In onze werkplaats kunt u dagelijks terecht voor het onderhoud aan uw brommer, scooter en motorscooter. Wij beschikken over een ruime werkplaats met alle moderne apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ons team staat dagelijks voor u klaar. Door onze kennis bent u verzekerd van kwaliteit! Gelieve van te voren een afspraak te maken waardoor u weer snel uw gerepareerde scooter in uw bezit heeft, we streven naar een zo snel mogelijke afhandeling van het probleem. Uiteraard kunt u zonder afspraak ook bij ons terecht.

Onderhoud aan uw scooter en motorscooter

Naaldwijk Scooters is de onbetwiste specialist als het gaat om het repareren en onderhouden van uw scooter- of motorscooter. Wij werken met professionele vakmensen. Service en kwaliteit worden door ons met hoofdletters geschreven. Heeft uw scooter onderhoud nodig? Kom geheel vrijblijvend langs voor een nette kostenindicatie.

Reparatie scooterschade

Heeft uw scooter schade? Ook voor schadeherstel aan uw scooter kunt u bij Naaldwijk Scooters terecht. Wij herstellen plaatwerk, spuitwerk, bestickering en mechanische schade. Indien het een verzekeringsschade betreft kunnen wij een officieel schaderapport opstellen. Ook verzorgen wij de schade-expertise vanuit de verzekeringsmaatschappij.