaggio Liberty, Piaggio Liberty Sport en Piaggio Zip zijn al jarenlang geliefd onder menig scooterliefhebber. Ook Aprilia hoort met zijn Aprilia SR GT 125 in het rijtje van Italiaanse scootermerken thuis.

Dé shop voor Italiaanse scooters

Maak een proefrit

Wil je de Italiaanse scooter die je op het oog hebt eerst uitproberen? Geen probleem, maak direct een afspraak! Wij zorgen ervoor dat het model klaarstaat voor de proefrit.

Grootste voorraad van Nederland

Naaldwijk Scooters heeft de grootste Italiaanse scooter voorraad van Nederland. De kans is dus heel groot dat je bij ons jouw droom scooter vindt!

RDW erkend en BOVAG garagebedrijf

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we RDW erkend. Ook zijn we door BOVAG benoemd als erkend garagebedrijf.

Plan direct je afspraak Vandaag geopend van 08:00 tot 17:30

Italiaanse scooters kopen bij Naaldwijk Scooters

Bij Naaldwijk Scooters hebben we een breed assortiment scooters en motorscooters van Italiaanse merken. Ons aanbod varieert in prijs, doeleinden en andere kenmerken, zoals kleur en uitvoering. Zo hebben we voor iedereen een mooi exemplaar staan. Kom gerust langs in onze showroom om de modellen te bekijken. Het is natuurlijk ook mogelijk een echte Italiaanse scooter in onze webshop te kopen. De Italiaanse scooter helmen in ons assortiment maken het geheel helemaal af. Deze bestel je eenvoudig bij je scooter, bijvoorbeeld in de vorm van een combideal. Jouw nieuwe Italiaanse scooter wordt vervolgens al binnen 5 dagen bij jou thuis bezorgd!