Aktie Naaldwijk Scooters & Dutch ink.

aktie

Let op mensen! Er komt een supervette actie aan samen met Dutch Ink.

Houdt de paginas in de gaten.
Like en deel, binnenkort meer informatie

Naaldwijk Scooters Facebook

Dutch Ink Facebook

Naaldwijk Scooters breidt assortiment uit!

Naaldwijk Scooters is officieel Kymco motorscooter dealer geworden. Naaldwijk Scooters was al Kymco bromfietsdealer, maar met deze uitbreiding van het dealerschap krijgt Naaldwijk Scooters per direct toegang tot het complete motor aanbod van Kymco.

Naast de motorscooters van Kymco zullen er snel andere merken worden toegevoegd aan het assortiment van Naaldwijk Scooters.

“De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat de mobiliteitsmarkt aan het veranderen is. Consumenten verkiezen een scooter steeds vaker boven de aanschaf van een auto. Dat is logisch want de aanschafprijs van een scooter ligt aanzienlijk lager dan die van een auto. Verder zijn de brandstof- en onderhoudskosten van een scooter een stuk voordeliger.

Met deze nieuwe uitbreiding van ons assortiment proberen we nog beter op de behoefte van onze klanten in te spelen. Consumenten willen zich tenslotte snel van A naar B kunnen verplaatsen. Een motorscooter is daar het ideale voertuig voor, ook op de snelweg.” Aldus eigenaar Roy Franken.

Voor meer informatie over het nieuwe assortiment kunt u een bezoek brengen aan de riante showroom in Naaldwijk.

Peugeot Django Anno 2016

IMG_0280peugeot-django-history

Net als de succesformule van Vespa is de Peugeot Django een ‘premium’ nageslacht van een historisch model van het Franse merk. Lukt het de Django om hiermee een plekje op de markt veroveren naast de Italiaans concurrent? De Peugeot Django is even wennen, maar de styling en afwerking doen naar verluidt steeds meer harten smelten.

Bent U benieuwd hoe deze Peugeot Django er in het echt uit ziet? Of zou U graag eens een proefrit willen maken ?

Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze showroom ! p.s voor proefritten graag een belletje van te voren.

 

Mvg Naaldwijk Scooters

Official Peugeot Dealer

 

Feestweekaanbieding bij Naaldwijk Scooters

Wil je nog deze zomer genieten van een scooter? Maak dan gebruik van de onze feestelijke aanbieding. Tijdens de Westland Reunie van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 augustus krijg je 150 euro korting bij aankoop van een nieuwe scooter zonder inruil. Keuze uit allerlei merken en modellen.

Naaldwijk Scooters kom je deze week tegen op de Braderie, waar ze met een stand staan (woensdag en donderdag stand 163 en vrijdag en zaterdag stand 89). Voor de aanbieding ben je ook welkom in de showroom aan de Ampèrestraat 1 in Naaldwijk, waar je alle modellen kunt bekijken. Bij aankoop van een nieuwe scooter krijg je deze week niet alleen 150 euro korting, maar ook 2 jaar fabrieksgarantie, een volledig gratis onderhoudsbeurt en een volle tank brandstof.

Naaldwijk Scooters is de scooter speciaalzaak van het Westland met de grootste showroom. Naast aankoop van nieuwe of gebruikte scooters en bromfietsen, kun je er terecht voor onderhoud en reparatie. De service is goed: gratis ophaalservice bij pech of ongeval, zelfs bij een lekke band!

Bekijk het persbericht ook op Westlanders.nu.

 

Nieuwe website Naaldwijk Scooters

Per 1 januari heeft Naaldwijk Scooters een nieuwe website. De gloednieuwe website biedt ook aan de mobiele gebruikers van naaldwijkscooters.nl een prettige ervaring. Verder is het vanaf nu mogelijk om te bestellen via de webwinkel. Brom- en snorfietsen kunnen direct online worden besteld.

Scooter leasen?

Wilt u een scooter leasen? Bereken het leasebedrag eenvoudig via onze handige en vernieuwde lease calculator! Bekijk onze lease calculator.