Terug
Nieuws   ◆   14 januari 2019

Heb je je oog laten vallen op de Vespa Elettrica, maar lukt het niet om de scooter in één keer af te tikken, dan biedt Naaldwijk Scooters in samenwerking met Findio betalen in termijnen. Zo wordt de scooter van je dromen toch haalbaar.

Vespa Elettrica betalen in termijnen

Wil je in termijnen betalen, dan sluit je daarvoor een contract af met Findio. We geven hieronder alvast een indicatie van de mogelijkheden, maar duik zelf ook even in de voorwaarden en check hoeveel je elke maand kunt missen.

Vespa Elettrica al vanaf 99 euro per maand

Als je meer aanbetaalt, heb je natuurlijk een kleinere lening nodig. Betaal je bijvoorbeeld 1500 aan, die kun je natuurlijk ook voldoen door je oude scooter in te ruilen, dan kun je daarna zestig maanden lang 99 euro per maand aflossen.

Na zestig maanden is de scooter dan helemaal afbetaald en helemaal van jou. Kun je best iets meer missen, dan is je lening natuurlijk sneller terugbetaald. Kun je geen aanbetaling doen of heb je niets in te ruilen, dan heb je een grotere lening nodig en ben je dus ook langer bezig met terugbetalen. Findio rekent een rente van 6,4%.

Financial lease voor bedrijven

Wilt u als organisatie één of een aantal Vespa Elettrica’s aanschaffen, vraag dan bij Naaldwijk Scooters eens naar de mogelijkheden van financial lease via Findio. Daarmee betaalt u maandelijks een vast bedrag aan Findio. Aantrekkelijk omdat u uw bedrijfskapitaal niet hoeft aan te boren én aantrekkelijk door de fiscale voordelen. Bij de aanschaf van een Vespa Elettrica krijgt u bijvoorbeeld de btw terug, maar u kunt ook gebruik maken van de KIA-, MIA- en Vamil-regelingen. Vraag naar de mogelijkheden!

Bezoek onze showroom in Naaldwijk

Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00
9,4
138 klanten beoordelen Naaldwijk Scooters met een 9,4 / 10 - klantenvertellen.nl

© 2020 Naaldwijk Scooters

Website door PVM en Basticom